Arama sonuçlarınız

1. Recidivist

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Siz daha göster(e)mediğiniz tepkinin işe yaramayacağını kabullenmişsiniz, yarın benzin 5.00, dizel 4.80 deseler almaya razısınız anlaşılan... Saygı duyarım benim niyetim tepki gösterebileceğine inanan, bunun böyle gitmeyeceğini düşünen insanların basit de...

2. Recidivist

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Arabam yok olsa emin olun ilk yapıştıran ben olucaktım...Şuan internet çok güzel bir paylaşım aracı ve insanlar doğru konularda bunu çok güzel kullanabilirler diye düşünüyorum :) Bu sticker yaşadığımız olayın trajikomik bir ifadesidir. Hepimiz durumun...
  3. Recidivist

Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları Yok inanmamak ne haddime abi, şaşırdım sadece:)

4. Recidivist

Toyota 2.4 TDI Motor

Ynt: Toyota 2.4 TDI Motor Abi cehaletimi hoş görün ama televizyonda görüyoruz, adamlar o Hilux'lere 10-15 kişi doldurup dağ tepe geziyolar, siz 5 kişiyi taşırken çekmiyor diyorsunuz... Yukarıda çok daha teknik ve mantıklı açıklamalar yapılmış, ben de pompa da arıza olabileceğini düşündüm..
  5. Recidivist

Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları Abi naptın 20 kg bal mı? :)

6. Recidivist

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? Kokoreç işte böyle hamburger tavasında ya-pıl-maz... İçine üstte de söylendiği gibi domates vs ka-tıl-maz... Donmuş olarak sak-lan-maz... Kokoreç taze sarılır, güzel közde pişirilir, sipariş verilince bir halka kesilip biraz da içi pişirilir. İri kıyıma...

7. Recidivist

2009 Toyota Hilux

Ben de bu Hilux'e bayılıyorum ya, her kasası her modeli mi güzel olur...Bu kasada artık otomobil konforuyla Toyota arazi kabiliyetini birleştirmişler, süper de olmuş gerçekten ;D
  8. Recidivist

Prag

Ynt: Prag karaköy-taksim- beyoğlu civarına çok benziyor.. Ben de çok istiyorum Prag'ı görmeyi, ileride inşallah...
  9. Recidivist

Türkan Saylan'ı Kaybettik

Ynt: Türkan Saylan'ı Kaybettik Herkesin başı sağolsun...Çok büyük bir değeri kaybettik...

10. Recidivist

Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

Ynt: Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı.. abi üstüne aldın dimi? ::) ;D

11. Recidivist

Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

Ynt: Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı.. Aracınız çok diri duruyor, kazasız belasız kullanmanızı dilerim..Daha çok fotoğrafını bekliyoruz ;)
  12. Recidivist

Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü evet aynı soru benim kafamda da oluştu, o kdar konfor donanımı fiyata bi etki yaratmıyor mu?Veya tersten düşünürsek bu kadar mekanikse neden hala o kadar pahalı:)

13. Recidivist

Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü Konu baya karışmış, ben "Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü" diyerek öze döndürmeye çalışıyım bari :)
  14. Recidivist

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Diyolar ki Amerikalı 5000 motordan aşağı arabaya binmez, o fiyata yakıt bulsam ben de binmem :)
  15. Recidivist

Arkadaşlar benim şuan aracım yok ama hepimiz biliyoruz ki ülkemizde satılan benzin ve mazot fiyatı üzerindeki ağır vergi yükü nedeniyle dünya standartlarının çok üstünde..Hele ki off- road araçları söz konusu olunca sanıyorum ki yakıt sarfiyatı alıp yürüyordur ;D Bu aralar dolaşan bir...

16. Recidivist

Yunanistan'da İlginç Bir Kasaba

Ynt: Yunanistan'da İlginç Bir Kasaba Ya bana garip geldi açıkcası, koca ülkede o kayaların altından başka yer mi yok,orada sığıntı gibi yaşayacaklarına daha güzel bi yere yerleşim kursaşlarmış keşke.. Ha böyle de otantik olmuş, bizlere görüntü zenginliği sağladılar sağolsunlar o başka:)
  17. Recidivist

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Çok mantıklı çok faydalı olacağına inandığım bi karar olmuş hepimize hayırlı olsun. İnsanların birbirini yemekten iyilik yapmaya fırsat bulamadığı şu günlerde çok değişik siyasi fikirlere sahip kişilerin de sosyal sorumluluk...
  18. Recidivist

National Geographic Sonsuz Fotoğraf

Ynt: National Geographic Sonsuz Fotoğraf Çok güzel bir uygulama paylaştığınız için teşekkür ederim..

19. Recidivist

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? Ankara, İstanbul, İzmir'de yaşadım, kokoreçin kokoreç gibi yendiği yer olarak yine de İzmir'i bir numaraya koyarım. Hacı'ya gitmedim ama Ankara'da kokoreçten anlanan şey hamburger tavasında yağlı yağlı "ısıtılan" sonra da domates biber gibi kokoreçte hiç yeri...
  20. Recidivist

Yedigöller'de Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009) Abi naptınız öyle fotoğraflar konur mu:) sabah akşam çalış, bilgisayarı bi aç, muhteşem bi doğa, balıklar, rakılar...Beni bitirdiniz, bittiğim an bu andır... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR