Arama sonuçlarınız

1. tanerer

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: benim linux bilgisayarımdaki pdf gösterici videoları oynatmadı. Daha sonra tekrar deneyeceğim belki sorun benim makinadan, belki de linux'dan kaynaklanan bir şeydir.

2. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Eyfel ve Sen Nehri. Paris'in iki meşhuru bir arada
  3. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 :)

4. tanerer

Paris, Aralık 2012

5. tanerer

Avrupa Seyahati Anılarımız

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Henüz tamamını okuyamadım ama paylaşım için teşekkürler. Aracınızı gündelik kullanıma da uygun olarak gördüğüm için beğendim. içini Türkiye'de mi yapıyorlar?

6. tanerer

Tek Karavanla İki Aile Tatil Yapılabilir mi?

Ynt: Tek Karavanla İki Aile Tatil Yapılabilir mi? Benim istanbul'da yaşarken marmara denizinde 3-5 günlük yelkenli deneyimlerim olmuştu. Karavan işini ben biraz tekne ile gezmeye benzettim. Her an sinirler gerilebilir, en ufak bir düzensizlik büyük kazalara sebep olabilir. Hatta tekneden daha...

7. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Chicago başlatmış ilk dönme dolap adetini. 1890 yılında. Bu arada meydandaki dikilitaş Sultanahmet'de bulunanın eşi sanıyorum.
  8. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Dönme dolap da şehirler için simge olmaya başladı. Londra ilk başlattı sanırım. Buradaki biraz daha ufak. 42 kat yüksekliğinde singapur çarkı en yükseği bildiğim kadarı
  9. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 büyük şehirlerde meydanda bir buz pateni yapma adeti var. Bunların en meşhuru Manhattan'da idi. Berlin'de kayak yapabildiğiniz platformu hatırlıyorum. Buradaki biraz ufak ama sevimli ve küçükleri kaymaya alıştırmak anlamında başarılı. Türkiye'de Taksim meydanına da...

10. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Şanzelizeyi yürüyerek başından sonuna kadar geçebilir, gene yürüyerek eyfel kulesi, notre dam kilisesi, çevredeki güzel binalar ve hatta kısa bir Louvre turuna rağzı iseniz aynı gün paris gezisini bitirebilirsiniz. Sen nehrinin üzerinden zaten bir kaç kere geçeceksiniz...

11. tanerer

Paris Seni Seviyorum; Paris, je t'aime (2006)

Ynt: Paris Seni Seviyorum; Paris, je t'aime (2006) Ben pek sevemedim ama gene de seyredeceğim bu filmi :) Paris Gezim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93732.new#new
  12. tanerer

Paris, Aralık 2012

13. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Şanzelize devam
  14. tanerer

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Şu anki durumu bilemiyorum, pek sanmıyorum, 90'ların başında değil yabancılar Sovyet vatandaşları bile o bölgeye giremiyordu. Benim bölgede gittiğim köylerde ilk kez yabancı görenler vardı.
  15. tanerer

Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 :)

16. tanerer

17. tanerer

18. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Heidi'nin evi

19. tanerer

20. tanerer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri