Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog Gönderilmiştir.

2. deeperdiver

Ynt: Land Rover Defender katalog Bir de defender için aksesuar kataloğu var ama 6mb olduğu için yükleymedim. İsteyen olursa e posta ile gönderebilirim. Saygılar,
  3. deeperdiver

Selamlar, Land sahibi değilim ama, Defender saygı duyduğum araçlardandır, bir ara LR sitesinden indirdiğim bir katalog. Eminim ilginizi çeker. Saygılar,

4. deeperdiver

Arazi Kullanımı İçin Arac GPS Önerileriniz

Ynt: Arazi Kullanımı İçin Arac GPS Önerileriniz Selamlar, Garmin Nüvi 500 e bir bakın derim, hem şehir dışı, hem şehir içi navigasyon için üretilmiş bir alet. ben çok memnunum. Saygılar,
  5. deeperdiver

Usta Karikatürist Turhan Selçuk'u Kaybettik..

Ynt: Usta Karikatürist Turhan Selçuk'u Kaybettik.. Yeri doldurulamayacak bir güzel insanımızı kaybettik, Türk Ulusunun, karikatür sanatının, insanlığın başı sağolsun.

6. deeperdiver

Unimog Brabus Black Edition

Ynt: Unimog Brabus Black Edition Araç güzel,ama çevrenini güzelliği daha çok cezbetti beni.. Saygılar,

7. deeperdiver

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar, orijinalini değil ama aynı işi görecek benzer tabanlıklar bulabilirsiniz, ben bir ara almıştım. Genelde ayakkabı tamiri yapan yerlerde, ayakkabıcılarda bulunuyor. Saygılar,
  8. deeperdiver

Unimog Brabus Black Edition

Ynt: Unimog Brabus Black Edition Ben herhangi bir link falan göremiyorum, sayfa boş, bende mi bir problem var acaba..
  9. deeperdiver

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Süpper

10. deeperdiver

Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri Ama Mercedes G yok burada... Nasıl yorumlamalıyız... ;D Saygılar...

11. deeperdiver

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar, Bence Eva tabanlarda , böyle bir dağılp ufalanma söz konusu, bende Salomon un bir modeli vardı, bir kış bir yaz kullanmadım.. Sonra da kullanamadım tabii, tabanı un gibi dağılmıştı... Saygılar,
  12. deeperdiver

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Selamlar, Bir de bu malzemeleri taşımak için bir kamyoncuyla anlaşın önceden..:-) Şaka bir yana, bulunduğunuz şehrin yakınında, dağda bir, iki hafta sonu bir kamp yapıp, olayı bir simüle edin bence, hatta oraya da fethiye ye nasıl gitmeyi düşünüyorsanız öyle gidin...

13. deeperdiver

G Wagen 350 TD Motor Devir Göstergesi ?..

Ynt: G Wagen 350 TD Motor Devir Göstergesi ?.. Selamlar, Devir göstergesi sorununu çözdüm, resimdeki klima rölesi problem çıkarıyormuş, onu sökünce devir göstergesi çalışıyordu, neyse röleyi tamire verdim, tüm lehimlerini yenileyip elemanları kontrol etmişler, taktım. Şimdi klima da devir...
  14. deeperdiver

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi Selamlar, Geçen yılsonu Adrenalin Sahrayıcedit mağazasında 12 numara Boreal Atlas modeli bir ayakkabı defolu diye yarı fiyatına idi. Gittim inceledim, ufak bir çizik var demişlerdi ama çiziği göremedim, sadece bir tekinin tabanlığı yoktu. Bu da...
  15. deeperdiver

Araç şasi numarası tek sayı ile yanlışsa ne olur.

Ynt: Araç şasi numarası tek sayı ile yanlışsa ne olur. Selamlar, Ben de aracımı aldığımda, sonradan farkettimki şasi numarası tek rakam yanlış. Muameleciye bile para vermeye gerek yok, Ek1 formunu doldurup TÜVTURK dan randevu bile almadan "tespit " işlemini yaptırıyorsunuz, 5 dakikada...

16. deeperdiver

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma Selamlar, Rüzgar alıp almaması sorun değil, soğuk alacaktır nasıl olsa. Naylon gibi düşünün, ne rüzgar ne de yağmur alacaktır, ama bacaklarınız da donacaktır soğuktan.. Saygılar,
  17. deeperdiver

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma Selamlar, Rüzgardan ziyade soğuğa karşı içlik gerekecektir. Saygılar,
  18. deeperdiver

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) Selamlar, Çok güzel bir kamp oldu, gece 4-5 ayrı ateş yandığı için, her ateşi ziyaret edemedik, en yakın ve gür yanan ateş başına konuşlandık, ve ortam güzel olunca da ayrılamadık, bu üzdü beni açıkçası. Ateş başında tanıştığımız...

19. deeperdiver

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) 4x4 araçla kamp yerine gidebiliyoruz değilmi?, Aracı alternatif olarak düşünüyorum da.. Saygılar,
  20. deeperdiver

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) hocam merhaba kamp yolunu yerini avucumun içi gibi bilirim.eğer irtibata geçersek ben size yardımcı olabilir oraya götürebilirim. saygılar [/quo Kampın koordinatlarını google dan aldım sanırım sorun çıkmaz. teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri