Arama sonuçlarınız

1. ademcan

Baofeng Uv5r Ses Sorunu

Selamlar, Telsizimden bekleme sırasında sürekli bu sesi duyuyorum, çözüm yolu bulamadım neden olabilir? Nasıl düzelir?

2. ademcan

Dağcılık zor bir okuldur.

Dağcılık zor bir okuldur.
  3. ademcan

Söke Dağcılık Kulübü'nün Acı Günü; Erciyes Tırmanış Kazası

Söke’den KayseriErciyes’e tırmanış için giden Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi 3 dağcıdan biri olan 53 yaşındaki Ayşe Erdem, tırmanış sırasında geçirdiği kaza sonucu hayata veda etti. Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 21.’si...

4. ademcan

Güneşe Doğru

Aslında başlığı Güneşe İşemek yapacaktım ama buradan yazmak daha doğru sanırım :)
  5. ademcan

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Ben de başvurdum, İstanbul'da görüşmek üzere. :)

6. ademcan

Dağ Kazaları

Ynt: Dağ Kazaları Dağ kazalarının %85'inin dönüş yolunda gerçekleştiğini okumuştum. Zirveyi yaptık artık dönüyoruz faaliyet bitti düşüncesi dikkat dağınıklığına ve rehavete sebep olurmuş.

7. ademcan

Ağrı Dağı'ndan Mesaj: Donuyorum !

Ynt: Ağrı Dağı'ndan Mesaj: Donuyorum ! Karaca'nın dediğinden yola çıkarak demek ki bilgisayar mühendisi isek dağcı olamayız. Solo tırmanış yapıyorsak uyku tulumu,çadır ve yiyecek almalıyız geri kalan malzemeye lüzum yoktur. Muhtemelen anlamadan dinlemeden ne olduğunu nasıl bir kaza olduğunu...
  8. ademcan

Çadırımdan Dünya

Ynt: Çadırımdan Dünya Teşekkür ederim de Bostancı'da gün batımı? Eski çeşme ?
  9. ademcan

Erciyes -Melek Rotası- Raporu 24-25 Kasım

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DAĞCILIK KULÜBÜ (EÜDAK) Katılımcılar: Anıl ÇELİK Gamze KOÇER Hamza ALAŞALVAR Mesut BİLGİN Özlem KERVANCI Yalçın KALAFAT İzmir Ekibinden 5 kişi Hava Durumu ve Faaliyete Etkisi: Faaliyetin ilk günü sabah yağışsız geçti, öğleden sonra 14.00 sularında yarım saat karla karışık...

10. ademcan

Erciyes Dağı (Şeytan Rotası) Faaliyet Raporu (21-22 Nisan 2012)

Ynt: Erciyes Dağı (Şeytan Rotası) Faaliyet Raporu (21-22 Nisan 2012) Çok güzel faaliyet olmuş. Tebrikler. :) Ben Kayseri'de üniversitenin dağcılık kulübündeyim. Erciyes'e her zaman bekleriz.

11. ademcan

Çadırımdan Dünya

Kütür kütür karların üzerinde güneşe uyanmak.
  12. ademcan

Ünlü Dağcı Reinhold Messner Türkiye’de

Ynt: Ünlü Dağcı Reinhold Messner Türkiye’de Ben kayıt yaptırdım :) gidiyorum.

13. ademcan

EÜDAK Abdulmecit DOĞRU ve Ahmet BİLGE Anısına Erciyes Dağı Kış Tırmanışı

Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü 4. Prof. Dr. Abdülmecit Doğru ve Dr. Ahmet Bilge Erciyes Kış Zirve Tırmanışı 09-10-11-12 Martt 2012 Tarihleri içinde Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü olarak düzenlediğimiz " Prof. Dr. Abdülmecit Doğru ve Dr. Ahmet Bilge Erciyes Kış Zirve Tırmanışı"...
  14. ademcan

Aladağlar'da Kimlik Bildirim Zorunluluğu

Ynt: Aladağlar'da Kimlik Bildirim Zorunluluğu Jandarma Genel Komutanlığı 15 Aralık 2011 'de Dağcılık Federasyonu'na bu konuyla ilgili bir resmi yazı göndermişti. Sporcuların bölge valiliklerine veya kolluk kuvvetlerine haber vermesiyle alakalı eğer bulabilirsem bir kopyasını koyayım hemen.
  15. ademcan

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü. EÜDAK

16. ademcan

Gezenbilir ; 2012 Yılı Dağcılık Programı Duyurusu

Ynt: Gezenbilir ; 2012 Yılı Dağcılık Programı Duyurusu Erciyes için 10-11 Mart'ta bir tırmanış düzenliyoruz üniversite kulübü (EÜDAK) olarak. Ben yakında başlığı açarım ama buradan da yazayım hemen dedim. :) Mart Erciyes kış için ideal bir zaman.
  17. ademcan

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) bitti
  18. ademcan

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) bitmek üzere

19. ademcan

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) devama devam
  20. ademcan

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri