Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera Sport Şanzuman Arızası ACİL YARDIM
özel mesaj attım hunterim ö.m cvp veremedim zamanında k.bakma saat 01.50 de geldim tekrar mesajına cvp attım hemen
Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.
1 ci sayfada lokosit sordu cevapladım hemde hemen sizin mesajınızın üstündeki mesajda cevabı var %100 okuyun bence kaçırmışsınız gözden
faydalımı = zararlı
avantajlımı = avantajsız
ömür kısalığı,yıpranma ve katalitik konvertörün ve eksoz sisteminin...
Ynt: Opel Frontera Sport Şanzuman Arızası ACİL YARDIM
yavru şanzımanda yani 4 çeker şanzımanındamı problem yoksa ana şanzımandamı
eğer ana şanzıman ise hiç korkma cunku opel vectra B çıkma şanzıman al tak aynen yola devam
Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar
ümmet abi sen yokmusun sen yaaa hani nisana kadar motor yoktu nisanı bekleyin diyordun zat ile yollara düşmüşsün yine yine başa döndün mondial le yollara devam diyorsun bende MT de okuduğum kadari ile nisanda motor alıcan diye bekliyorum
Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları
sedan coupe vti çok uzun uğraşılar sonucu bulgaristana getirebildik. typer kasa çünkü çok az sayıda var ama değer
ben sahibi olduğum 3 adet spor otomobilimide sattım
vti 160 , mondeo 202 bg cadde tipi yarışlar icin modifiye edilmişti , seat leon cupra 301 bg...
amcası sevsin onu maşşalah ya çok güzel allah gözden nazardan korusun bende arşivimden size resim paylaşıyım bu arada vtech demeyin onun adı ticari adı honda civic vti lütfen lütfen
vti 160 bg sedan coupe ve mondeom koca oğlanım
resme tıklayarak tam boy...
lokosit ve kötü adam simoto fiat olarak uygun ve çok kalite ürünleri olduğu icin tavsie ettim size k.bakmayın dediğim gibi ben tarafsızım kimin ne ürettiğini tam olarak bilmiyorum ama kaliteli malları olduğu icin tavsie ettim size
AEM VE PİPERCROSS tr...
Ynt: Motosiklet sektörü, kalıcı ÖTV indirimi istiyor..
ötv kalkarsa çin malıda kalkar trafik kazalarıda azalır çunku herkez çin malı fiatına kaliteli motor alabilir . Ama nerede ya ötv indirimi olursa hazır şu motor fuarından önce kalıcı ötv indirimi %3 indirim falan olursa bir işe yaramaz...
vtech değilde sizinki dohc si 1993 136 bg bir canavarmı var sizde vtech ler 2001 sonrası 101 bg, vti larda 1996 sonrası 160bg
eğer dohc si ise hele 4 kapı dohc si ise asla satmayın oo bir köşede dursun bence bulunması zorlaşan özel nadide parçalardan...
Ynt: Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim...
guzel bir araç allah kazadan beladan korusun istediğiniz herşey zamanla olur inşallah kolay gelsin güzel bir vitara daha çıkıcak ortaya sabırsızlıkla bekliyor olucaz
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)
şile uzak 50 km sadece gidiş tutuyor hem zamandan yana kayıp yaşamaktan ise bizim arkabahcemiz gibi olan bahceköy orman yolu , kemerburgaz filan dalış yaparız hem erken girer hava kararmadan çıkarız atv ve normal motorlarla gelicek arkadaşlar...
lokosit bu yukarda yazılı olay benzinli bir araç icin geçerli olabilir açık hava filtresi atmosferik araçlara uygulanarak güc alımı olur ama yukardaki gibi abartılı birşey değil
turbo dizel araçlarda ise asla ve asla açık hava fltresi tavsie edilmez...
k.bakma yoğun geçti bugun test ettim eve gelince yazabildm sana şunları söylüyebilir arac yeterince tork üretimi yaptığı kanısına vardım gucunu denemek icin tekstil kent istikametine doğru birazcık bastım memnun etti şahsen beni ancak bunların yanında...
Bu arada şuan yönetimini yaptığım servisimize bir arkadaşımız geldi muhabbet ederken hayırdır abi maşşallah 10 parmak filan dedide konu o anda açıldı
kendisinde de l200 araç var performans tuningde aracına 2 şekilde mudale edilebileceğini söylemişler 1...
referansım ile performans tuning erol beye giderseniz yaa 200 yada 250 euro gibi bir fiata aracınıza chip tuning yapar ve çok memnun kalırsınız + yazılım haricinde ekonomizer programla birlikte yapar benim adımı verince sakin kullanımlarınızda çok iyi...