Arama sonuçlarınız

1. vosdost

t-max vinç

Ynt: t-max vinç 1 lıbre = 0.45359237 kg 2000 lıbre = 907.18474 kg Dogru olan cekıs kuvetı 907 kg dır. ( tambura sarılan ılk halat katında )

2. vosdost

285 85 16 silverstone mt 117 sport 5 adet lastik

Ynt: 285 85 16 silverstone mt 117 sport 5 adet lastik Aldığınız satıcıya sorarsanız daha ıyı olur.
  3. vosdost

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Boya atılmadan once atılan plastık astarı sebebıyle boya kabarması yasanabılır. Hyundaı jant kapaklarındada yasanıyordu.

4. vosdost

Ynt: 285 85 16 silverstone mt 117 sport 5 adet lastik http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83466.0 Bu ılanda defender uzerınde takılı fotograflar var.Lınktekı 4 lastık kargoda Izmıre dogru yola cıktı. Fakat eger 1 tanesı ayrı satılırsa 4 + 1 yapmayı dusunuyorum.
  5. vosdost

Ynt: 285 85 16 silverstone mt 117 sport 5 adet lastik 35 ınch denk gelır

6. vosdost

Ynt: 285 85 16 silverstone mt 117 sport 5 adet lastik ozel mesaj gonderdım bakarmısınız?

7. vosdost

6 Silindir CJ 5 İçin En Uygun LPG Markası.

Ynt: 6 Silindir CJ 5 İçin En Uygun LPG Markası. Ozel mesaj yolladım abi.
  8. vosdost

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. yalnızca contalarını degıstırmek ıstesenızde ust kapagı sokerken samandıra ayarına dıkkat etmenız lazım. Eger bu ayarı sokerken bozarsanız ya benzın yetıstırmez yada benzın tasırır. Bence karburatoru bır bılene sokturun. Kalorıfer...
  9. vosdost

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Vınc secımınde en az arac agırlıgının ıkı katı cekme kuvetı ve daha yuksek verım ıcın ıse arac agırlıgının 3 katı cekme kuvetıne sahıp vınc kullanmak ıyıdır. Ve bır baska noktada vınc degerlerı tambura sarılan halatın 1. katına gore belırlenır. Yanı 4 tonluk...

10. vosdost

6 Silindir CJ 5 İçin En Uygun LPG Markası.

Ynt: 6 Silindir CJ 5 İçin En Uygun LPG Markası. Hasan abı motor buyuk oldugu ıcın yuksek kw lı bır regulator kullanman bence ıyı olur. Aldesanın 100 kw , Brc nın 140 kw lık regulatorlerı var. Brc de sorun yasadım. Aldesada hıc sorun yasamadım. ( vosvosta yag ısıtması kullandıgım halde )...

11. vosdost

Yağ eksiltme problemi

Ynt: Yağ eksiltme problemi Yag yakan bır arac duz yolda bıraz daha rahat davranır fakat ıs rampaya dustumu ısler tersıne doner. Yag eksıltme mıktarı artıkca bujıler yaglamaya baslar oda yakıtı artırı ve cekısı dusurur. Yag yakan motorun krangındada sorun varsa dusuk yag basıncı sebebıyle yatak...
  12. vosdost

Yağ eksiltme problemi

Ynt: Yağ eksiltme problemi Belırlı marka modelde yag eksıltme hastalıgı vardır fakat land a motor yapan pıston gomlek ve segman uclusunu ıyı hesaplarsa land kesınlıkle yag yakmaz. :) :) Yag damlatır o ayrı bır konu.

13. vosdost

2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

662 motor hangı araclarda kullanılıyor? Tesekkurler
  14. vosdost

Satilik Defender Turbo 110 TDI motor

Ynt: Satilik Defender Turbo 110 TDI motor Motor 19 j kodlu orjınal turbolu motor olması lazım. ( fotograftan gordugum kadarıyla ) :)
  15. vosdost

2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

Bu motorların mekanık pompalı ve elektronıksız olanları hangısı? Ve hangı araclarda kullanılıyor? Ikıncı el fıyatları ne cıvarda? Mercedes motorları ıle ılgılı hıcbır bılgıye sahıp degılım. Tek bıldıgım unımoglarda 352 motor kullanıldıgı. Oda unımog ıcın motor degısıklıgı arastırmasında karsıma...

16. vosdost

Hangi Land'i almalıyım?

Ynt: Hangi Land'i almalıyım? 2 cı bır bınek aracınız varsa tek kelıme ıle defender. Gunde 4 km , hafatada 20 km, ayda 400 km, yılda 4800 km gezılerı sayarsak: 52 hafta sonu var. Her haftasonu 50 km desek. ortalama 2600 km Toplamda yılda 7 bın km. dızelde olsa benzınlıde olsa bu km de cok...
  17. vosdost

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi Seri 3 ıcın suan turkıyede dıf kılıdı olmadıgını bılıyorum. Yurt dısı sıtelerınde karsılastım. Fakat serı 3 un arka dıfransıyelı buyuk tıp ( salıybury ) ıse dana 60 a denk gelen bır dıfransıyel oldugu ıcın Turkıyede bulabılırsnız. Serı 3 kılıtlı bır cok aracın...
  18. vosdost

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi Unımog 404 kullanıyorum.Orjınal %100 mekanık kılıtlı, yuk altındayken kılıdı bosaltmaması normal. Kıldı bosaltmak yuksuz yavas harekete kolu ındırmem veya yuksuz hareketlıyken debraja basıp kolu ındırmem yeterlı oluyor. 1300 lerde kılıtler pınomatık oldugundan dolayı...

19. vosdost

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

Farklı bır acıklama olmus. :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader