Arama sonuçlarınız

1. C

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Aracımın satışı ile ilgili fotoğraflar eklenmiştir ve yeni fiyat biçilmiştir. İlgilenenlere.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12838.new#new

2. C

BMW; Sürüş Keyfinin Diğer Adı

Ynt: BMW ; Sürüş Keyfinin Diğer Adı Uğur abiye sonuna kadar katılıyorum.ç Bu da benim 1998 E46 3.28i Mtechnic. Hayatımın makinesi..
  3. C

BMW M5 (E60) ; Drift Keyfine ve 360 km/h Ulaşmanın Keyfi

harika.. insan seyrederken kendini kaybediyor..

4. C

Sizce Hangi Lada Güzel?

Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel? valla ne yalan söyleyeyim soldaki benim daha çok hoşuma gitti. 3-5 modifiye attığınızı düşünsenize arkadaşlar.. bence dah güzel olur..
  5. C

Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008)

Ynt: Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008) cüneyt; güzel bir gezi olmuş babacan; yalnız sofrada et göremedim ben ;) ama megane ile gitmişsin normal tabi :) :) :)

6. C

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hepsini batırmazsam adam değilim :) sedat karadenizden aç gelecekmiş zaten.. ben de 9 yıldır aazıma lokma koymadım.. ;) ;)

7. C

Cherokee Krom Ön Tampon

Ynt: Cherokee Krom Ön Tampon cüneyt; 5,9 ile 5,2 zj arasında bir fark yok diye biliyorum ben. Yanılıyor muyum?
  8. C

Cherokee Krom Ön Tampon

Ynt: Cherokee Krom Ön Tampon hangi tip cherokee bu xj mi zj mi nedir?
  9. C

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) yaz bitmeden mi. nasil yani eee bu hafta sonu nolcak

10. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) o peynirler kayboldu diye akli cikti hatunun bee... siki bir arama sonunda buldu da rahatladi..

11. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) Yahu Derya; şu şapkayı bana bi gunlugune versene; işe bi gün bunla gideyim. Tersanedeki tüm karizmanın cizildiginin resmidir ;)
  12. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) Yine gevşekler; yine çok yiyenler, yine kamyonlar.. ;D Ben çok eğlendim. Harikaydı.. Aynı şeyi bi de şehir hatları vapurunda kotarabilirsek olmuş demektir ;) Hepinize teşekkürler arkadaşlar.. Amina hariç.. Haa bi de Nilsu hariç.. ;D ;D ;D

13. C

Satılık Araç Telsiz Anteni

Ynt: Satılık Araç Telsiz Anteni selam; bana bir araç telsiz anteni lazım. Nasıl yardım edebilirsiniz?
  14. C

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) Zerrin; sen de mi geliyon aaaaa; sen Titanic' i seyretmişmiydin? Ön kasarada yerimizi ayırtalım şimdiden ;D ;D ;D
  15. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) Sedat; sana inanıp ben de bi Capri aldım ha.. Paraşütten bomak zorunda kaldılar onu yapabilmek için.. Eğer bi de suya gireceksek Haşema yaptırmak daha da pahalı.. TIR' ın bütün gelirini bi tekne gezisine mi harcıcaz şimdi :)...

16. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) Aşıksan vur saza; şoförsen bas gaza.. Benim hayat görüşüm bu bambi ciğim ;D ;D ;D
  17. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) Kalifiye TIR cıdan direksiyon dersleri verilir.. Hem kamyonun arkasında KOLEJLİM' de yazıyo Nİlsun ha.. Annayan annar artıkın..
  18. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) Bambi; mahsustan yapmış olmasın; teknenin overload yük dengesini koruma adına.. Pek bi içerledim ama şimdi... Hem benim TIR' ı koyacak yer bulabilir miyiz acaba Derya Bambi ve Sedat? Tam da o saatte yük boşaltıp gelecem de...

19. C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) ben nereden hatırlıyom bunu bea ;D
  20. C

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Ya valla Fatihcim; dikkat ediyorum da; nedense hep sana denk gelmiyor. Gelecektim ama... Katılacaktım ama... Bu Gezenbilir sana kısmet değil diyelim artık ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri