Arama sonuçlarınız

1. caner_tee

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama arkadaşlar merhaba büyük bi ilgiyle inceledım. araç için epey ugrasıyosunuz keşke şasesi düzgün bi araç olsaydı çok kaynaklı..

2. caner_tee

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım evet bu resimlerde lastıklerın dısarıya taşdıgını görüyosunuzdur... dükkanım küçük olduug için hersey üst üste duruyor. ama yok yoktur yani. babam yılların birikimi oldug için hiç bişeyi atmıyor önceden hiç bişey bulamıyorlarmış öyle dıyor:) lastikler...
  3. caner_tee

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım bunlar devamı

4. caner_tee

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Arkadaşlar hepinize tekrar selamlar... bi projeye başladım daha bitmeden sıkıldım ama az kaldı bi kaç resim göstericem size.. araç baştan aşagı profosyonelce yenilendi. boyası ve elektrıkk tesısatı kaldı sadece. sormak ıstedıgım bişeyler var. mesela...
  5. caner_tee

Cj 6

Ynt: Cj 6 merhaba. Bu araçlar daima masraflı araçtır sen daha ekonomik bir araç al cj6 yerini söyle bana:)) şaka bi yana gerçekten masraflıdır. 6000 motor degildir 3.7 veya 4.2 olabilir en fazla:S araç nerde? belki biliyorumdur.

6. caner_tee

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu makasla dıngılı baglayan U şeklindeki demir

7. caner_tee

Cj5 1.3 Motor 1960 Modeller Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz

Ynt: Cj5 1.3 Motor 1960 Modeller Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz 2.2 motor orjınal motorudur. sonradan koyma bi motorda olsa 1.3 olcagını düşünmüyorum ki 1.3 konulduugnu farzedelim emin olun 2.2 motora göre daha fazla yakar :) 1960 model araç kısaca tuzla dıyebılırız büyük...
  8. caner_tee

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu aracınızı güle güle kullanın. gözüme ufak bişey takıldı ben bıraz orjinalciyimdr. dingil baglantıları uydurma olmuş orjinalini rahatça bulabılırdıniz.
  9. caner_tee

Tesisat Yenileme Çalışmaları

Ynt: Tesisat Yenileme Çalışmaları birde söylemeyi unuttum eger muayne falan yaptırırken , artı kutup basına koruma lastıgı takın hafif kusur olarak geçiyor ama neden haff kusur olsunkı 2 krusluk şey.

10. caner_tee

Ynt: Tesisat Yenileme Çalışmaları babamın yüksek kaput wıllısınde şartel aynen sııznkı gıbı bısey. yalnız gögse delinmiş küçük bi delikten sadece kumanda kısmı ıceriye geçirilmiş kablolar kaput ıcınde kalıyor.tabi sizin orada akü var ama akünün biraz sagından ufak bı delik açıldııgında...

11. caner_tee

Ynt: Tesisat Yenileme Çalışmaları kedi demişken aklıma geldi. askerligimi ardahanda kademede yaptım cok soguk biyerdi. bi gün land ambulans geldi. kedi soguktan motor ıcıne gırmiş askerde kaputu kaldırmamıs basmıs marşa. tabi degişik bi ses geldi dedi:) kedı parçalanmış tabi kayısıda kpoarmıs...
  12. caner_tee

Görüş, öneri ve tavsiye bekliyorum

Ynt: Görüş, öneri ve tavsiye bekliyorum off road yapmıs araba yorgun arabadır. bi gün sanayıye gıdersınız tepeden tırnaga yenılenmesi gerkir. off road yapmamıs araba kullanıslı olur benim görüşüm. yalnız cj8 pek offroada uyumlu bı araç degildir. cj5e göre iki teker arasındaki mesafe ve seri...

13. caner_tee

Ynt: Tesisat Yenileme Çalışmaları az çok eli anahtar tutmayan insanlar bu arabalara binemez zaten. şarter her araçta olması gereken bişey keşke içeriye koysaydın kaput acıp kapatmazdın
  14. caner_tee

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar merhaba arkadaşlar. ınternetten bakıyorum sizin oralarda cj8ler makul fıyatlara alınabılıyo galıba. yardımcı olabılıecek bı arkadaş varmı? tanıdıgnda olur yada kelepır görmüştür falan. görünüşü okadr önemlı degıl.sanayiciyim zaten.
  15. caner_tee

willys alçak kaput kupa lazım acill

Ynt: willys alçak kaput kupa lazım acill kupa buldunuzmu?

16. caner_tee

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım arkdaslar etmen eylemeyın cj7nin böyle olanı var hatta ve hatta ben orjinalini bu şekilde cıktıgını sanıyordum. arkadaş ıkı resim koymuş aracın sag tasrafındakı resme bı bakın S kapının 20 cm arkasında bi S daha vardır. heh bu orjınaldır işte. cj5 kısa şase cj6 cj5ten...
  17. caner_tee

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım arkadaşlar bu araçların kapılarının orjınalı bu degilmi? bence siz c8lerin kapılarıyla karıstırıyorsunuz gıbı gelıyor bana. dıkkatlı bakarsanız bu araç olsun farklı bı araç olsun kasa eklentısnı görürsünüz cj6dada böledir bu cj7de de böyle. hatta tuzlarlarının uzun şase...
  18. caner_tee

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım

19. caner_tee

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım bu araç uzun zamndır satılıktı sağlam bi pazarlık edın bu aracı alın orjınal duruyor gerçekten bunu almanızı tavsıye ederım dıger sarı olupta grı olanı geçin. onun cok masrafı oldugu kesin. plaka olarak falan. benım gözümde 4000 bile etmez..
  20. caner_tee

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım merhaba ben bu araca talip olmustum ama öncekı sahıbındeyken 5500 yazmıstı ben 4000 verdım vermemişti. şimdi durumu özetlıyım bu araç tamamen CJ7 yalnız ruhsatı tuzla jeep ruhsatı öncekı sahıbı motor şase falan hersey plan proje yapılmıstı demıstı. öncekı rengide...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri