Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,846

Etiketler
Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

Hamdi bey teşekkürler..

inan sen yakında olsaydın gelirdin..tam bizlikti yani.. ;D ;D ;D

İsmial Bey,

Ben deklanşöre fazla basmamışım, ama buzluk fikrinizi çok tuttum bilesin :smiley:

Saygılar

Ersan

100_3988-L.jpg

100_3990-L.jpg

100_3982-L.jpg

100_3983-L.jpg

100_3999-L.jpg

100_3998-L.jpg

İsmail ağbi keyifli bir gezi olmuş bizim kara panteri yeni koşmuşsun ... paylaşım için teşekkürler fotoların devamını bekliyoruz...

Ersan bey ellerine saglık..

buzluk fikri oricinaldir. :D ;D

"bira en iyi dogal yöntemle sogur" düşüncesiyle karda sogutulmuştur.. :D :D :D :D :D :D

tadı inanlımaz olur..herkese tavsiye edilir.. ;D

sinan54' Alıntı:
İsmail ağbi keyifli bir gezi olmuş bizim kara panteri yeni koşmuşsun ... paylaşım için teşekkürler fotoların devamını bekliyoruz...

Sinancıgım geçmiş olsun öncelikle...

kusura bakma cevap yazamadım. İSO tetkikinden geçiyoruz firma olarak.Bu arada 10 dk zaman bulup yazıyorum.

keşke gelebilseydin..nefis neşeli bir o kadar da eglenceli oldu..Dozer gibi yara yara gidiyoruz..ama bir yerden sonra..olmuyor..geriiii... :D

İSO tetkikinden geçiyoruz firma olarak.Bu arada 10 dk zaman bulup yazıyorum.

ISO denetçişi: Hmm bakalım başınıza yeterince kağıt kürek işi açıp iş yapmanıza engel olabilmiş miyiz?

olasiliksiz' Alıntı:
ISO denetçişi: Hmm bakalım başınıza yeterince kağıt kürek işi açıp iş yapmanıza engel olabilmiş miyiz?

Yoo hocam hem sistemi kuran kişiyiz..hemde 14-15 yıldır sistemde defalarca tetkik geçirdik..sorun olmaz bizde... ;D

serkan şen' Alıntı:
İsmail Abi eline sağlık....nasıl içim gidiyor bilemezsin ;D ;)

Az kaldı Serkan... ;D ;D ;D ;D sabret..Azı gitti çogu kaldı.. :D :D

sanırım 50-55 gün kaldı degil mi ;D ;D ;D ;D ;D

bir türlü sizlerle tanışıp, bir gezi yapmak nasip olmadı ; hayırlısı nediyim güzel bir gezi olmuş.
gelmeyi çok istedim ama lpg falan derken araba yalan oldu ismail abi, şuan motor sökülüyo yarın rektifiye yolunda :-[

Üzülme..inşallah bir gün denk getiririz..şöyle beraber daglara vururuz kendimizi ;D ;D ;D

motorda ne vardı ? söküldügüne göre...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR