Arama sonuçlarınız

1. T

blackberry 8310 gps

Ynt: blackberry 8310 gps Reha Bey, BB ile gelen herhangi bir program maalesef yok, bu yüzden ihaz içindeki GPS i kullanamıyorum. Selamlar.

2. T

blackberry 8310 gps

Selamlar, Yurtdışından gelirken Blackberry 8310 GPS'li telefon getirdim ve bunu da bağlıu olduğum telefon servis sağlayıcısı üzerinden (pasaportumla beraber) tescil ettirip yasallaştırdım. Telefonun kendi üzerinde GPS alıcısı var, istanbul'da buna navigator programı yükletecek bir yer aradım...
  3. T

SJ 413

Ynt: SJ 413 Koray Bey, Bulunduğum yerde uydu üzerinden internete bağlandığım için hava şartları çok etkiliyor geç cevap yazmamın sebebi bu, bu yüzden kusuruma bakmayın, eğer iş yeriniz İstanbul'da ise geldiğimde mutlaka uğrmak isterim, İstanbul dışında ise bir fırsatını bulup gelmeye...

4. T

SJ 413

Ynt: SJ 413 Selamlar, Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Elgin SAYINALP Kunduz/AFGANİSTAN
  5. T

SJ 413

Selamlar, Uzun zamandır Afganistan'da çalışıyorum (mimar'ım aynı zamanda radyo amatörüyüm TB2NDY), uzun zaman da eski sovyet cumhuriyetlerinde çalıştım; hemen hemen görmediğim hatta kullanmadığım arazi aracı kalmadı (özellikle Afganistan'da), yakında nasip olursa Türkiye'ye döneceğim...

6. T

Akhisar

Ynt: Akhisar Merhabalar, Memleketinden çok uzak bir Akhisar'lı olarak bu fotoğrafları görmek beni inaılmaz mutlu etti, şu an görevim nedeni ile Afganistan,Kunduz'da bulunuyorum, garip tarifsiz duygular buralardan doğduğu yerleri insanın görmesi...çok sağolun. Selamlar. Elgin SAYINALP

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri