Arama sonuçlarınız

1. thisrockhero

Eskişehir Ayrıntılı Coğrafi Harita lazım

ben ve 2 arkadaşım eskişehirde bisikletli kamp yapacağız. yavaş yavaş malzemelerimizi toparlıyoruz.mayısa kadar her türlü eşya tamamlanacak ama tek eksiğimiz ayrıntılı ve anlaşılabilir bir harita nerede satılıyordur veya elinde olan biri varmı bize düzgün çekilmiş fotoğraflarda yeter. onları...

2. thisrockhero

Satılık Grand Cherokee ZJ

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ bu aracın yıllık vergisi ne kadar

3. thisrockhero

Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? herkese yorumları için teşekkür ediyorum. ileride yaptığımız gezileri yine bu kategoride paylaşmaya devam edeceğim
  4. thisrockhero

Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET]

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] campingleri boşver al bisikleti çık yola neresi uygunsa orada yap kampını

5. thisrockhero

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? cep telefonum açık olduğu sürece izin veriyorlar. bir seferinde telefonumu yanıma almadığım için çok merak etmişler o günden beri telefon olmadan gidemiyorum. :)

6. thisrockhero

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? teşekkürler biz elimizden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyoruz :)
  7. thisrockhero

ben burak kahraman ve yol arkadaşım kadir özenle birlikte yola çıktık.(amacımız bozüyükteki sınıf arkadaşımıza gitmekti.) saat 8.30da buluştuk ve yola koyulduk bursa yoluna çıktık ve bayırlardan inip çıkmaya başladık bayırlardan aşağıya inerken rüzgar karşımızdan geliyordu bu yüzden kendimizi...
  8. thisrockhero

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? seviyorum ulen :-*

9. thisrockhero

23-30 Ağustos Çanakkale-İzmir Turu

Ynt: 23-30 Ağustos Çanakkale-İzmir Turu eskişehirede beklerim ben ve arkadaşım size eşlik ederiz

10. thisrockhero

gezenbilir.comda en çok hangi kategoriye giriliyor

3 oy hakkı var kim nereye en çok giriyorsa onlara tıklasın lütfen
  11. thisrockhero

eskişehir-bozüyük

Ynt: eskişehir-bozüyük resimlerin neden küçük çıktığını anlayamadım

12. thisrockhero

eskişehir-bozüyük

ben burak kahraman ve yol arkadaşım kadir özenle birlikte yola çıktık.(amacımız bozüyükteki sınıf arkadaşımıza gitmekti.) saat 8.30da buluştuk ve yola koyulduk bursa yoluna çıktık ve bayırlardan inip çıkmaya başladık bayırlardan aşağıya inerken rüzgar karşımızdan geliyordu bu yüzden kendimizi...
  13. thisrockhero

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu benimde bütçem kısıtlıydı bu yüzden hayalimdeki bisikleti alamadım bisikleti alırken ağırlığına bak bence 14-15 kg dan fazla ise sakın alma bayırları yürüyerek çıkarsın benimki salcano ng 650 sana öneririm dağ bisikletlerinin fiyatına göre en iyisi...
  14. thisrockhero

Kampta Yemek

Ynt: Kampta Yemek bence tüplü ocağı falan boşver ateş yak taşları diz tencere veya başka bir kap kacağı üstüne koy biraz islenir ama tadı bir başka olur

15. thisrockhero

Bunları Unutmayın

Ynt: Bunları Unutmayın tamir seti ve yedek iç lastik olmadan yola çıkmayın aldığım ilk günde lastik patlattığım için daima yanımda bulundururum :)
  16. thisrockhero

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü; güzel bir bisikletli kamp olmuş bende yakında yapacağım
  17. thisrockhero

Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık)

Ynt: Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık) harika :)

18. thisrockhero

Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası

Ynt: Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası fotoğraf gözükmüyordu ama verdiğiniz linkten baktım her zaman bisikletle gezip çadırda kalmayı istemişimdir arkadaşlarla haftada bir bisikletlerle 50km yapıyoruz ama bu bize yetmiyor yaşımız daha küçük olduğu için imkanlarımız kısıtlı ama bir gün...
  19. thisrockhero

Bisikletle Türkiye Gezisi

Ynt: Bisikletle Türkiye Gezisi daha 16 yaşındayım ama bende Türkiye'yi gezmek istiyorum okul bitse mesleğimi elime alıp yıllık iznimi buna harcamak isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri