Arama sonuçlarınız

1. atikbey

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Hamdi bey niye erken ayrıldınız.Daha çay içecek, bişeyler yiyecektik.

2. atikbey

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Çok güzel bir etkinlik ve organizasyondan sonra evimize ulaştık.Eşim ve ben organizasyonu düzenleyen, emeği olan herkeze teşekkür ediyoruz.Herşey çok güzeldi.Şansımızdan yağmur da yağmadı.Şimdi...
  3. atikbey

Cherokee 5.9 Düşünüyorum ?

Ynt: Cherokee 5.9 Düşünüyorum ? Uraz bey merhaba, Bende bir Grand Cherokee kullanıcısıyım.Mesajınızı daha önce okumuştum bir arkadaşımda beyaz 5.9 var.Satmayı düşündüğünü bana söylemişti, tekrar görüştüm satmaya karar vermiş.İlanlarda bulamazsınız çünki hiç ilanı yok.Araç her yeriyle orjinal...

4. atikbey

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA İki aile daha Ankara'dan bizimle birlikte bu etkinliğe katılacaklar, listeye ekliyorum. --Ankara Katılımcıları-- Aracında misafir edebileceği kişi sayısı...
  5. atikbey

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA --Ankara Katılımcıları-- Aracında misafir edebileceği kişi sayısı 01- Zerrin Yiğiter 02- Yavuz Çelikel Suburban 5...

6. atikbey

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Orhan bey teşekkürler.

7. atikbey

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Mustafa bey teşekkürler, listeye adımı ekliyeyim.
  8. atikbey

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Yavuz bey merhaba, senin suburban bagaj garantisi olduktan sonra, bence de gelir. Teşekkürler, selamlar.
  9. atikbey

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

10. atikbey

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) WJ ci olmama rağmen, pek çok sebepten dolayı (her biri ayrı güzel, ne yapsan yakışıyor, hangisine baksan değişik, vb.vb.) bende CJ diyorum.

11. atikbey

Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? Kıvanç bey güle güle, iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun. Selamlar.
  12. atikbey

Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Merhaba, Bostancı sanayi sitesindeki bu ustanın ismini duymuştum. Master servise Ankara'nın en iyi ustalarından Akgün ustanın yönlendirmesi ile gittim.Aracı öyle inceledilerki (en az iki saat) beklerken sıkıldım.(Her araç ekspertizinde bu kadar titizlermi...

13. atikbey

KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanmanız dileklerimle.Resimleri bekliyoruz. Selamlar.
  14. atikbey

Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Merhaba, şimdiden hayırlı olsun diyeyim, alırsınız inşallah. Anadolu yakasında bildiğim servis yok ama Avrupa yakasında Master servis var.Çok ilgileniyor ve çok detaylı inceliyorlar.En ufak detayı bile öğreniyorsunuz. Bende yeni WJ ciyim, ancak anladığım...
  15. atikbey

Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? Merhaba, sitede konuyu bugün farkettim.Benim WJ mde BRC var.Herhangi bir problem yaşamadım.Sizin taktırdığınız da iyi olur inşallah.Bende simit tank var dediğiniz gibi istetme açıkta kalıyor, naçizane tavsiyem normal tank...

16. atikbey

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş, paylaşımlarınız için teşekkürler.Resimleri gördükçe parkuru hatırladım, biz geçtiğimizde çok daha sulu çamurdu.Aynı parkuru gündüz geçemediğim için üzgünüm kısmet diyelim...
  17. atikbey

WJ Orjinal CD çalar degisimi.

Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi. Sağlık olsun daha iyisi olur inşallah. Selamlar.
  18. atikbey

Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi. Teşekkür ederim.Bu sıralar güneşli günlerde kullanacak gibiyiz. Selamlar.

19. atikbey

Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi. Burak bey iyi günlerde güle güle kullanın.Benim radyoyu tamir edemediler, arızalı entegreyi bulamadık. Selamlar.
  20. atikbey

Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi. Merhaba, Benim yeni aldığım WJ'min radyosu kanal bulamıyordu konuyu sitede paylaştık, bir çok arkadaş biliyor.Araştırmalarımdan sonra aynı model orjinal,ikinci el çıkma bir radyo cd çalar buldum, bugün yerine taktırdım.Çok güzel oldu, bence orjinalinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri