Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Size çamurda falan kalmayan, içine çamur girmeyen, şööle konforlu, deri koltuklu klimalı falan bi 5,2 nin arka koltuğu yakışır ;) yavaş yavaş direksiyona geçmek isteyeceksinizdir eminim..
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)
Benim aracım da 15 jant ve üzerinde 32" MT lastikler var. Ayı jant için 33" bulmak da sorun değil. Orjinal jantı kullanabilirsiniz ama biraz daha geniş taban kullanabilmek için ben Procomp 15" alaşım jant taktım. 32" lastiklerle beraber çok da memnunum. Bu...
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...
Arkadaşlar; bu ve benzer konular Jeep ve diğer tüm markaların topicleri altında defalarca incelendi, anlatıldı ve yazışıldı. Burada inceleyeceklerinizin haricinde başka sorularınız varsa ben ve diğer tüm arkadaşlar eminim seve seve cevap...
Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım
Şnzımanın yükden kalkmadan seri olarak yapıldığı zaman hiç bir problem olmayacağı; ve hatta O/D (over drive) tuşunun çalışma prensibinin de bu işlemi otomatik olarak yaptığını kullanma kılavuzu da yazar Ercüment Bey' ciğim. Saygılar ;)
Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?
Murat; aşağıdaki linke tıklarsan benim aracın ilanını görebilirsin..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12838.msg111101#new
Uğur abi; hatta bazen kendi kendime diyorum; üzerine yapılan her şeyş tek tek sökü ikinci elden satmak, aracı da standart haline getirip satmak daha mı mantıklı olur diye ;)
Emre Bey; soracağınız sorulara bilgim dahilinde seve seve cevap verebilirim. Ancak size tavsiyem; tamamen standart bir araç alıp (motorunun, yürüyenin ne durumda olduğunu bilmediğiniz) kumar oynayacağınıza; bilindik ve olmazsa...
Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8
Bildiğim kadarı ile hiç bir fark yok. Yani bir genelleme ile 93 - 98 arası modellerde ortanın kilitlendiğini söyleyebiliriz.
Murat kardeşim; bu anlamda seni fazlasıyla memnun edebilecek araç bence ZJ. Asfaltta konforundan ödün vermeyecek; arazide de her türlü arzuna cevap verecek bir araç. Modifikasyonun da önü açık tabi. Bu benim resmini koyduğum...
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...
Sizin bahsettiğiniz tarzda bir araç alırken ne aradığınızı önce belirlemeniz lazım. İlle de konfor diyorsanız ZJ alacaksınız. Ama bunu alırken de 8 silindir bir 5200 motoru da aldığınızı unutmayın. Ama yok; konfordan ödün verebilirim, bir...
Bence de ZJ. 3" skyjacker yükseltme kiti baz paketi 1.200 USD. 32" (çamurluk ağızlarını kesmeden 33" sığmaz) Maxiss Mudder Buckshot seti 1.100 YTL. Ön tampon (iyi bir tampon) iamalat ve montaj 1.500 YTL; port bagaj 750 YTL...
Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım
Black selamlar; ben de uzun süredir 95 ZJ kullanıcısıyım ve tabiri caizse ciğerini bilirim bu makinenin. Bahsettiğiniz cayırtıya alışınız; zira standart bir lastik bile olsa artık geniş taban bir lastik kullanıyorsunuz ve mevsimlerden dolayı asfalt...
Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model
Geçen hafta çok acele Akçakoya' ya gitmem gerekiyordu. Benim 5.2 ile gittim ve ibrem 90 milin altına düşmedi. 50 YTL lik gaz ile 140 km yol yaptım. depom küçük olduğu için gazım bitti; benzin ile devam ettim; hesaplamalarımın sonucunda da benzine aynı...