KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,885

meseregan

Silence is a Heavy Stone
Yer
Trabzon
Web
www.meseregan.com
Uzun bir beklleyiş ve arayıştan sonra KJ kasa jeep cherokee 2.4 sport ile bende jeep cilerin arasına katıldım.Alalı henüz bir kç ün oldu bakımlarını bile tam olarak yaptırmaya vaktim olmadı ama söyleyebieceğim bir tek şey var, JEEP BAMBAŞKA arkadaşlar.

resimler enkısa sürede yüklenecektir. :smiley::smiley:

Etiketler
Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle

hayırlı olsun ,kazasız ,belasız mutlu günlerde kullanın aracınızı :smiley:

İyi günlerde keyifle ve sevdiklerinizle birlikte kullanın.

güzel bir seçim yapmışsınız :smiley: jeep ailesine hoş geldiniz, aracınızı kullandıkça daha çok alışacak, alıştıkça daha çok seveceksiniz.. kj kasa jeepler şehir hayatına en uygun modeller olarak bilinir.. iyi günlerde kullanın

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileği ile, elbette hepimiz için aynı dileği tekrarlyorum : )))

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanmanız dileklerimle.Resimleri bekliyoruz.

Selamlar.

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. JEEP ailesine hoşgeldiniz. En kısa zamanda aracınızın resimlerini bekleriz.

2.4 benzinli motor pek türkiyede yok(kj icin)
su anda patriot ve compas modellrinde olan motor bildigim kadarı ile sizin aracınızdaki motorun güncel hali.
kj kasada 2.4 motorun performansı ve yakıt tüketimini paylaşırmısınız?(bide vites manuel mi??)

2.4 benzinli motor pek türkiyede yok(kj icin)
su anda patriot ve compas modellrinde olan motor bildigim kadarı ile sizin aracınızdaki motorun güncel hali.
kj kasada 2.4 motorun performansı ve yakıt tüketimini paylaşırmısınız?(bide vites manuel mi??)

Arkadaşlar iyi niyet dilekleriniz için hepinize çok teşekkürederim. Umarım sizde gönlünüzdekine kavuşursunuz.

Evet cevabım geç oldu, e malum tadını çıkarmak lazım bir süre :smiley::smiley:

Aracım 2.4 benzinli sport. 2004 model ve düz vitesli.

Yakıt , 30 litrelik LPG deposu var. 60 TL ye doluyor. 90 - 100 KM arası hızla ortalama 220 - 240 km yol yapıyorum ( şehirler arası yolda)

Şehir içinde bir ölçüm yapmadım.Ama 150 km civarında yol yaparsa , öpüp başıma koyacağım :smiley::smiley:

Arazide ise bir kaç dik çıkış iniş, bir kaç diyogonel geçiş dışında pek fazla bir şey yapmadım. Tek araç olunca offroad yapmak pek akıl işi değil :smiley::smiley:

Performası, yokuşlara devirli girmezseniz vites küçültmek zorunda kalıyorsunuz. Kalkışlarda ise biraz agır. Ama yakıtı düşünmüyorum derseniz ve gaza yüklenirseniz beklentinizi karşılıyor. Ağresif bir tavır var araçta süspansiyonlar sert ama sağlamlık hissini pekiştiriyor bu durum.
Sonuçta JEEP :smiley::smiley::smiley:

HERKES BİR GÜN JEEP Cİ OLACAK :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Sağlıcakla kalın.

NOT: Resimleri en kısa amanda yükleyeceğim. :smiley:

Merhaba Arkadaşlar. Aracımı araziye baya bir soktum ama resim çekemedim doğru dürüst. Hem kullanıp kem çekilmiyor malesef :smiley::smiley:

Çektiğim resimler şimdilik bunlar.

DSC_0003.jpg

DSC_0004.jpg

DSC_0022.jpg

DSC_0025.jpg

DSC_0026.jpg

Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan.Kullanımı zevkli bir araç kj.Yakıt konusunda da cimri 2.4 için söylüyorum tabi.2.8 crd ,3.7 limited yada renegade kullanma şansım olmadığı için özellikle 2.4 yazdım diğer kullanıcı arkadaşlarım alınmasın lütfen.Sürat ve yakıt oranı bütün araçlar için geçerli . Hızlı ve sert kullanımda çok yakıt,uslu kullanımda az yakıt.Gaza bastığında çıkan hava sesi bende yok.Bu durumda ya benim araç arızalı yada senin araç. ;D.Birde dediğin gibi aracı biraz yükseltmek gerekiyor.Bu gün askıda kalınca bende bunun farkına vardım :D :D.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR