Arama sonuçlarınız

1. Nursel

Karakalem Çalışmalarım

Ynt: Karakalem Çalışmalarım Serdar'mış hakikaten :-[ İlk olarak sana benzetmiştim ama :D Tamam o halde boş vaktin olursa beklerim portremi :) Teşekkürler.

2. Nursel

Karakalem Çalışmalarım

Ynt: Karakalem Çalışmalarım Sedat'ın portresi ilkinden çok daha başarılı. Seninki de öyle. Ben de istiyorum karakalem portremi :)
  3. Nursel

3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? Acilen araç almam lazım :( festivale kadar yetişir umarım :D Geçen sene yapılan festival muhteşemdi. Belirtmeden geçemeyeceğim :)

4. Nursel

Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor

Ynt: Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor Çok acı bir tablo. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun.
  5. Nursel

Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet :D Çok teşekkürler. Gelecek yaz için Çingit planımız var. Belli mi olur, belki yollarımız kesişir muhlamanızın tadına bakarız :)

6. Nursel

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet Memleket hepumizun, Şart değuldur olmak laz. Biraz zaman ayirup, Gitmek lazum bu yaz.. Muhlamayı görünce, Ben de edeyum dedum. Tadini alamadum, Burayı uyduramadum :D ee benden mani anca bu kadar ;)

7. Nursel

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet Bugüne kadar takip ettiğim en eğlenceli gezi yazısı :D Tabii hem eğlendiren hem düşündüren manilerinizin büyük katkısı olmuş. Aldığınız keyfi çok başarılı bir şekilde yansıtmışsınız tebrik ederim sizi. Fotoğraflar ayrı güzel :) Sisin bu kadar...
  8. Nursel

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Caddede yürümek de bir o kadar zordur, özellikle yağmurlu havada :) Şemsiyelerle cadde fotoğrafı çok hoş görünüyor :)
  9. Nursel

Çekirdekten Ağaca

Ynt: Çekirdekten Ağaca Merhabalar :) Aynı içerikte bir konu daha vardı. Bu konuya duyarlılık elbette önemli. Farklı başlıkları da incelerseniz diğer görüşleri de izleme şansınız olur ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55305.new;boardseen#new

10. Nursel

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

11. Nursel

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Daha önce bu tip fotoğraflar görmüştüm ama bu albümdeki gibi bir birleştirme olmadan yanyana verilmişti. Çok etkileyici olmuş bu albüm. 91.ve 92. fotoğraflar da Sincan'ı hatırlattı bana nedense :D Cihat bey teşekkürler :)
  12. Nursel

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Açılış güzel oldu :) Selma hanım sizi en son gördüğümde iki kişiydiniz :) Bebeğiniz dünyalar tatlısı Allah bağışlasın..

13. Nursel

Tepe Üstü Menüsü?

Ynt: Tepe Üstü Menüsü? Benim daha rahat kullandığım ve alışkın olduğum menü tipi. Ellerinize sağlık :)
  14. Nursel

Fotoğraflarla Amasya

Ynt: Fotoğraflarla Amasya Amasya hakikaten tarih kokan bir şehir. 23 Nisan'da bol bol gezme fırsatım oldu. Çok hoşuma giden bu kareyi paylaşmak istedim :) (Tilt&Shift uyguladım) En kısa zamanda fotoğrafları yüklemeye çalışırım.
  15. Nursel

6 Mayıs Sabaha Karşı . . .

Ynt: 6 Mayıs Sabaha Karşı . . . Ben de Nilüfer Belediyesine tebriklerimi iletiyorum. Onları unutmak mümkün değil. Anıt olsun ya da olmasın.

16. Nursel

Gökyüzünde Yemek

Dinner in the Sky bu aralar Maslak'da gökyüzünde yemek keyfini yaşatıyor. Bugün tesadüfen fotoğrafladım :) Duyumlarıma göre bu keyfin bedeli kişi başı 60€
  17. Nursel

Küresel Isınmaya Karşı Zirvede İki Gece

Ynt: Zirvede İki Gece Bu anlamlı proje için sizi tebrik ederim. Umarım sorunsuz tamamlayıp dönersiniz. Desteğimiz sizinle :)
  18. Nursel

Tanışma Platformunu Bulamıyorum

Ynt: Tanışma Platformunu Bulamıyorum Hoş geldiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.msg630884;boardseen#new linkinden kendinizi tanıtabilirsiniz. Biraz kurcalayınca size kolay gelecek merak etmeyin :)

19. Nursel

Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı Tebrik ederim Sedat bey. Başarılarınızın devamı dileğiyle :)
  20. Nursel

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi İzci programında yayınlanan bölümlerden, 2.bölüm dışındakileri izleyemedim. İzleyemeyenler için tüm bölümleri bulma şansımız var mı ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri