Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü
Tarık abi çok teşekkür ederim verdiğim bilgi için bende Series3 için düşünüyorumdum bu lastikten çamurdan çıkmadıkça sorun olmaz o halde. :D
Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)
Gözünüzü karartın ve gidin alın ilk kez bir CJ sahibi olacaksanız sizi ya çok korkutacaktır yada hayatınızı değiştirecektir. :)
Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya)
7.50r16 takmayı düşünüyordum ama 900r16 kafamı hep kurcalıyor sizce bu ebatta lastiği standart haliyle çevirebilir mi?
Daha sonra renk uyumu pek hoşuma gitmedi siyah yaptım siyah detayları dahada arttırmayı düşünüyorum siyah her şeye yakışıyor.
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için.
Seriesle sürekli bi şeyler yapıyoruz bu seferde tamponu sökelim dedik sonra gözüme ön taraf çok kabak göründü tekrar taktık. ;D