Arama sonuçlarınız

1. T

Forester Vs Grand Vitara

Subaru diğer hiç bir araçta olmayan çekiş sistemiyle çok başarılıdır. Boxer motoruyla asfaltta olsun yol dışında olsun gerek performansı gerekse ağırlık merkezinin yere yakın oluşuyla da bariz bir üstünlüğe sahiptir. Son yıllarda kasa yapısının değişmesiyle Forester arazide daha da iyi bir...

2. T

Vinç Vites Sorunu

Vinçte de bir şanzıman vardır. Eğer halat yüke bindirilmiş vaziyette ise dediğiniz gibi çok zorlanırsınız. Vinci topladığınızda kancayı bir yere takıp halatı fazla sıkıştırıyorsanız boşa çıkmakta zorlanması normal. Azıcık hareket edecek pay bırakmanız gerekecektir. Yok eğer her durumda aynı...
  3. T

Kia Besta 2.2 1991 4x4 Arazi Sistemi Hakkında ?

Aracınızla o şekilde askıda kalmak istemiyorsanız pilotajınızı biraz daha geliştirmeniz gerekecek. Çünkü arkadaşımızın belirttiği gibi bu durumda hemen hemen her tür arazi aracı fabrika çıkışı olarak askıda kalabilir. Pajero, L200 ve Mercedes G serisinin bazı araçlarında fabrika çıkışı...

4. T

Radyatör Çatlağı

Bu güne kadar çözdüyseniz ne ala, çözülmediyse de başka okuyanlara tecrübelerimizi aktarmak isterim. Yazdığınıza göre anlaşılmayan soruna tahmini cevaplar verilebilir. Hortumun bağlandığı yerden deyince hortumdan mı yoksa bağlantı yapılan boru olan yerden mi kaçırıyor önce ona bakınız. Belki...
  5. T

Aracımı Değiştiresim Var, Yorum Ve Bilgileriniz Değerinde Alınır :d

Suzuki ile ideali bulmuşsunuz zaten. Ancak eğer içinizde o kurt düştüyse, çalışıyorsa ne yapsanız Korando almadan, gezmeden, zorlamadan vs yapmadan durmaz. Siz kim ne derse desin dinlemeyeceksiniz ve o araçlardan birini alacaksınız. Alın kullanın memnun kalmazsanız üç aşağı beş yukarı bir...

6. T

Araç Seçimi.. Acemiye Yardım :)

Her sorana aynı şeyleri bıkmadan yazıyorum. Önce tamircinizi, ustanızı veya servisnizi ayarlayınz. Sizin durumunuzda yani offroad yapmayack şekilde kullanacak olsanız bile, bulunduğunuz civarda eğer aracınızın bakımını, tamirini ve yedek parçasını bulup yaptıracak yer yoksa eziyet çekersiniz...

7. T

15 Bin Tl Ye 4x4 Tavsiye

O rakamalara eskiden Ford Ranger olabilirdi ama şimdi bilemiyorum araştırmak lazım. Yine de illaki 4x4 olsun derseniz Tata olabilir ama onun da pek fazla taliplisi yok. Ben zorlamam idare ederim derseniz o rakamlara olabilecek 4x4 pick up ancak Tata olur. Alış rakamınız uygun olursa üzerine...
  8. T

15 Bin Tl Ye 4x4 Tavsiye

O fiyata eğer bulabilirseniz 4x4 Kia Besta panelvan veya minibüs alabilirsiniz. Biraz küçük olmakla beraber, dışarı yapılacak ilave tentelerle işinizi görür. Yine de bulması çok zor şu aralar, piyasada pek kalmadı çünkü. Aslında üstte yorum yapan arkadaşımızın tavsiyesi en uygunudur.
  9. T

Izmir 2003 Grand Cheroke Servis Deneyimi

Cherokee alınca gidilmemesi gereken bir yer öğrendik sayenizde teşekkürler.

10. T

Honda Crv Arazi Aracı Olmaz Dediler Ama...

Rica ederim kardeşim. Heybetli bir aracınız olursa her kes gibi gide gele arazide kırıla döküle sonuçta tecrübe sahibi oluyorsunuz. İyi geceler.

11. T

Honda Crv Arazi Aracı Olmaz Dediler Ama...

