Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karakalem Çalışmalarım
Serdar'mış hakikaten :-[ İlk olarak sana benzetmiştim ama :D Tamam o halde boş vaktin olursa beklerim portremi :) Teşekkürler.
Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?
Acilen araç almam lazım :( festivale kadar yetişir umarım :D Geçen sene yapılan festival muhteşemdi. Belirtmeden geçemeyeceğim :)
Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
:D Çok teşekkürler. Gelecek yaz için Çingit planımız var. Belli mi olur, belki yollarımız kesişir muhlamanızın tadına bakarız :)
Memleket hepumizun,
Şart değuldur olmak laz.
Biraz zaman ayirup,
Gitmek lazum bu yaz..
Muhlamayı görünce,
Ben de edeyum dedum.
Tadini alamadum,
Burayı uyduramadum :D
ee benden mani anca bu kadar ;)
Bugüne kadar takip ettiğim en eğlenceli gezi yazısı :D Tabii hem eğlendiren hem düşündüren manilerinizin büyük katkısı olmuş. Aldığınız keyfi çok başarılı bir şekilde yansıtmışsınız tebrik ederim sizi. Fotoğraflar ayrı güzel :) Sisin bu kadar...
Ynt: Çekirdekten Ağaca
Merhabalar :) Aynı içerikte bir konu daha vardı. Bu konuya duyarlılık elbette önemli. Farklı başlıkları da incelerseniz diğer görüşleri de izleme şansınız olur ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55305.new;boardseen#new
Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar
Daha önce bu tip fotoğraflar görmüştüm ama bu albümdeki gibi bir birleştirme olmadan yanyana verilmişti. Çok etkileyici olmuş bu albüm. 91.ve 92. fotoğraflar da Sincan'ı hatırlattı bana nedense :D
Cihat bey teşekkürler :)
Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)
Açılış güzel oldu :)
Selma hanım sizi en son gördüğümde iki kişiydiniz :) Bebeğiniz dünyalar tatlısı Allah bağışlasın..
Ynt: Fotoğraflarla Amasya
Amasya hakikaten tarih kokan bir şehir. 23 Nisan'da bol bol gezme fırsatım oldu. Çok hoşuma giden bu kareyi paylaşmak istedim :) (Tilt&Shift uyguladım) En kısa zamanda fotoğrafları yüklemeye çalışırım.
Dinner in the Sky bu aralar Maslak'da gökyüzünde yemek keyfini yaşatıyor. Bugün tesadüfen fotoğrafladım :) Duyumlarıma göre bu keyfin bedeli kişi başı 60€
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi
İzci programında yayınlanan bölümlerden, 2.bölüm dışındakileri izleyemedim. İzleyemeyenler için tüm bölümleri bulma şansımız var mı ???