Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

Tozlu yol ve 3 amigo ışıkları

Birşey dikkatimi çekti, sizinle de paylaşmak istedim. Ne zaman tozlu yollardan geçsem kısa bir süre sonra 3 amigo ışıkları yanıyor, sonra yine belli bir süre sonra sönüyor. Direk alakası var mı bilmiyorum ama varsa ve Discovery ile tozlu yollara girmeyecek miyiz?

2. GezenGen

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Antalya konusunda ne yazıkki bilgim yok.
  3. GezenGen

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Diğer binek araçların yetkili servisleriyle Forester'ların özel servisteki maliyetleri yakın sayılır. Triger seti vs. değişir. Yaklaşık 1000-1500 TL arasında bir masraf çıkacaktır herşey dahil. Yine de fiyat almadan ilk bulduğunuz yere yaptırmayın derim.

4. GezenGen

Midland SUB-ZERO Kulaklık

Ynt: Midland SUB-ZERO Kulaklık Çok güzel bir ürünmüş Ozan, ileri de alırım belki bir tane bende.
  5. GezenGen

Karter muhafaza

Ynt: Karter muhafaza Şöyle tarif edeyim, asma katlar için demir merdiven olur ya, o şekildeydi kalınlığı ve toplamda en az 50 kg'dı. Aracın ağırlık merkezini de etkileyecekti bu kadar ağırlık. Dediğim gibi LR'cılar bu tarz çok kullanıyorlar, bir de yine forumda Ahmet Usta var, kendisi...

6. GezenGen

Karter muhafaza

Ynt: Karter muhafaza Ben yaptırmıştım otosanayide iyi bir sac ustasına. Ancak sağlam olsun diye oldukça kalın yaptı sağolsun. Ağırlığından dolayı taktırmaktan vazgeçtim. Şanzımanı da koruyordu yaptırdığım. Ama sitede defenderler vs. için yapan yerlere ölçü vererek yaptırılırsa aluminyumdan çok...

7. GezenGen

ikinci el alacaklar dikkat !!!

Ynt: ikinci el alacaklar dikkat !!! Gelişmeleri bekliyoruz. Buji değişimi performansı etkileyecek mi onu da ayrıca merak ediyorum.
  8. GezenGen

Dizel yakıt alımı sonrasında tekleme

Ynt: Dizel yakıt alımı sonrasında tekleme Teşekkürler uyarı için. Fişi atmadım, fişe baktığımda mazot yazıyordu. Pompa takılıyken hangi pompa olduğunu görmedim ama almadan öncede pompacıyı mazot olduğu konusunda uyarmıştım.
  9. GezenGen

Ynt: Dizel yakıt alımı sonrasında tekleme Cevap için teşekkürler. Sorun maalesef çözülmedi ve yakıtı aldıktan 20 km sonra yolda kaldım. Araç bir daha çalışmadı. Şimdi enjektörlere kadar söküp test ediyorlar.

10. GezenGen

Merhabalar, aracım Disco II TD5 ve dün normalde aldığım yerden farklı 'güvenilir' bir markadan mazot aldım. 15 km gittikten sonra araç inanılmaz şekilde teklemeye başladı. Sanırım yakıtın içinde su var?? Şuanda K.Maraş'ta olduğum için Hüseyin ustaya götürme şansım da yok, ne tavsiye edersiniz...

11. GezenGen

dısco 2 bagaj koltukları

Ynt: dısco 2 bagaj koltukları Kullanım amacınıza göre değicektir arka koltuk ve otomatik vites opsiyonu. Şahsen normal vites kullanmak istemiyorum şehiriçinde de kullandığımdan.
  12. GezenGen

dısco 2 bagaj koltukları

Ynt: dısco 2 bagaj koltukları Baktığınız araç disco 2'lerin en düşük versiyonu olan XS versiyonu sanırım. Bu araç yerine biraz daha donanımlı olan ve arkası 7 kişilik olanı tercih etmenizi öneririm. Gerçi benim araçta 7 koltuk var ama ruhsatta 5 kişilik yazıyor. Forumda daha önce yurtdışından...

13. GezenGen

forester subap ayarı nerede yaptırmalıyım?çelik sübap??

Ynt: forester subap ayarı nerede yaptırmalıyım?çelik sübap?? Bende de başlarda aynı dediğiniz gibi oluyordu, ancak hem Teleflex zor ayarlandığı için hemde belkide çok km olduğu için artık lamba sönmüyor, söndürdüklerinde ise 50 km sonra yanıyor.
  14. GezenGen

Ynt: forester subap ayarı nerede yaptırmalıyım?çelik sübap?? Hata kodu yok diyorlar. Genel olarak siliyorlarmış cihaza bağlattığımda.
  15. GezenGen

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum @drercagan maşallah aracınızı güle güle kullanın. @ggelmas, 2.5 çok keyfili bir araç. Zaten LPG gerçekten Forester ruhuna uygun düşmüyor. Fakat yakıt tüketimi ve vergisi yüksek olacaktır. Bunlar sorun olmayacaksa keyifle binersiniz. Bahsettiğiniz aracın fiyatı...

16. GezenGen

Antep veya Maraş çevresinde servis

Merhabalar, iş nedeniyle K.maraş'ta bulunduğumdan TD5'imin rutin bakımlarını yaptırabileceğim burada veya G.antep gibi yakınlarda tavsiye edebileceğiniz bir servis mevcut mudur? Olmazsa Otokar'ın sitesinden bakmış olduğum Defender bakımı yapan yere mi götüreyim? Eski tip motor olduğundan yeni...
  17. GezenGen

yardım lütfen disco 2 v8 hk

Ynt: yardım lütfen disco 2 v8 hk Başka başlıkta daha öncede yazmıştım. Bu fanlar otomatik klimanın sensörüne havayı üfleyen minik fanlar. Zamanla toz vs. de eklenince kullanım ömrünü dolduruyorlar. Benim TD5'te de ilk çalıştırmadan önce bariz şekilde duyuluyor, fakat klimayı açmadığım için...
  18. GezenGen

ikinci el alacaklar dikkat !!!

Ynt: ikinci el alacaklar dikkat !!! Sonuç olarak ne yaptırdınız acaba?

19. GezenGen

Ynt: forester subap ayarı nerede yaptırmalıyım?çelik sübap?? Benim araçta da 40 bin km'dir LPG var ve son 6-7 bin km'dir motor arıza lambası ne yapılırsa yapılsın sönmüyor. Muhtemelen bu valfla alakalıdır diye düşünüyorum. Sübap ayarı da ister aracım yakında.
  20. GezenGen

2003 XT Atiker LPG ayarı

Ynt: 2003 XT Atiker LPG ayarı Ocak 2012'de zam geleceğinden bu miktar değişecektir ama bu sene için bu rakam doğrudur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri