Arama sonuçlarınız

1. A

Gaziantep Offroad Ekibi Kurban Bayramı Gezisi (Kamplı-29-30 Kasım 2009)

Ynt: Gaziantep Offroad Ekibi Kurban Bayramı Gezisi (Kamplı-29-30 Kasım 2009) Videolar on numara olmuş.Başrolde defender ve cj olunca bi başka güzel.

2. A

Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep)

Ynt: Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep) Anladım abi,fiyat gerçekten makul.Ben 1,5 sene önce benim land için sormuştum, o zaman farklı bi fiyat almıştım onun için sordum.Ben daha sonra uygun fiyatlı goodyear g90 buldum onun için pekte asılmadım bu lastiklere.Gökhan beye hayırlı olsun.
  3. A

Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep)

Ynt: Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep) Defender güzel olmuş,beyaz çok yakışıyor defender a.Yalnız ben lastik konusuna takıldım,neden kaplama tercih ettiniz ki?ucuz da değil bildiğim kadarıyla.Bide lastikleri deneme fırsatınız oldu mu?

4. A

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Abi besttop da mı su alıyor? ???
  5. A

Bu CJ 7 Orjinal mi? Değil mi?

Ynt: Bu CJ 7 Orjinal mi? Değil mi? Selamlar,ben de araç hakkında bir iki şey söyleyeyim.Araç bir arkadaşımızın aracı,kendisi orjinal cj7 olduğunu söylüyor,yanlış hatırlamıyorsam aracın uzun süredir sahibi,ayrıca buralarda(Giresun) cj6 yada cj8 i kesip biçip cj7 yapabilecek usta olduğunu...

6. A

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Selam Dursun abi,önümüzdeki sene geldiğinde haberim olsun gezdirelim seni,burda ufak bi ekibimiz var.Bu arada samu ne alemde?Bitmedi mi hala,çok merak ediyorum valla.

7. A

Satılık 1989 Model Defender Pick Up

Ynt: Satılık 1989 Model Defender Pick Up Doğrudur.Henüz doğru dürüst deneme fırsatım olmadı ama defender a göre daha hareketli,çabuk,yaramaz çocuk gibi.Benim yaptığım offroad a göre defender a nazaran afaki üstünlüğü yok,ama tabiiki kısalığı ve 4.2 motor avantaj.
  8. A

Ynt: Satılık 1989 Model Defender Pick Up Kusura bakmayın,buraya ilan verdiğimi unutmuşum,araç satılmıştır,ilan kaldırılabilir.
  9. A

4 Adet 7,50x16 yada 235/85/16 MT Lastik Aranıyor.

Ynt: 4 Adet 7,50x16 yada 235/85/16 MT Lastik Aranıyor. Teşekkürler ama aracı sattığım için lastik ihtiyacımda kalmadı ;)

10. A

Defender Ön Plaka Yeri ?..

Ynt: Defender Ön Plaka Yeri ?.. Galip bey,aracınız çok güzel.Bende de sarı defender pick up vardı,belki denk gelmişsinizdir Giresun'da.Bu arada ben Tirebolu'dan Aras.Defenderınızı güle güle kullanın.

11. A

Şeker Bayramı Karadeniz Gezisi Duyurusu (19-22 Eylül 2009)

Ynt: Şeker Bayramı Karadeniz Gezisi Duyurusu (19-22 Eylül 2009) Denizin temizliği konusunda hiçbir sıkıntı yok,son derece temiz,ayrıca Giresun merkez ve Tirebolu'da çok güzel plajlar mevcut.
  12. A

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) http://i278.photobucket.com/player.swf?file=http://vid278.photobucket.com/albums/kk87/aras_album/fatsa2009025.flv...

13. A

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) Bunlarda benden... http://i278.photobucket.com/player.swf?file=http://vid278.photobucket.com/albums/kk87/aras_album/fatsa2009021.flv...
  14. A

Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) Abi hayırdır,ne oldu ki?
  15. A

Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) Herkese iyi eğlenceler...

16. A

Samsun - Ladik Yeni Parkurlar Keşif Gezisi (7 Haziran 2009)

Ynt: Samsun - Ladik Yeni Parkurlar Keşif Gezisi (7 Haziran 2009) Fatsa'ya hazırız diyorsunuz yani ;D
  17. A

Ynt: Satılık 1989 Model Defender Pick Up Fiyat düşmüştür.13.750. Piyasanın durumu malum...
  18. A

Giresun - Aksu; Off-Road Sahasındaki Etkinlikten (12 Nisan 2009)

Ynt: Giresun - Aksu; Off-Road Sahasındaki Etkinlikten (12 Nisan 2009) Şu makineyi bir de Aksu'da görsek ;).Geçen mesaj atmıştım sana, gelmedin.

19. A

Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat

Ynt: Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat Bu konuda detaylı bilgi verebilirmisiniz ??? Fatura yeterlimi işletmemek nekadar doğru.. ? Vinci ruhsata işletmemek ne kadar doğru orası tartışılır ama, TÜV de vincin ruhsata işli olup olmadığına bakmıyorlar.Bir de tepedeki lamballar hafif kusur olarak geçiyor.
  20. A

Giresun - Aksu; Off-Road Sahasındaki Etkinlikten (12 Nisan 2009)

Ynt: Giresun - Aksu; Off-Road Sahasındaki Etkinlikten (12 Nisan 2009) Bayağı eğlendiğiniz belli,haberimiz olsa bizde gelirdik :)videolar güzel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri