Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan monster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,259

monster

eskimodifiyeci
Yer
zonguldak
17 mayıs pazartesi günü zonguldak TTK karadon müessese müdürlüğü -540 kodunda meydana gelen grizu faciasında 30 madenci kardeşimizi şehit verdik.Günlerdir canla başla yapılan kurtarma çalışmalarını ümitle bekledik.Bu sabah Zonguldak ve tüm Türkiye acı haberle uyandı.Umutlar bitmiş 28 madencinin cenazelerine ulaşıldığı haberi açıklanmıştı.Kimlik tespiti yapılan madenciler ailelerine teslim edildi öğleye doğru.Birçoğu toprağa verildi bazıları da yarın köylerinde toprağa verilecek.Allah(c.c)dan ölen madenci kardeşlerimize rahmet geride kalanlara da sabır diliyorum.

Etiketler

Ynt: Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor

[attachment=4]

631220100520123108389.jpg

258920100520123029499.jpg

115a268eac0b57e802cbe1d9f70599a0_M.jpg

807120100519025604332.jpg

978420100520123102430.jpg

Çok acı bir tablo. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun.

Bu üzücü olayda hayatını kaybedenlere allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum Zonguldagın acısını en içten duygularımızla paylaşıyoruz

Ölenlere Allahtan Rahmet, Kalanlara baş sağlığı diliyor, acılarını en içten duygularımızla paylaşıyoruz

Son dönemde sıkça olmaya başlayan maden kazalarında dünyada ilk sırada yer alan ülke konumunda olmamız son derece acı bir gerçek, üstelik alınacak olan önlerden özellikle gaz kaçağını bildirecek teçhizatın kurulması çok önemli olduğu halde üzerinde hiç durulmadığı için bugün verdiğimiz 28 şehit ve henüz bedenlerine ulaşılamamış olan 2 maden işçimiz için tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Umarım bu tür kazalar kader olarak değil önlemi alınmadığı için olduğu açıklığı içinde değerlendirilerek en kısa zamanda gerekli önlemlerin alınması sağlanır ve bundan sonra olabilecek kazaların önüne geçilmiş olur.

Şehitlerimizin ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum..

Başımız sağolsun... Söyleyecek başka söz bulamıyorum...

Bütün şehitlerimize ALLAH' tan rahmet diliyorum . bütün parti yöneticilerinin oy için göstermelik ziyaretleri sona erdi aileler acıları ile başbaşa kaldılar.Esas ziyareti maddi ve manevi olarak şimdi yapmaları gerekirken olay gündemden düştüğü için bekle kli gelirler.Lütfen bu madencilere ve ailelerine sağlıklarında değer verelim ve acılarından nemalanmaya çalışmayalım.

Ynt: Tüm Türkiye Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor

Gazetede okudum ve her aklıma geldiğinde yada anlatmak icab ettiğinde gözlerim doluyor ve boğazım düyümleniyor.

Kadının birisi ağlıyor ve çocuğu eteyine yapışmış teselli etmeye çalışıyor.
Üzülme anne bundan sonra babamın elbiselerini koklar ona sarılır yatarız diyor.

Bundan sonra babasının olmayacağını biliyor, gözlerinde ağlayacak yaş kalmıyor ve aklına gelen, diline gelen duygularını söylüyor.
Allah gani gani rahmet eylesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR