Defender Ön Plaka Yeri ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,547

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
bu vinç ve tampondan sonra ön plakayı sağa kaçık şekilde ön panjura bagladık bence çok biçimsiz durduyor
sizlerdeki plaka duruş şekillerini fotolarını yüklermisiniz
kare plaka ile bir sağa ve ya sola konulan plakalar defender ön görünüş simetrsini bozuyor sizlerin fikirleri nedir ? teşekkürler

P1070445 (Small).jpg

Etiketler
Ynt: Defender Ön Plaka Yeri ?..

şöför kısmındaki tampon demirine kare yada normal plakayı oturtabilrsin kare yaparsan daha hoş durur amcamdaki series II de öyleydi güzel duruyo

serhatxx' Alıntı:
şöför kısmındaki tampon demirine kare yada normal plakayı oturtabilrsin kare yaparsan daha hoş durur amcamdaki series II de öyleydi güzel duruyo
Seri 2 lede çamurlukta far yok o yüzden kare pilaka güzel oluyor

Benim aklıma gelen sisleri vinc makarasının yanındaki saclara yan şekilde bağla pilakayıda tamponun sağ sada sol kösesinin üstüne caç kaynatarak bağla
yada

sisleri sök borudan A bar yap hem sisleri yukarıya alarak daha iyi görüş sağlarsın ve pilakayıda A bara bağlarsın radyatörü engellemeyecek şekilde

yani sisleri A barın üst köşelerine pilakada ortaya

Tamponun ya sağında ya solunda kare plaka uzun plakaya göre daha hoş duruyor. Plakayı koyacak daha güzel yer de olamaz herhalde...

serhatxx' Alıntı:
yunus abi bizim seri 2de çamurluktaydı farlar 69 model
Peki ön izğara artı şeklindemiydi yoksa tert T şeklindemiydi oradan anlaşılır çamurlukların örjinal olup olmadığı ;)

artı şeklindeydi 62 modellerde t şeklinde demekki bizimki orjinaldi :smiley:

abi pek anlamıyorum sizler kadar panjur artı şeklindeydi orjinal ingiliz yapımıydı sarı camel trophy rengi falan farlarda koruma kafesleri vardı amcam orjinal olduğunu söylüyodu bengenede bi sorıyım dedim zaten ortaada arabada kalmadı :smiley:

serhatxx' Alıntı:
abi pek anlamıyorum sizler kadar panjur artı şeklindeydi orjinal ingiliz yapımıydı sarı camel trophy rengi falan farlarda koruma kafesleri vardı amcam orjinal olduğunu söylüyodu bengenede bi sorıyım dedim zaten ortaada arabada kalmadı :smiley:
Peki bir soru daha sağ çamurluğunda yana bakan hava deliği varmıydı
ya zannedersem seri A,B aralarındaki fark olabilir bende bilmiyorum :smiley:

Bülent bey ben plakamı tescil ettirirken kare plaka yaptırmıştım vinc önünde bence yakışmış gibi gözüküyor

Fotoğraf0058.jpg

Galip bey,aracınız çok güzel.Bende de sarı defender pick up vardı,belki denk gelmişsinizdir Giresun'da.Bu arada ben Tirebolu'dan Aras.Defenderınızı güle güle kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.