CRV araziye o kadar uzak bir araç değil ama sadece hafta sonu piknikleri, toprak yollar, asfaltta kaygan zeminde dört tekerin tutunması vs hafif işler için gayet uygun bir araç. Ama kısmına gelince, zor koşullarda iş yapacak ayrı arazi şanzımanı olmayan şehirli diye adlandırdığımız türden bir...
  12. T

Toyota 4runner Hakkında

Barbalone kardeşimiz çok güzel açıklamış. Mekanik olarak yürütemezsiniz diye bir şey yok. Oflarsınız poflarsınız ama sonunda mekanik, alt takım vs parçalardan sorun olmaz. Çırakoğlu arkadaşımızın dediği gibi bir kaç gün sonra olur ama o tür parçalar bulunur. Zor olan kaporta, ve aksesuar...

13. T

Yardım Edebilirmisiniz

Aynı sorun bende altı yıldır devam ediyor. Araç farklı ama sorun aynı. Çözümü sadece üçüncü vites senkromenç dişlisini değiştirmektir. O zaman da diğer dişliler bilmem kaç yaşında ama o dişli farklı olacak. Olmaz olmaz da uyumsuzluk olursa bu sefer diğerleride sıkıntı olabilir. Eh ucuz değil...
  14. T

Land Rover Defender 2.5 Benzinli Bu Fiyata Alınır Mı ?

Konuya dalayım, bende bir kaç bilgi paylaşayım. Defender 110 luklar şehir içinde hele bayan da kullanacaksa park ve dar sokaklarda dönüşler vs için pek kullanışlı değildir. Bir çok erkek bile hayli zorlanmaktadır. Ava gidecekler için malzemeleri vs i çamurlu, kirli eşya veya avlananları...
  15. T

Lütfen Bana Akıl Verin

Çok acil değilse iyice araştırın ve sabırlı olun. Hemen hemen aynı boyutlarda hatta duşu ve sabit tuvaleti olan, ıstma sistemi bulunan iki kişilik rahat bir karavanı arkadaşım, çok daha ekonomik fiyata aldı geçen yıl. Fakat bu işler biraz da denk gelme meselesi. Zor bir süreç kolay gelsin.

16. T

Scout 800b Restorasyon Projem

Kolay gelsin, kaporta boya için sanki iki katı fiyat verilmiş. Çok meşakkatli bir süreç ama bilinçli yaklaştığınızı görüyorum. Güzel bir aracı yollara kazandıracağınız için başarılar dilerim.
  17. T

Terrano 1 3.o V6 1996 Model

Ustasını bulduktan sonra hiç sıkıntı olmaz. Nissan çıkma ya da sıfır bir şekilde parça bulunur. Aracı komple araziye göre yaparsanız araziye ulaşmak için asfalttan gideceğinizi unutmayın. Hayırlısı, kolay gelsin.
  18. T

Araç Tavsiyesi (4*4)

Merhaba, nedense sabahtan beri bir türlü bıraya giremiyor ve cevap yazamıyorum. Şimdi internet biraz düzelir gibi oldu. Önce ilinizde tamirini halledebilecekseniz istediğiniz otomatik Vitara veya Jimny gayet iyi araçlardır. Sizin bahsettiğiniz şekilde zorlu olmayan bozuk yollarda, çamurda...

19. T

Araç Tavsiyesi (4*4)

bakınca yaşınızın büyük olduğunu farkettim. Kusura bakma abi. Hocam öncelikle ağzına sağlık. Yazdıkların hem benim için hem de dıger arkadaşlar için yol gösterici çok güzel bilgiler. Çok çok teşekkürler. Şimdi ben komiserlık okuyorum yani akademıdeyım. Burası agustos ayında bitiyor. Bize...
  20. T

Araç Tavsiyesi (4*4)

Tek araç kullanmayı düşünüyorsanız ve aile iki kişiden fazlaysa kısa şase yani üç kapı bir araç cidden çok zor oluyor. Yok biz genç insanlarız, araca çok fazla üç dört kişi binmeyiz derseniz, arazi için o zaman üç kapı bir araç olabilir. Beş kapı araçlar içinde arada sırada olsa bile arazide...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri