Arama sonuçlarınız

1. REMZİ YOL

Engelliler - Özürlüler Günü (03 Aralık 2008)

Ynt: Engelliler - Özürlüler Günü (03 Aralık 2008) ALALAH(c.c)'IN TAKDİRİ.. kimi doğuştan, kimi hastalık yada kaza sonucu fiziksel yada zihinsel engelli milyonlarca insan var türkiyede. benim de ilk göz ağrım, bebeğim, canım oğlum TÂLHA'am doğuştan engelli. hem eğitim, hem tedavi, hemde sosyal...

2. REMZİ YOL

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aslı hanım hoşgeldiniz gezen bilire. umarım buradaki bu güzel ortamdan memnun kalır ve sizde paylaşımlarda bulunursunuz.
  3. REMZİ YOL

Engelliler - Özürlüler Günü (03 Aralık 2008)

canım tâlha'cığım ve kıymetli engelli kardeşlerim .. sizi yılın sadece bir günü hatırlamak değil elbette ama ne yapalım bu güne de sizin için özel olsun diye bu ismi vermişler. yüreğimizde size ait ne büyüklükte sevgi ve muhabbet olduğu yüce RABBİM'ce malumdur ama yine de buradan gününüzü tebrik...

4. REMZİ YOL

İzmit Kuzuyayla Kamplı Keşif Gezisi (29-30 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla Kamplı Keşif Gezisi (30-31 Kasım 2008) murat bey bu fotoğraf TRT 2'deki Ressam Bob Ross'un resimlerine benzemiş. çok güzel. bu arada bu senenin ilk kar görmüşlerinden biri olmak güzel bir duygu olmalı. iyi gezmeler :D
  5. REMZİ YOL

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) ya bu amca bu kadar insanın yaşadığı istanbulda kimbilir hangi dünyayı yaşıyor. hüzünlendim inanın. düşkünlükte kötü ya. hele istanbulda. anadoluda olsa yine sahip çıkan olur. rabbim muhafaz etsin. o duruma...

6. REMZİ YOL

''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Ynt: ''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) çok güzel kareler meral hanım. beni alıp götürdünüz buralardan. birde bir foto var ki çilekeş anadolu kadınının hazin hikayesini deşifre ediyor. bu hanımın beyi %90 kahvede diğer erkeklerle muhabbet ediyordur. kadıncağız çalışsın dursun...

7. REMZİ YOL

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) bayıldım bu kediye. iyi yakalamışsınız valla. ;D
  8. REMZİ YOL

Fotoğrafları Pc'ye Yüklerken Dosya İsimleri Çakışıyor

Ynt: fotoları pc'ye yüklerken dosya isimleriı çakışıyor. teşekkürler kadir bey. ilk yüklemede deneyeceğim.
  9. REMZİ YOL

Kadınlara Hakları Verildi mi, Aldılar mı?

elimde okuduğum kitapta aklımı karıştıran bazı satırlar okudum. bir de netten bir araştırayım dedim, tamda okuduklarımı teyit eden bir yazı okudum. bakalım siz ne dersiniz bu satırlara. ayrıca kadınların seçme ve seçilme haklarını aldıklarından bir sene sonra Türk Kadınlar Birliği’nin kendi...

10. REMZİ YOL

Atatürk'ün Cenazesinden Yayınlanmamış Fotoğraflar

Ynt: Atatürk'ün Cenazesinden Yayınlanmamış Fotoğraflar efendim, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün cenaze namazının kılındığını biliyoruz (O sırada Anadolu Ajansı'nın muhabiri olarak töreni takip eden Cemal Kutay anlatıyor.) ama cenaze merasiminin hemen hemen her anı çekilmiş ama cenaze namazı çekilmemiş.

11. REMZİ YOL

Fotoğrafları Pc'ye Yüklerken Dosya İsimleri Çakışıyor

makinadaki fotoları pc'ye aktarırken pc'deki daha önce yüklenmiş resimlerin dosya isimleriyle yeni yüklenecek resimlerin dosya isimleri çakışıyor. 150, 200 resmin her seferinde dosya adını tek tek değiştirmek dışında daha pratik bir çözüm varmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  12. REMZİ YOL

Yeni Başlayanlara Faydalı Bilgiler

Ynt: Yeni Başlayanlara Faydalı Bilgiler meseregan iyi bir kamp olur umarım. tabi güzel fotolar ve gezi notları bekliyoruz senden.

13. REMZİ YOL

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) çocuğum hastalandı, yoksa gelecektim. güzel bir gezi olmuş anlaşılan. fotoğraflar herbiri güzel ama kafede yavuklusunu bekleyen kedi fotoğrafını çok beğendim. :-)
  14. REMZİ YOL

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması :-)
  15. REMZİ YOL

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder kazalar, kavgalar, şiddetli geçimsizlik,yetim kalan çocuklar, sakat kalan kazazedeler,sokağa işeyen, kusan sarhoşların düştüğü içler acısı durumlar, sağlığa zararları vb. tüm bunları gördükten sonra tek bildiğim "içki kötülüklerin anasıdır."

16. REMZİ YOL

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi zonguldak- çaycuma E.M.L. - 90 A.Ü. Kastamonu M.Y.O - 93 A.Ö.F kamu yönt. devam ediyor.
  17. REMZİ YOL

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan) boğaç bey elinize sağlık.. güzel çalışmalar. özellikle düzeltilmiş( direksiz- kablosuz) hdr çalışman çok çok hoş olmuş. yeni çalışmalar bekleriz.
  18. REMZİ YOL

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) kararsızım. ama büyük ihtimal gelebilirim.

19. REMZİ YOL

Taciz mi ? Haber mi ? Çalma Kapımı Çalarlar Kapını mı ?

başlık şu da olabilirdi. tacizciyi taciz etmek tacizmidir. ;D bu akşam bir haber dikkatimi çekti. siyasiler kömür dağıtıyor ( bayram değil seyran değil, eniştem beni neden öptü" misali ), olayı bir kameraman çekiyor ve spiker resmen yardım alanları taciz ediyor. sorular gurura dokunacak...
  20. REMZİ YOL

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... arabanın sağında, solunda, önünde demirler vardı, diğeri de arka koltuklar için emniyet kemeri istediler. benim kango hususi- oto göründüğünden emniyet kemeri şartmış. en çok neye şaşrdım, bir set almıştım içinde yangın tüpü, reflektör, takoz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri