Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya)
Kışa girmeden yapmak istediklerim ilk olarak lastikleri değiştirmek olacak şuan üzerinde olan lastikler asfaltta çok iyi ama araziye hiç uygun değil aklımda 7.50r16 traktör desen var ama fikirlere de açığım.Daha sonra kalorifere bakılacak koltuk...
Bu haliyle bir hafta kaldı biraz daha boya alıp boya işini bitirdik.
Hardtop'u beyaz yapmıştık ama zemin çok kötü olduğu için yakından pek güzel durmadı onuda yeşil yaptık.
Kazadan sonra dağılan park ve sinyaller yerine sıfırı takıldı.
Beraber güzel güzel gezerken araç dağın başında birden stop etti ve olduğu yerde kaldı.(yeri gelmişken vurgulayayım bu tarz gezilere kesinlikle tek başınıza yani tek araçla çıkmayın)Mekanikten anlamadığım için bir şeyde yapamadım aracın başında öyle...
Ehliyeti yeni almam ve çok çılgın bi şoför olduğum için aracı aldıktan 2 ay sonra biraz büyük bir kaza yaptım. ???
Araç çok az kullanılmış ve biraz bakımsız kalmış yenilemeye ilk lastiklerden başladım çok kötü olan lastikleri biraz daha az kötü olan lastiklerle değiştirdim 6.50/r16 'dan 265/60/r16 geçtik.Tabi bu arada da makas küpelerinden biraz yükseltme yapıldı.