İsoff yarışı iptal

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,819
Ynt: İsoff yarışı iptal

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
ooooooooooo sedat hocam merhaba,sağlığın sıhatin iyidir inşallah.
çok fazla resim var 3er 5şer atlayarak gidiyorum sayfayı boğmayalım diye
iyiyim teşekkür ederim Orhan bey seninde çok iyi olduğun resimlerden belli sormaya gerek duymadım kolay gelsin

Etiketler

küçük ağa' Alıntı:
iyiyim teşekkür ederim Orhan bey seninde çok iyi olduğun resimlerden belli sormaya gerek duymadım kolay gelsin

teşekkür ederim vakit geç oldu bana müsade iyi geceler.

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Cuma gününden beri internete girmedim. İSOFF ve gezenbilir sitelerini gezmedim. Bu sabah, ailem ile birlikte Çiftalan köyü'ne yarışı izlemek için yola çıktım. Çiftalan köyü girişine geldiğimde, 3 arac köyden geri geliyordu. En öndeki araç sürücüsü bana yarışın nerede olduğunu sordu, ben de bilmediğimi, yarış için geldiğimi söyledim. Sürücü, köyden sahil tarafında olduğunun söylendiğini bildirdi. Sahil yolundan inmeye başladık. Parkuru bulmuş ve iptal olduğunu öğrenmiş olan bir arkadaş ile karşılaştık ve geri döndük.

Yol boyunca; yarış alanı ile ilgili hiçbir pankart - levha...vb. yön göstereceki bilgi verecek levha olmaması, bence yanlış bir uygulama. Organizasyon iptal edilmese idi herhalde görevliler, ilgili yol ayrımlarına yarış alanını işaret eden levhalar - pankartlar asarlardı sanırım ama yarış iptal edilmiş olsa bile bence bu uygulanmalıdır. Çiftalan Köyü'ne giderken de, geri gelirken de yol boyunca; yarış alanını arayan pekçok araç ile karşılaştım.

Yolnotu olmayan veya bölgeyi bilmeyen insanların dikkate alınması gerektiğini çnemle hatırlatmak isterim.

Barış

Bir ekleme yapmak isterim, yol notlarındaki km bilgileri de hatalı idi.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00978.jpg

DSC00979.jpg

DSC00981.jpg

DSC00982.jpg

DSC00983.jpg

küçük ağa' Alıntı:
Ağam yangın söndürücüyü kapsana yoğun duman var iyi akşamlar

önemli bir durum yok ağam radyötör hortumu patlamış buhar onlar, :D bantlandı, parkuru bitirdi,evine kadar sorunsuz gitmiş ,sizede iyi kaşamlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
önemli bir durum yok ağam radyötör hortumu patlamış buhar onlar, :D bantlandı, parkuru bitirdi,evine kadar sorunsuz gitmiş ,sizede iyi kaşamlar.
ne bileyim ağam o kadar çok duman görünüyorki ben yangın zannettim arabada hortum değil kazan dairesi gibiymiş ne kadar çok buhar çıkarıyor maşallah Allah korusun iyi basit bir şeymiş

küçük ağa' Alıntı:
ne bileyim ağam o kadar çok duman görünüyorki ben yangın zannettim arabada hortum değil kazan dairesi gibiymiş ne kadar çok buhar çıkarıyor maşallah Allah korusun iyi basit bir şeymiş

eski marşandizler gibi. :D :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
eski marşandizler gibi. :D :D
aynen öyle bizim köy denizden 4 km dağ yamacında profilime bakarsan ev dahil görülür o marşandizler asker götürürken acı acı düdüğe asılrlar birde kömür duman buhar salardı bizim evin önü hep kalabalık olurdu anamın kollu sınger dikiş makinesi vardı köyde başka dikiş makinesi yok herzaman orda bulunan 3-5 kadın sırayla asker ağıdı yakarlardı marşandiz dedin hatıralarımı canlandırdın rahmetlik anamı hatırlattın sağol dostum teşekkür ederim

küçük ağa' Alıntı:
aynen öyle bizim köy denizden 4 km dağ yamacında profilime bakarsan ev dahil görülür o marşandizler asker götürürken acı acı düdüğe asılrlar birde kömür duman buhar salardı bizim evin önü hep kalabalık olurdu anamın kollu sınger dikiş makinesi vardı köyde başka dikiş makinesi yok herzaman orda bulunan 3-5 kadın sırayla asker ağıdı yakarlardı marşandiz dedin hatıralarımı canlandırdın rahmetlik anamı hatırlattın sağol dostum teşekkür ederim

nur içinde yatsın,analar melektir,bir günahı varsa bizim olsun. bemim anamın kollu sınger'i halen var lakin artık kullanamıyor.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
nur içinde yatsın,analar melektir,bir günahı varsa bizim olsun. bemim anamın kollu sınger'i halen var lakin artık kullanmıyor.
bizimki çalışıyor tıkır tıkır miras olarak bana düştü yengem kullanıyor sağlam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR