Arama sonuçlarınız

1. santairas

L-200 17''JANT LASTİK ORJİNAL MITSUBISHI CAMLI KABİN SATILIKTIR.

Ynt: L-200 17''JANT LASTİK ORJİNAL MITSUBISHI CAMLI KABİN SATILIKTIR. takip...

2. santairas

L200 üne bundan taktıran oldumu? bilgi??

Ynt: L200 üne bundan taktıran oldumu? bilgi?? l 200 ün magnum modellerinde bahsedilen chip fabrika cıkışlı gelmektedir (175 bg) ayrıca l 200 ün bir modelinde de aynı motor farklı bir yakıt yazılımı ile (yanlış hatırlamıyorsam ) 180 bg olarak satılmaktadır ..
  3. santairas

Ynt: L200 üne bundan taktıran oldumu? bilgi?? yakıt tüketimini düşürüyor nasıl düşürüyor derseniz normalde yakıt basıncını artırıyor yakıt artıyor göç artıyor ama gücün artmasından dolayı arac bir vitez yukarıda gidiyor küçük devirlerde yüksek güç üretiyor buda yakıtı km bazında düşürüyor

4. santairas

Ynt: L200 üne bundan taktıran oldumu? bilgi?? Resimdeki aletin aynisini kendi aracimda 6 aydir kullaniyorum(aracim 2007 l200 ) sonuc 100% memnuniyet ayarlarini birazda yukseltirseniz 136 lik araciniz biranda 185 veuzerine cikiyor ayni araci kullandiginiza inanamiyacaksiniz.
  5. santairas

l 200 chip tonik

Ynt: l 200 chip tonik chip araca dışarıdan bir parça takılıyor chip tonik dışarıdan bir parça takmadan aracın beyninde bulunan yazılımı değiştiriyorlar .

6. santairas

l 200 chip tonik

Selam arkadaşlar 2007 model l 200 aracıma chip tonik yaptırmak istiyorum acaba bunu nerede yaptıra bilirim bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum bu arada ben mersinde bulunmaktayım buralara yakın yerlerde bulabilirsem dahada iyi olacak .yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekür..

7. santairas

l 200 fullbox, yan basamak ve ön koruma arayanlar

Ynt: l 200 fullbox, yan basamak ve ön koruma arayanlar resimleri varsa görmek isterim.
  8. santairas

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? selemlar K2 belgesi tüm ticari amacla kullanılan araçlarda gereklidir . Ancak aracınızı ticari bir amaçla kullanmıyorsanız K2 belgesi gerekmiyor .Ben L200 aracımda K2 belgesini kullanmıyorum ama fort tıransit aracımda kullanıyorum .Hiçbir polis jandarma maliye...
  9. santairas

kalkarken titreme devam ediyor...

Ynt: kalkarken titreme devam ediyor... emre bey sizin sorun volant dişlisinden kaynaklanıyor olabilir bazen volant tında değişmesi gerekiyor sebebi ise biten balatanın volant dişlisi yözeyine zararvermesi aşındırması ..

10. santairas

L200 DOĞRU KARARMI

Ynt: L200 DOĞRU KARARMI aynen bende katılıyorum bütçeniz i biraz daha zorlarsanız 2007-2008 4x4 derim 4x4 ve 4x2 arasında yakıt farkı nerdeyse yok denilecek kadar az benim aracım 4x4 2007 96000km de şehir içi yol bilgisayarında 8.2 lt gösteriyor

11. santairas

L200 Hakkında Sorularım

Ynt: L200 Hakkında Sorularım yukarıda gördüğün arac magnum camurlugun üzerinde 4x4 magnum diye yazar .
  12. santairas

L200 Hakkında Sorularım

Ynt: L200 Hakkında Sorularım sizin aracınız otamatik fitez olmasından dolayı biraz farklı yakıyor bende aracı 2-3 ay oldu 2007 düz vitetes şehir içi 360 arazide 450-500 şehir dışı 300 100km yi gecmemek şartıyla buğun race chip taktırdım yakıtta %20 azalma olması gerekiyormuş ama henüz...

13. santairas

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! difransiyel kilidi sadece arka iki tekeri birbirine baglıyor
  14. santairas

2007 model 4x4 L200 kalkarken titreme...

Ynt: 2007 model 4x4 L200 kalkarken titreme... öncelikle herkese selamlar öncelikle servislere güven konusunu biraz düşünmek gerekiyor kendi aracımı aldığımda yetkili servise baktırdım tüm bakımlarının yapıldığı söylendi baskı balata 5000 km önce değişmiş aracım ben aldıktan 1000 km sonra...
  15. santairas

l200 astc mi super select mi

Ynt: l200 astc mi super select mi her iki modeli de kullanmış biri olarak kesinlikle R/D LOCK arazide daha fazla işe yarıyor ama benim arazide işim yok derseniz kaygan yol şartlarında astc daha kullanışlı bundada şöyle bir sorun var aracın kontrolünü firen sistemi ile sağladıgı...

16. santairas

Bu Araç Nasıldır...

Ynt: Bu Araç Nasıldır... araç resmi varsa atsc var lock yazıyorsa kilit sistemi var demektir ben iki tür aracıda kullandım arazide kesinlikle tartışılmaz kilitli sistem
  17. santairas

Bu Araç Nasıldır...

Ynt: Bu Araç Nasıldır... bu araçlarda direksiyonun sol tarafında ortadaki düğmenin üzerinde lock yazısı varsa kilit sistemli aynı düğme üzerinde araba resmi varsa elektironik sıtabileze yol kontrol sistemi esp nin biraz gelişmişi (araçta zaten esp var) vitez konusuda sizin zevkinize...
  18. santairas

Bu Araç Nasıldır...

Ynt: Bu Araç Nasıldır...

19. santairas

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi mete bey powerbox yaptırabileceğim biryer varmı acaba adres telefon wep
  20. santairas

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR BENDE YENİ L 200 ARACIMLA ARANIZA KATILDIM GERÇEKTEN HARİKA BİR ARAÇ YAKIT TÜKETİMİ İSE SINIFINDA EN CİMRİSİ DİYEBİLİRİM YOL BİLGİSAYARINA FAZLA GÜVENMEYİN SONUÇTA ORTALAMALARI ALIYOR BİRAZDA OLSA HATA PAYI VAR ŞEHİR İÇİ VE...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri