Arama sonuçlarınız

1. jpcj7

1976 Land Rover Series 3 (kütahya)

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Lastikleri özka 7.50r16 traktör lastikleri ile değiştirdik.

2. jpcj7

Yeni Haliyle Karşınızda

Ynt: Yeni Haliyle Karşınızda Görünüşü gerçekten güzel olmuş.
  3. jpcj7

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Öne, arkaya nasıl tampon yapacaksınız?

4. jpcj7

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Renk çok hoşuma gitti tonu çok güzel tutturmuşunuz ama lpg tankının yerini bence değiştirin.
  5. jpcj7

Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum

Ynt: Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum Alttaki tampon çok güzel duruyor.

6. jpcj7

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Tarık abi çok teşekkür ederim verdiğim bilgi için bende Series3 için düşünüyorumdum bu lastikten çamurdan çıkmadıkça sorun olmaz o halde. :D

7. jpcj7

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Lastikler NT3 galiba arazi ve asfaltta performansı nasıl?
  8. jpcj7

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Siyah aksesuarlarla renk çok güzel meydana çıkacaktır, kolay gelsin.
  9. jpcj7

Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)

Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:) Gözünüzü karartın ve gidin alın ilk kez bir CJ sahibi olacaksanız sizi ya çok korkutacaktır yada hayatınızı değiştirecektir. :)

10. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) daha değişik şeylerde deniyicem.

11. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Can sıkıntısında aklıma gelen
  12. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) 7.50r16 takmayı düşünüyordum ama 900r16 kafamı hep kurcalıyor sizce bu ebatta lastiği standart haliyle çevirebilir mi?

13. jpcj7

Cj5

Ynt: Cj5 Araç hakkında hiçbir bilgim yok ama dış görünüşüyle verilecek o paraya kesinlikle değer gözüküyor.
  14. jpcj7

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Çok güzel bi CJ7 hayırlı olsun.
  15. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Siyahları arttı.

16. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Daha sonra renk uyumu pek hoşuma gitmedi siyah yaptım siyah detayları dahada arttırmayı düşünüyorum siyah her şeye yakışıyor.
  17. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Sprey boyaya çok alıştım. ;D Jantlarla oynaştık.Önce sarı yaptım.
  18. jpcj7

Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer

Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer Bence çoğu usta yapar çok uğraş gerektiren bişey gibi durmuyor.

19. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için. Seriesle sürekli bi şeyler yapıyoruz bu seferde tamponu sökelim dedik sonra gözüme ön taraf çok kabak göründü tekrar taktık. ;D
  20. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Evet sırada lastikler var. Teşekkür ederim.Sizde Kütahya'dan almıştınız galiba aracınızı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri