Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında
Yavuz abi nasılsın iyisin işallah baya oldu görüşemedik .. Scout u bi arkadaşa hediye ettim :) navarayı sattım, suzuki çiftlikte yatıyor. Bilirsin ben land ten nefret ederim sevmediğin yanına gelir derler ya bir arkadaşla bir ticaret...
Buarada bazı arkadaşlar abiler soracaklar onlar sormadan ben söyleyeyim neden 2 - 3 senedir yazmıyorsun diyecekler, insanın olduğu yerde iyi side vardır kötüsüde. Çok şeyler gördük yaşadık dargınlıklarımızda oldu kırgınlıklarımızda ondan...
Beni tanıyan arkadaşlar bilir üye olalı 4 yada 5 sene olmuştur! Heralde 2 sene belki 3 oldu forumu takip etmeme rağmen hiç bir bölüme yazı yazmıyorum şimdi bu başlığı okurken yazdığım günler aklıma geldi .. :)
Şimdi şunu soruyorum...
Ynt: Ağva - Hacıllı'nın Ötesine İkinci Off-Road Keşif Gezisi (4-5 Nisan 2009)
Tabi ya ohh gidin gezin hiç gelirmisin diyen yok bizim traktörde yatsın kayış dağında :)
Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..
Boşverin soa falan long arm helozon a geçin rahat edin bide 33 leri orjinal dingille motor kaldırmaz bence atın bi v6 bide amerikan dingil bitti !
Ynt: Nissan Navara, Pathfinder Suspension ve Body Liftler Geldi !
Valla resimlerdeki kit te hata var bikere sert darbede flanş ı katlar ve ortadan borulu flanslar esnemede kasıp vida kırar 2 arka dif e block demir koyunca difransiyel açısını değiştirmeden olmaz vs vs !!! :)
Her araç...
Ynt: Gezenbilir 2. Suzuki Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)
Valla çok güzel bi gezi oldu sağ salim gittik geldik arada bi cici bebe mukatım oldu araba giderken kanalın üstünde hangi akla hizmet direksiyonu falan bırakıp yemeğe daldık bilmiyorum :)
Aracı denemek için bikaç atraksiyon yaptım ama...
Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..
Valla benim suzuki
Ön arka helezon
Ön arka dana44
Ön arka %100 kilit
Motor Ford V6
Şanzuman Ford 5 Vites
Arazi Dana 20
Traktör lastik
Ön arka diskfren
Fullfloating
Rolcage ve yarış tertibatı ...
Kapalı tip ateşleme
Şnorkel
:)
Şimdi longarm a...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
ön arka 4 adet amörtisör ve yay içi boruları vs vs vs sonucunda 10 cm daha yükseldi ama amacım çok yükselmesi değil di tam istediğim açıları yakaladım ... arka tarafta yere en yakın yerin yüksekliği 62 cm ye çıktı ...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
operasyon öncesi yüksekliği ...
çıkma çıktığım kat...
operasyon sürerken
ati den aldığım yanlış hatırlamıyosam açıldığında 70 cm civarı açılan devasa gazlı yarış amörtisörleri ...