Arama sonuçlarınız

1. REMZİ YOL

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme fotoğraf on numara çıkmış.

2. REMZİ YOL

Zonguldak Doğal Güzellikler

Ynt: Zonguldak Doğal Güzellikler filyos ırmağından bahsetmemeniz eksiklik olmuş. en kısa zamanda ırmaktan resimler ekleyeyim buraya.
  3. REMZİ YOL

Zonguldak Yemekleri

Ynt: Zonguldak Yemekleri eylülün son 10 günü ve ekimin ilk 20 günü kestane mevsimidir. bizzat bizim ormana kestane toplamaya buyrun. :D çaycuma ilçesi, a.sarmaşık köyü, yolcuoğlu mahallesi.

4. REMZİ YOL

Zonguldak! Emeğin Başkenti...

Ynt: Zonguldak! Emeğin Başkenti... yıllardır filyos ırmağının karadenize birleştiği noktaya kurulacak bir liman projesiyle avunduk durduk. h^la bir gelişme yok. bir taraftan işsizimiz için bir umut kapısı olmakla beraber, doğal güzelliklerimize zarar verileceği endişesi beni açıkçası kara kara...
  5. REMZİ YOL

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme saz köyünde muhtarın yerinde ızgara çeşitlerini tatmadan yedigöllerde ormanın serinliğini hissetmeden, şelalenin şırıltısını duymadan geri dönmeyin. ;)

6. REMZİ YOL

Yeni Başlayana Makina Seçimi

Ynt: Yeni Başlayana Makina Seçimi sorunda o zaten. video özelliği de olan SONY DSC-H9/B gibi modeller mi yoksa a300 yada a350 gibi bir şey mi. araştırdıkça kafam karışıyor. ;)

7. REMZİ YOL

Yeni Başlayana Makina Seçimi

Ynt: Yeni Başlayana Makina Seçimi yeni bir fotoğraf makinası için araştırma yaparken bu başlığa rastladım ama konu 2 sene önce gündemdeymiş. daha önce bir kaç fotğrafmakinası ile çalışmam oldu ama, ilk defa kendime ait bir fotoğraf makinam olacak. ben direk dslr düşünüyorum. özellikle sony a300...
  8. REMZİ YOL

Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı

Ynt: Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı ayça hanım ve arkadaşlarına teşekkürler. efendim benimn köyüm filyos çayının hemen kenarında, filyosa da 4 km. kadar uzaklıkta. bu yaz tatilimi ben de köyümde geçirdim, gerçekten harika yerler. ama çevre kirliliği, bilinçsiz balık avcılığı, çayın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri