Arama sonuçlarınız

1. forester

Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. İsmail Bey, Yol açılmışmıdır? Ya da kar incelmişmidir? Ersan

2. forester

Ford Ranger Dodik Uygulaması

Ynt: Ford Ranger Dodik Uygulaması Güzel olmuş, güle güle kullanın
  3. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. Üzüldüm şimdi, ama pasta alır bence

4. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. Her zaman beklerim İsmail Bey.
  5. forester

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Bende tam 1 ay önce 2004 model 4x4 Ranger aldım, 200.000 km de idi sürekli yakıt sarfiyatını kontrol ediyorum, ilk aldığımdaki üstündeki lastiklerler şehir içinde 38 krş, şehir dışı uzun yolda 30 krş yakıyordu, daha büyük çapta ve MT lastik taktım (235/85-R16) tabii...

6. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. İsmail Bey, Kusura bakma bilmiyordum unutmaya çalıştığını ama derin bişey değildi, hatta o yıkamada gitmiştir sen o yüzden fark etmiyorsundur. Ayrıca yükseltme için o kadar para harcama gerek yok bence, bir daha sefere kagıt kalem getireyimde...

7. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. İsmail Bey, Dalın sürttüğü yer çıkmıştır umarım yıkanınca. Saygılar Ersan
  8. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..
  9. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

10. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. Menekşe Yaylasına karın geçit vermediği yer

11. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. İsmial Bey, Ben deklanşöre fazla basmamışım, ama buzluk fikrinizi çok tuttum bilesin :) Saygılar Ersan
  12. forester

Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır

Ynt: Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır Cevdet Bey, Servis kılavuzunda sadece yağ değişimi için 3,3 litre, eğer yağ filitreside değişmişse 3,5 litre, motor bakım için sökülmüşse veya yağı iyice alınmışsa 3,8 litre yağ konması öneriliyor. Saygılar

13. forester

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Yeni aldığım 2004 model 4x4 Ranger için 1 mart tarihinde 186,49 TL Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası için bedel ödemişim, Kasko bedeli ise 870 TL, araç Tekirdağ plakalı, eğer plakayı İstanbul yaptırsaydım, trafik sigortası 120 TL kasko is 450 TL daha pahalı olcaktı. 600 TL...
  14. forester

Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ?

Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ? Beraber kamp yaptığım arkadaşımda o televizyon programını izlemiş ve her kampımızda ısrarla yumurtalı soğanı yapıp yarısına kadar yiyebiliyor, bende bir kere tadına bakmıştım, benim damak zevkime uygun değil. Saygılar Ersan
  15. forester

Ön Teker Porya Kilitlerim Bozuldu.

Ali Bey, Sorunuzu tam olarak anlayamadım, sizin arabanız İsmail Bey'in eski arabasıydı ve onun porya kiltleri otomatikti. Eğer sorunuz porya kiltlerinin otomatikmi yoksa manuelimi iyidirse. Ben maunal porya kilidini tercih ederim, benimkiler manuel, bir iki kere sökmüştüm, oldukça basit ve...

16. forester

Feroza Vinç Montaji Resimli.

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. Beyler, Teşekküre hiç gerek yok, burada amaç bildiklerimizi ve imkanlarımızı paylaşmak olduğuna göre. Salih Bey, daha hiç kullanmamışsınız ama arada sırada çalışıp çalışmadığını kontrol edin, bazan uzaktan kumanda giriş soketindeki kontaklar oksitleniyor ve...
  17. forester

FEROZA EL II (1991)

Ynt: FEROZA EL II (1991) Teşekkürler Ali Bey
  18. forester

FEROZA EL II (1991)

Ynt: FEROZA EL II (1991) İsmail Bey, Haklısınız, çok severek kullandığım bir araç, sende seninkini satarken bayağı bir üzülmüştün. Saygılar Ersan

19. forester

FEROZA EL II (1991)

20. forester

Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Ali Bey, Sizin adınıza çok sevindim, ben daha önce motor revizyon yaptırtırken Daihatsu'nun merkez servisiyle konuşmuştum, parça sıkıntımız yok, çok gidenleri stokluyoruz, çok nadir gidenleden bile azda olsa stokta bulunduyoruz, ama diyelimki yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri