Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barışakdere Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,131

barışakdere

Ana Kamp
Yer
izmir
Bisiklet; dünyanın en güzel, en ekolojik, en ekonomik ,en eğlenceli ve en sağlıklı icadı olduğu için belki.[attachment=1]
Çadır kurmayı, çadırda uyumayı çok sevdiğimiz için.[attachment=2]
Tayların coşkuyla koşuştuğunu görebilmek, bununla mutlu olabilmek için.[attachment=3]
[attachment=4]
Yolda olmayı, gitmeyi sevdiğimiz için.[attachment=5]

DSC02058.jpg

240520091043.jpg

240520091052.jpg

240520091053.jpg

Fotoğraf-0013.jpg

Etiketler
Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Üşümek ve çay demleyip ısınmak için.[attachment=1]
Yorulmak, terlemek ve tüm yorgunluk anlarında bile kameraya poz verecek kadar sabretmeyi öğrenmek için.[attachment=2]
Buz gibi berrak suları kaynağında görmek, onu öylece izlemek için.[attachment=3]
Çok acıkıp evde asla yapamayacağımız yemekleri yapıp iştahla yemek için.[attachment=4]
Tüm malzemeyi sırtlanıp var gücümüzle yol almak için.[attachment=5]

DSC02080.jpg

230520091035.jpg

Fotoğraf-0053.jpg

DSC02087.jpg

Fotoğraf-0003.jpg

Bulaşık sırası kendimize geldiğinde hiç dert değil deyip pırıl pırıl yıkamak için.[attachment=1]
Uzun kış gecelerinde yıldızları izlemek ve hayallerimizden bahsetmek için.[attachment=2]
Yola devam etmeden önce kahvemizi içerken rotayı belirlemek için.[attachment=3]
Arkada kalmayı, önde gitmek kadar sevdiğimiz için.[attachment=4]
Ve sanırım bir de geri dönecek bir yer keşfedebilmek için.[attachment=5]

Fotoğraf-0044.jpg

DSC02082.jpg

240520091064.jpg

230520091003.jpg

5800_1172923731527_1481053528_461926_2177451_n.jpg

Harika bir sunum hazırlamışsınız..
Bende ileri amatör bisiklet yarışçısıyım.. Marin Türkiye dağ bisikleti takımının bir sporcusuyum..
Dağ bisikleti kadar beni bu hayattan zevk almamı sağlayabilecek bişey çıkmadı hala karşıma.. Bütün dertler tasalar herşey uçup gidiyor bisikletin üzerine çıktığımda.. Bu yaz 4 arkadaş gözlerimizi karartıp denenmemiş bişeyi denedik ve bisikletlerimizle kaçkar dağlarına gittik..Toplam 5 günlük gezimizin ilk 2 gün ve son günü hariç doğru düzgün bisiklet süremedik ancak 3400metre irtifaya kadar bisikletlerimizi ve yüklerimizi çıkartıp oralarıda bisikletle geçen ilk çılgınlar olduk :smiley: Gerçekten kamplı bisiklet turları hayatta yapılabilecek en keyifli aktivitelerden birisidir buna eminim.. Ekim ayının başında Alanya'daki dağ bisikletiy arışıdnan önce arkadaşımla Alanya'da kamp kuracağız çok büyük ihtimalle. Oraları iyice gezeceğiz..

Tek kelimeyle muhteşem olmuş. Teşekkürler..

Süpersiniz...
İmrenerek saygı duymak da bize düştü :smiley:

böyle bir faliyet düzenlemeyi çok istiyorum eğer ilgilenen arkadaş olursa (özellikle ankaradan ) haziran ayında 5-6 günlük bir kamplı bir bisiklet rotası yapmak isterim.

Ben de düşünebilirim bu yaz için. İrtibatta olalım.

Sunumunuz harika ve sıcacık. Havaların ısınmasını tur bisikletçileri olarak dört gözle bekliyoruz. :smiley:

grideniz' Alıntı:
böyle bir faliyet düzenlemeyi çok istiyorum eğer ilgilenen arkadaş olursa (özellikle ankaradan ) haziran ayında 5-6 günlük bir kamplı bir bisiklet rotası yapmak isterim.
Temmuz'un 15 inden sonra bende bisikletimle kaçkarlar turu yapmayı planlıyorum bilginize

Çok fazla eşyanız varmış sizin, nasıl taşıdınız o kadar şeyi helal olsun :smiley: Ben de bu yaz temmuz sonu gibi Gökçeada'ya gideceğim 4-5 günlüğüne. Çok güzel olacak :smiley:

Bisiklet sevdalısı arkadaşlar size imrenmemek mümkün değil ama bizden geçti artık yükünüz,de ağırmış malzemesiz,de olmaz tabi ne diyelim bacaklarınıza kuvvet iyi gezmeler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR