Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir 2. Suzuki Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)
Ynt: Gezenbilir 2. Suzuki Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)
güzel gezi helal olsun geçen haftayı boş geçen suzukiler bu hafta dopdolu bir gün geçirmişler araziden max kaç hafta ayrı kalabiliyosunuz merak ettim suzukiciler
Valla çok güzel bi gezi oldu sağ salim gittik geldik arada bi cici bebe mukatım oldu araba giderken kanalın üstünde hangi akla hizmet direksiyonu falan bırakıp yemeğe daldık bilmiyorum
Aracı denemek için bikaç atraksiyon yaptım ama hakkını veriyo banamısın demiyo daha kanal dışında takılacak bi yer bulamadım
Diğer araçlarında modifiyeli olması rahat bi gezi olmasını sağladı daha önce aynı yerlerden kışın benim interscout la geçmiştim beterdi !!!
Son olarak ön arka 100 de 100 çok iyide kullanımı hele bide traktörlerle inanılmaz yorucu ve zor sürekli direksiyonu çekiştiriyor ve araç dönme çapı yarı yarıya farkediyor ... Ama deyer !!!
arkadaşlar foto ve vidolarınızı büyük keyifle izledim elerinize emeginize saglık bende sabırsızlıkla ve heycanla yeni samuraimi hazırlamaya ugraşıyorum ah keşke benim aracta hazır olsaydıda aranızda ola bilseydim diye iç cekmedim degil
Katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,paylaşım ve görseller için de çok TEŞEKKÜRLER Arman'cım,çılgın kardeşim ziyaretine geldiğimde deneyimlerini dinlemek isterim,benim de söylemek istediğim bir kaç şey olacak Sevgiler...