Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi
3 renk olurmu abi.6 renk hepsi birbirinden farklı olması lazım.Para sorun olmazsa böyle olur işte. ;D ::)
Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi
Mademki para sorun değil.
1- Rubicon JK Kısa Şase = Hard Off-Road -sarı renk
2- Rubicon JK Kısa Şase = Hard Off-Road -yeşil renk (yedek)
3- Rubicon JK Kısa Şase =Caddede gezmek için full yapılı -kırmızı renk
4- Rubicon JK Uzun Şase =...
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
Tuncay kırmızı bitti ha.Zaten çok güzeldi.Daha nekadar güzel olabilir diye düşünüyordum.Olabiliyormuş demekki.Allah nazardan saklasın.Bir kenarına bir boncuk iliştiriver.Kırmızıya iyi bak. :)
Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım
Kendin topladığın zaman bilirsin arabanın neresine ne yaptığını.Tek avantajı burda bu işin.
Bir örnek vereyim
Nam-ı diğer Beter böcek.
İlk aldığımızda böyleydi. :)
Uzun uğraşlar sonunda bu hale geldi.
Aracı 1000 TL ye aldık.Şu ana kadar 23.000 TL...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
Cüneyt ellerine sağlık hakikatten çok güzel olmuş.Küçük detayları bile gözden kaçırmamışsın.Örümcek süper olmuş.
Son gün gelecek afişi bende çok merak etmeye başladım.
Bu özel günde yapılabilecek en güzel gezide bu olurdu zaten abicim.Ben sabırsızlanmaya başladım bile. :D :D :D
01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul
02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0 İstanbul
03- Mustafa Kemik (MK51)...
Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım
Buda çok iyiymiş.İkisinide aynı kişi satıyor.
http://www.sahibinden.com/karacim_otomotiv_jeep_cj_5-54WQQaXQQ13783923WQQpXQQdisplayitem
Ynt: ZJ için Lastik Ebadı Makarası !
Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan 1.jeep buluşmasına gelirseniz yapılı araçları görmüş olursunuz.Böylece belki aracınızı en azından 2'' yükseltmeye karar verirsiniz. ;D
Saygılar.
Ynt: ZJ için Lastik Ebadı Makarası !
Özgür bey bari 2'' yükseltseydinizde yardımcı olabilseydik. :D :D
Şimdi bir ölçü söyleriz gidip alırsınız o lastikleri.Sonrada adım gibi eminim sizi kesmeyecek.Ben şu canavarı biraz yükseltip biraz daha büyük lastik takim diyeceksiniz.Gereksiz yere lastik...
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ
Üç kaplan karda,dağlarda av peşindeyken çıkardığı sesler ve ne kadar kararlı bir şekilde avını aradığına dair güzel bir video.Kaplanlara av olmayı göze alıp bu videoyu canı pahasına çeken kameraman arkadaşımız cevat...
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
Dailymotiona yükledim.
http://www.dailymotion.com/video/x98cii_maymun_sport