Arama sonuçlarınız

1. Y

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi 3 renk olurmu abi.6 renk hepsi birbirinden farklı olması lazım.Para sorun olmazsa böyle olur işte. ;D ::)

2. Y

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi Heee evet abicim.ne o kıskandınmı. :D :D
  3. Y

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi Mademki para sorun değil. 1- Rubicon JK Kısa Şase = Hard Off-Road -sarı renk 2- Rubicon JK Kısa Şase = Hard Off-Road -yeşil renk (yedek) 3- Rubicon JK Kısa Şase =Caddede gezmek için full yapılı -kırmızı renk 4- Rubicon JK Uzun Şase =...

4. Y

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Tuncay kırmızı bitti ha.Zaten çok güzeldi.Daha nekadar güzel olabilir diye düşünüyordum.Olabiliyormuş demekki.Allah nazardan saklasın.Bir kenarına bir boncuk iliştiriver.Kırmızıya iyi bak. :)
  5. Y

Yeni Cj Alıyorum/Aldım

Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım Kendin topladığın zaman bilirsin arabanın neresine ne yaptığını.Tek avantajı burda bu işin. Bir örnek vereyim Nam-ı diğer Beter böcek. İlk aldığımızda böyleydi. :) Uzun uğraşlar sonunda bu hale geldi. Aracı 1000 TL ye aldık.Şu ana kadar 23.000 TL...

6. Y

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Cüneyt ellerine sağlık hakikatten çok güzel olmuş.Küçük detayları bile gözden kaçırmamışsın.Örümcek süper olmuş. Son gün gelecek afişi bende çok merak etmeye başladım.

7. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Bu özel günde yapılabilecek en güzel gezide bu olurdu zaten abicim.Ben sabırsızlanmaya başladım bile. :D :D :D
  8. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) LİSTENİN SON HALİ... 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul 02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0 İstanbul...
  9. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul 02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0 İstanbul 03- Mustafa Kemik (MK51)...

10. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Senin araba YJ değilmi Cem.Hadi ne duruyorsun ekle ismini listeye ;D ;D

11. Y

Yeni Cj Alıyorum/Aldım

Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım Buda çok iyiymiş.İkisinide aynı kişi satıyor. http://www.sahibinden.com/karacim_otomotiv_jeep_cj_5-54WQQaXQQ13783923WQQpXQQdisplayitem
  12. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Jeepler herzaman çok fojenikler Hakanım.

13. Y

XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ? Yukarıda yazdığın fiyatlar doğru.4.5'' olursa 2200 doları bulur.Vinç fiyatı bana biraz ucuz geldi ama son fiyatlar nedir bilmiyorum.Birde vincin modeline görede değişir elbette.
  14. Y

ZJ için Lastik Ebadı Makarası !

Ynt: ZJ için Lastik Ebadı Makarası ! Son derece yerinde bir tesbit. :D :D :D
  15. Y

Ynt: ZJ için Lastik Ebadı Makarası ! Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan 1.jeep buluşmasına gelirseniz yapılı araçları görmüş olursunuz.Böylece belki aracınızı en azından 2'' yükseltmeye karar verirsiniz. ;D Saygılar.

16. Y

Ynt: ZJ için Lastik Ebadı Makarası ! Özgür bey bari 2'' yükseltseydinizde yardımcı olabilseydik. :D :D Şimdi bir ölçü söyleriz gidip alırsınız o lastikleri.Sonrada adım gibi eminim sizi kesmeyecek.Ben şu canavarı biraz yükseltip biraz daha büyük lastik takim diyeceksiniz.Gereksiz yere lastik...
  17. Y

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Üç kaplan karda,dağlarda av peşindeyken çıkardığı sesler ve ne kadar kararlı bir şekilde avını aradığına dair güzel bir video.Kaplanlara av olmayı göze alıp bu videoyu canı pahasına çeken kameraman arkadaşımız cevat...
  18. Y

Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009) Dailymotiona yükledim. http://www.dailymotion.com/video/x98cii_maymun_sport

19. Y

CJ İçin Spacer Nerden Bulabilirim ?

Ynt: CJ İçin Spacer Nerden Bulabilirim ? Sanayideki adı flanş dır.
  20. Y

Yeni Egzos Sonrası Sıkıntı ?..

Ynt: Yeni Egzos Sonrası Sıkıntı ?.. Madem bu konuyu açtınız,sorunda çözülmüş ise,o zaman derdi,sıkıntısı neymiş onuda söyleseniz memnun oluruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri