Arama sonuçlarınız

1. hasanbasrib

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Aydın bey teşekkür ederim bilgilendirme için, daha şimdiden şirket içi haberleşme içinde kullanmaya başladık.. çok faydalı bir uygulama.. En güzel yanı bir çok kanalı takip edebiliyor, kimlerin konuştuğunu görebiliyor ve kayıt altına alınıp sonradan dinleyebiliyoruz...

2. hasanbasrib

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları evet görünce bende şaşırdım aslında.. diğer araçlardan nesi eksik, canavar gibi duruyor..
  3. hasanbasrib

evet ama cevaplayamadım müsait değildim..

4. hasanbasrib

indirdim kullanıyorum "hasanbasrib" teşekkürler..
  5. hasanbasrib

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Arkadaşlar şayet farklı araçlar, farklı tasarımlar, extrem araçlar vs.. görmek isterseniz aşağıda belirttiğim facebook adreslerinede bakabilirsiniz.. Resimleri buraya eklemeyi düşünüyordum ama 15,000'in üzerinde fotoğraf olduğunu görünce linkini atmayı uygun...

6. hasanbasrib

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Teşekkür ediyorum bilgiler için çekenin ve efekt uygulayanın eline sağlık gerçekten iyi iş çıkarıyor.. İnşallah yakında L200'le aranızda olucam..

7. hasanbasrib

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Çok güzel bir gezi olmuş, aracım 1-2 hafta sonra hazır olacak, inşallah tanışma fırsatımız olur ve bende ekibe dahil olurum.. Bu arada Selim bey fotoğrafları siz çekiyorsunuz anlaşılan, gayet başarılısınız fotoğraf çekiminde, sizden ricam makinanızın...
  8. hasanbasrib

OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim?

Ynt: OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim? Arkadaşlara katılıyorum, bende Freelander almayı planlamıştım ama off road için nerdeyse hiçbir modifiye yapılamayacağını anlayınca L200 almayı kararlaştırdım ve aldım.. mutluyum :)
  9. hasanbasrib

Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

Selamlar MİCOMİCO (isminizi bilmediğimden kusura bakmayın) amacım karıştırmak değil düşüncemi paylaşmak ve olması gerektiğini belirtmekti, söylemlerimde sizi hedef almadım yanlış anlamayın ama %50 yi küçük düşürme çabaları vardı yazılanlarda.. şayet yazdıklarım rahatsız ettiyse sizden ve diğer...

10. hasanbasrib

Bu arada daha bu hafta sonu 150 litre mazot yatkım inanın fiyatlar gerçekten rahatsız edici.. inşallah buna acil bir çözüm üretirler.. hobimiz cebimizi yakıyor...

11. hasanbasrib

+ 1 Ayrıca, eleştiri yapılır düşünceler paylaşılır ama toplum içinde özellikle bir kesimi hedef alıcak şekilde hakaret edilmez.. Şayet yazdıklarımızı bir süzgeçten geçirmeyeceksek bu forum ne hale gelirdi kim bilir.. daha söyliyecek çok söz var bunun için ama kısa tutuyorum.. Son olarak...
  12. hasanbasrib

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? bizi Allah korusun, sanada yardım etsin abi.. :D :D işin wallah çok zorr :D alttaki, Ertan beye sen yardım edermiyidin..?

13. hasanbasrib

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Aynı biberdenmi bahsediyoruz bilmem ama daha dün Antalyadan gelen teyzemin getirdiği acı biberden yedim, sadece şunu söyliyeyim griptim ve boğazlarım ağrıyordu 10 dakkaya kendime geldim :) çoooook acıydı... :o Alttaki her zaman risk alır mısın?
  14. hasanbasrib

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Tabikide, akşam eve gittiğimde oğlumla sünger bob şarkısı açıp dans edicem, o buna çok seviniyor :) Alttaki şuanda nerde olmak ve ne yapmak isterdin? "Topiği yeni gördüm, gerilimle başlamış ama süper gidiyor, ilbeğ arkadaşımıza çok teşekkür...
  15. hasanbasrib

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler Demek ki imam'ın motor sevgisi, imanından daha ağır basıyormuş :) ??? Arkadaşlar bence haberi geldiği gibi yorumlamamak lazım.. Kuran da 49. Hücurat süresinin 6. ayetinde *"Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun...

16. hasanbasrib

Aracım için yetkili veya özel servis..?

Ynt: Aracım için yetkili veya özel servis..? gittim, tanıştım ve aracımı bıraktım.. aracım hazır olduktan sonra fotolarını siteye yükleyeceğim..
  17. hasanbasrib

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Bu vatan için, namusu için, dini için, toprağı için vefat eden tüm askerlerimize rahmet diler, Allah şehadetlerini kabul eder inşallah.. Tüm Türkiyenin Zafer Bayramını kutlarım..
  18. hasanbasrib

Ynt: Aracım için yetkili veya özel servis..? teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için... adres belli oldu..

19. hasanbasrib

Merhaba arkadaşlar; Aracımı (2007 model A/T 4x4) geçensene 98000'de aldım, Eyüp'de bulunan Mar otoda gerekli tüm bakımı yapıldı ve değişmesi gereken herşey değişti, şu anda aracım 103500 de sadece hafta sonları biniyorum ama geçenlerde sis farı yanmıyor diye sigortasını değiştirdim ve diğer...
  20. hasanbasrib

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Sayın Ertan bey, gezi başlığınızı dün görmüştüm ve bugün 3-5 saatimi tamamiyle siteye vererek sanki içindeymişim gibi tüm hikayeyi tek tek takip ettim.. Paylaşımınız için teşekkür ederim, harika bir gezi olmuş, sizinle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri