Arama sonuçlarınız

1. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Grupta büyük araçlar da olursa gelen olabilir, hem mevsimde bitiyor. Böylelikle yeni gezi grupları da çıkar.

2. kursad_hho

İsoff yarışı iptal

Ynt: İsoff yarışı iptal Bir ekleme yapmak isterim, yol notlarındaki km bilgileri de hatalı idi.
  3. kursad_hho

Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu Merhaba aracınız çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Ama standart Jimny 'nin yanına koyup fotoğraf çekmek haksızlık, büyüklerin küçükleri kollaması gerek :) İzninizle bende bir Jimny resmi eklemek isterim. Selamlar,

4. kursad_hho

Suzuki Off-Road fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road fotoğrafları 2 resimde ben koyayım bari, Ulaş kardeşim herkesin resimmlerini koydu, bende onun arabasından çektiğim resimleri koyuyorum. Herşey şurayada bir bakalım demekle başladı. 1. resim orman içinde bir deliğe girerken 2.resimde o delikten çıkmaya çalışırken 3 aracı...
  5. kursad_hho

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. http://www.tiresizecalculator.info/ sitesine lastik ölçülerinizi girin, yeni lastiğinizle orjinal çapından 1,5 cm fazla bir lastik kullanıyorsunuz ve yerden yüksekliğinde ise 0,75 cm fark yaratacak, farkı siz bile anlamayacaksınız. Yani gerek yok offset'e...

6. kursad_hho

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Selamlar Hayırlı olsun, Jimny orjinal ebadı 205 70 15 sizin lastik daha ufak kalmış. BU ölçüde alırsanız yakıtta değişiklik olmaz. Lastik büyütecekseniz ara ölçü var mı bilmiyorum ama bende 235/75/15 Federal Courgia MT var, normal olarak yakıt artıyor...

7. kursad_hho

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ Tayfun Bey Merhabalar, Kürşad ben İstanbuldan. Memlekette iyi geziyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Sayenizde TROFF'u buralarda da temsil ediyoruz :)
  8. kursad_hho

MT Lastiklere Balans

Ynt: MT Lastiklere Balans Sanmıyorum, eski lastik ve jantlarda problem yoktu. En son bizim mahalledeki lastikçiye gittim, bilge bir lastikçi :) Yeni aldığım jantların göbeğe tam oturmadığından bahsetti, 1-2 mm boşluk var yani bijonları sıkarken jantı tam merkezleyemiyoruz, buda çok büyük...
  9. kursad_hho

MT Lastiklere Balans

Ynt: MT Lastiklere Balans Konfor değil ama asgari standartları arıyorum, ara bir süratta titrediği için yavaşlanıp hızlanmalarda rahatsız ediyor. Yoksa MT lastikle dolaşıyoruz binek araç konforundan çoktan vazgeçtik.

10. kursad_hho

MT Lastiklere Balans

Ynt: MT Lastiklere Balans Balansı nerede hangi yöntemle yaptırdınız?

11. kursad_hho

MT Lastiklere Balans

Merhaba, 235/75/15 Federal MT lastiklere ilk önce makinada balans yapıldı, hiç olmadı. Daha sonra üzerinde balans yapalım dedik, kavga gürültü yapmayı kabul ettiler. Şimdi biraz düzeldi ama yine 70km/h hızda yine sallıyor. Üzerinde balansın sıkıntısı kenarlarda olan dişler. Hem makineyi çok...
  12. kursad_hho

Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara

Ynt: Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara - 5 adet 1.000 TL SATILMIŞTIR.

13. kursad_hho

Ynt: Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara Maalesef INSA'lar artık getirilemiyor. Tek çare satıp başka marka almak. :(
  14. kursad_hho

Ynt: Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara Benim arkadaşımda var 1 set kullanılmış jant, alüminyum alaşım 5 bijon off road jantı, hatta jimny jantı da var. Arıyorsanız konuşurum kendisiyle. Bende kendime yeni jant aldım. Hatta spacer vardı çıkarttım.
  15. kursad_hho

Ynt: Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara Merhaba, İnternet sitesi adresini aşağıda veriyorum. Insa Turbonun en ünlü ikinci lastiği, diğeri extreme track modelidir biliyorsunuz. Ben Jimny'im için almıştım, avrupadaki Jimnylerin altında genelde bu desen var. Üretim olarak 1 senelik bir lastik...

16. kursad_hho

Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) RESCUE TEAM 1-Selahattin-Kazım DOĞAN...
  17. kursad_hho

Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara - 5 adet 1.000 TL Set fiyatını 1.000 TL yaptım. Tanesi 200 TL ye geliyor.
  18. kursad_hho

Ynt: Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara Teşekkürler, büyük hevesle aldım ama Jimny'e fazla büyük geldi. Normal 235/75/15 den de büyükmüş, 30/9,5 ayarındaymış. Satamazsam tampon ve dodiklere kıyacağım sanırım. Artık Insalar gelmiyor biliyorsunuz, silverstone'lardan daha yumuşak hamuru olduğunu...

19. kursad_hho

5 adet hiç kullanılmamış 235 / 75 / 15 Insa Turbo Sahara. 5 x 250 = 1.250 TL Kürşad Hacıhamzaoğlu 0530 463 95 61
  20. kursad_hho

4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı

Ynt: 4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı Merhaba, bu jantların offseti orjinal jimny jantına oranla ne kadar, yani kaç cm veya inch? Başka jimnyci arkadaş fazla offsey olduğu için plastikleri sökmek zorunda kalmış. Sizin Jimny'nin yükseltmesi var mıydı? Arkadaşında sorduğu gibi hangi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri