Arama sonuçlarınız

1. C

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... biz dün geceye kadar yavuz ile kanlı bıçaklı idik; topladık dün özelden :)

2. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ohoo, onlar alışkınlar korhan ın itip kakmalarına merak etmeyin, yılların tecrübesi konuşuyor burada :)
  3. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Peki peki sustum :)

4. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Kuşandık beklemedeyiz :)
  5. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... :)

6. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Bu Cansel' in arabasıydı. Futbolcu Alpay' ın eşi hani şu eski manken olan. Arkadaşımdır Alpay. Bir sohbet esnasında alıvermiştim kara kaşına kara gözüne bakıp. İzmir yolunda alevler çıktıydı kaputtan daha aldığımın 4 üncü günü

7. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Evet E30. Sahibi manyak mı teneke ile takas etsin? :)
  8. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Allahtan sadece 20 gündü :)
  9. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Bir de zamanında şöyle bir hatam olmuştu:

10. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben 3 hastasıyım. M3 deseydin sızlatırdın kalbimi :)

11. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... E30 çok iyidir. E21 ler de, E46 lar da.. Ben de oldum olası E36 lardan nefret etmişimdir..
  12. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... 206? aman aman.. en iyisi 205 gti. vardı bende. yaptım. inanılmazdı.. aslında şimdiye kadar yaptığım araçların sayısı 20 yi geçmiştir sanırım

13. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Katılıyorum. Araziyi de çok seviyorum ama asfaltta ruhum önden gidiyor :)
  14. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Aynen öyle; dediğim gibi; Calif. gördüğümü söylediğim aracı da ne Subaru, ne Evo, ne de başka bir şey tutamıyordu bile..
  15. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Motor, yürüyen, şanzıman, tesisat vb.. yaptığım revizyonlar da cabası...

16. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... onunla işim bittiğinde şu hali almıştı :
  17. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Ben biraz fazla meraklıyımdır; bak mesela ben şöyle bir makine aldım :
  18. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hımm; biraz uzak.. anadolu diyelim :)

19. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... 5,9 ile birlikte bir başka projem daha var hem.. Yanyana yapılacaklar :)
  20. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... E tabi ki :) O şimdilik sır.. Çok yakında :) Sen nerede olduğunu söylersen yakın veya uzak olup olmadığını söyleyebilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri