Gezenbilir ; 2012 Yılı Dağcılık Programı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,061

EKARAIS

Şimdi orada olmak vardı demek yerine oraya git
Yer
İstanbul
2012 Dağcılık programımız:

Ilgaz Küçük Hacet kış tırmanışı, 25-26 Şubat
Aksaray Hasan Dağı kış tırmanışı, 17-18 Mart
Niğde Aladağlar Emler zirve tırmanışı, 16-17 Haziran
Kaçkar zirve tırmanışı, 18-22 Temmuz
Allahüekber dağları tırmanışı, 7 Kasım (1. Sarıkamış Deniz Şehitleri Anma Tırmanışı)

İran Demavend kış tırmanışı, Şubat - Mart 2013

Her tırmanış için ilgili başlıklar ayrıca açılıp linkleri buraya eklenecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar tarihleri ajandalarına not etsinler.

Selamlar

Efe

Etiketler
Ynt: Gezenbilir ; 2012 Yılı Dağcılık Programı Duyurusu

EKARAIS' Alıntı:
2012 Dağcılık programımız:

Ilgaz Küçük Hacet kış tırmanışı, 25-26 Şubat
Aksaray Hasan Dağı kış tırmanışı, 17-18 Mart
Niğde Aladağlar Emler zirve tırmanışı, 16-17 Haziran
Kaçkar zirve tırmanışı, 18-22 Temmuz
Allahüekber dağları tırmanışı, 7 Kasım (1. Sarıkamış Deniz Şehitleri Anma Tırmanışı)

Her tırmanış için ilgili başlıklar ayrıca açılıp linkleri buraya eklenecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar tarihleri ajandalarına not etsinler.

Selamlar

Efe

Nisan ve mayıs boş geçilmiş, kabul etmiyorum :smiley:

Gozak' Alıntı:

Çığ düşmelerinin çok olduğu bir dönem olduğundan boş geçtik. Geçen sene Mayıs programını iptal etmiştik bu yüzden. Ama biz boş durmayız bir yerlere gideriz Nisan ve Mayısta da Güncelim :D

EKARAIS' Alıntı:
Çığ düşmelerinin çok olduğu bir dönem olduğundan boş geçtik. Geçen sene Mayıs programını iptal etmiştik bu yüzden. Ama biz boş durmayız bir yerlere gideriz Nisan ve Mayısta da Güncelim :D

Anlaştık, bana uyar :smiley:

Nisan'da bi ilkbahar kampı yapılabilir belki :smiley:

Efe Abi faaliyetler az olmuş sanki araya birkaç tane kış faaliyeti eklesek süper olur aslında bu sene erciyes kış yaparız diye düşünüyordum aslında.

Kaçkarları Ağustosta planladım ben ..

Hasandağı ve Emeler zirvelerinde görüşürüz umarım...

Repla_Acamta' Alıntı:
Kış erciyes güzel olabilir cidden.

Alper hocam merhaba;

25-26 haziranda gittiğiniz erciyes faaliyetinde sizde perlon emniyet kemeri ve buz vidası falan görmüştüm o tarihte almanızın özel bir nedeni varmı yoksa kişisel güvenlik tedbiri içinmi ? hep sorayım diyordum.Paylaşırmısınız

Görüşmek Üzere

Erciyes için 10-11 Mart'ta bir tırmanış düzenliyoruz üniversite kulübü (EÜDAK) olarak. Ben yakında başlığı açarım ama buradan da yazayım hemen dedim. :smiley: Mart Erciyes kış için ideal bir zaman.

Gozak' Alıntı:

Mayısta Isparta Dedegül Şenliği var. 19-20 Mayıs.

Nisan içinde 21 - 23 Nisan 2011'e bir etkinlik düzenlemeli. Bursa Uludağ nasıl ? Kasım 2011'de ki Budak Şenliğinin yapıldığı Büyükdeliller Köyünden tırmanış yapılabilir.
Çok güzel bir kamp alanı var.
Hem İstanbul'a hem Ankara'ya hemde İzmir'e yakın sayılır.

Bakınız; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81188.0

Bu yılda keyifli faaliyetlerle geçecek anlaşılan.Hepimize hayırlı olsun.2012 yılı içerisindeki faaliyetlere katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

Dağlarda görüşmek üzere,

Selamlar

Murat

inşallah bir aksilik olmazsa program bana uygun gözüküyor...
hazırlıklara ve antıramana başlıyım ben bari...:smiley:

Efe Abi elinize sağlık, güzel bir plan olmuş
Şimdilik iki etkilik uyuyor gibi görünüyor :smiley: Kış dağcılığı eğitimimde biter, bende katılabilirim
Saygılar :smiley:

11 - 12 Şubat Ta İzmir'de İdadik'in Bozdağ Kış Dağcılık Şenliği var.

Buyrun Gelin arkadaşlar.

2134 metrecik.

Her etkinliğin ayrı ayrı başlıklarını kısa sürede açacağız ve katılım listelerini oluşturmaya başlayacağız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

SON KONULAR

Geri