Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Söke’den KayseriErciyes’e tırmanış için giden Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi 3 dağcıdan biri olan 53 yaşındaki Ayşe Erdem, tırmanış sırasında geçirdiği kaza sonucu hayata veda etti.
Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 21.’si...
Ynt: Dağ Kazaları
Dağ kazalarının %85'inin dönüş yolunda gerçekleştiğini okumuştum. Zirveyi yaptık artık dönüyoruz faaliyet bitti düşüncesi dikkat dağınıklığına ve rehavete sebep olurmuş.
Ynt: Ağrı Dağı'ndan Mesaj: Donuyorum !
Karaca'nın dediğinden yola çıkarak demek ki bilgisayar mühendisi isek dağcı olamayız. Solo tırmanış yapıyorsak uyku tulumu,çadır ve yiyecek almalıyız geri kalan malzemeye lüzum yoktur. Muhtemelen anlamadan dinlemeden ne olduğunu nasıl bir kaza olduğunu...
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DAĞCILIK KULÜBÜ (EÜDAK)
Katılımcılar:
Anıl ÇELİK
Gamze KOÇER
Hamza ALAŞALVAR
Mesut BİLGİN
Özlem KERVANCI
Yalçın KALAFAT
İzmir Ekibinden 5 kişi
Hava Durumu ve Faaliyete Etkisi: Faaliyetin ilk günü sabah yağışsız geçti, öğleden sonra 14.00 sularında yarım saat karla karışık...
Ynt: Erciyes Dağı (Şeytan Rotası) Faaliyet Raporu (21-22 Nisan 2012)
Çok güzel faaliyet olmuş. Tebrikler. :)
Ben Kayseri'de üniversitenin dağcılık kulübündeyim. Erciyes'e her zaman bekleriz.
Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü
4. Prof. Dr. Abdülmecit Doğru ve Dr. Ahmet Bilge Erciyes Kış Zirve Tırmanışı
09-10-11-12 Martt 2012 Tarihleri içinde Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü olarak düzenlediğimiz " Prof. Dr. Abdülmecit Doğru ve Dr. Ahmet Bilge Erciyes Kış Zirve Tırmanışı"...
Ynt: Aladağlar'da Kimlik Bildirim Zorunluluğu
Jandarma Genel Komutanlığı 15 Aralık 2011 'de Dağcılık Federasyonu'na bu konuyla ilgili bir resmi yazı göndermişti. Sporcuların bölge valiliklerine veya kolluk kuvvetlerine haber vermesiyle alakalı eğer bulabilirsem bir kopyasını koyayım hemen.
Ynt: Gezenbilir ; 2012 Yılı Dağcılık Programı Duyurusu
Erciyes için 10-11 Mart'ta bir tırmanış düzenliyoruz üniversite kulübü (EÜDAK) olarak. Ben yakında başlığı açarım ama buradan da yazayım hemen dedim. :) Mart Erciyes kış için ideal bir zaman.