Arama sonuçlarınız

1. LRTD5

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D Tam bana gelir olay elemanin git serviste okuttur gel diyecegi tutar :) Yoksa motor degistirip ben gundelik kullanmak merakindayim :p

2. LRTD5

Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D 300TDI kadar kolay işletilemiyor diye biliyorum. Sonuçta 300TDI için kısıtlı tadilat formu yeterli deniyor. Yanlış yönlendirmek istemem. İşletme konusunu hallederseniz bir şekilde haberdar olmak iyi olacak.
  3. LRTD5

Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D Ford servisi var da, içeri alıp ta bakarlar mı o ayrı... Ancak tabi her yerde ustası ve parçası bulunur. Özel servisler bakar. Bu işte işe soyunup, denemek var. En kötü eski makinayı kenarda bir süre bekletmek iyi olabilir.

4. LRTD5

Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D Ford işletme konusunda artık sorun çıkarabilir ancak iyi bir makina, bakım ve parça fiyatları da çok iyi..
  5. LRTD5

Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D Motor bulma konusuna gelince, biraz zorlanılıyor diye biliyorum. Hem motoru bulacaksınız, hem yaptırmak lazım sonuçta 2.EL... Eh o kadar masraf ve uğraş olmuşken bir de RN380 ister. Genelde böyle gidiyor bu işler.

6. LRTD5

Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D Td5 bulunursa güzel makina... Genişleme olanakları fazla, yarın öbür gün otomatik şanzıman, 180 hp'ye kadar güç arttırımı mümkün... Ancak elektrik tesisatı, radyatörü, beyni, iç gögüste kanal plakası vesaire bayağı oynamak gerekiyor. Çok özel bir araba...

7. LRTD5

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant 200 TL vereyim şu jantlardan birine ya... Cash, bakırköy'de bir lastikçide bitiririz işi, hem de tanışmış oluruz.
  8. LRTD5

Plasti dip

Ynt: Plasti dip Vay güzel, tertemiz oldu yani... Her renk var mı Özgür?
  9. LRTD5

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Dayanmayan sorun cikartan parca uzerinde numara yazili olan blok :/ ancak soylenilen paralara denenebilir. Gecerse gumrukten, takilip denenir. Sonunda ne de olsa en kotu kol cikarir. Zaten satmaya kalksaniz para eden birsey degil.

10. LRTD5

Defendere Otomatik Ön Cam

Ynt: Defendere Otomatik Ön Cam Soner yaptı, Disco II tertibatı. Gayet güzel ve kullanışlı. Geçenlerde konsolu söktüm boyamak için, işçilik çok iyi. Herşey olması gerektiği gibi soketlerle, izolasyonlu filan yapılmış. Soner'in işçiliği zaten iyidir. Yeniden gördük hatırladık, memnunuz...

11. LRTD5

Plasti dip

Ynt: Plasti dip Ben kullandım birkaç kere, uygulaması basit. Ucuz bir HVLP boya tabancası aldım. Fıs fıs sıkıyorsunuz. Kalın sıkılınca dayanıklı oluyor, ince olunca sert darbelerde hafif açılma oluyor. İşte 2 örnek parça...
  12. LRTD5

discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır Bu tip ön ısıtıcılar Disco TD5'lerde ve Freelander TD4'lerde ve diğer markaların verimli dizel makinalarında mevcut. Bu ünite sizin kontrolünüz olmadan gerektiğinde, yani motor soğutma suyu sıcaklığı ve dış ortam sıcaklığı gibi...

13. LRTD5

discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır Özellikli bir TD5, normal yolla mı ithal edilmiş, yani borusan çıkışlı mı bir araştırın derim. Yoksa üzerindeki aksesuarlar Orijinal LR paketleri ve özel sipariş ile geliyor.
  14. LRTD5

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı He he tabi aslında doğrudan hedef arabaya ne kadar yakın araba alınırsa o kadar iyi ama :) Şimdi benim arabanın yapılmışı, neredeyse düz dizelinden 2 kat pahalı ve hepi topu 10 tane var... Dolayısıyla motor işletme ve koyma aslında bu...
  15. LRTD5

OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!!

Ynt: OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!! ABD pazarı için üretilmiş ön tarafına plaka takılması için uygun yer olmayan spor araçlarda bile TR'ye getirebilmek için özel çalışma gerekiyor. Plaka takmak şart.

16. LRTD5

Defender İçin Yapma Çelik Piston ?..

Ynt: Defender İçin Yapma Çelik Piston ?.. Land Rover takmış, 12J atmosferik basınçlı Diesel'e Turbo uygulanmış, 19J tipi motorlar çıkmış... Topyekün fiyasko... Ufak tefek değişiklikler yapılıyor, son nesil biraz daha sağlam, ama yine de kırılan makinalardan usanan fabrika, 200TDI motoru...
  17. LRTD5

Defender'a Nissan BD30 Motor işleten?

Ynt: Defender'a Nissan BD30 Motor işleten? Ben de merak ediyorum.
  18. LRTD5

Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakkında Bilgi Geri vites normalde birinci vitesin oldugu yerin solunda ise sanziman lt77 veya lt77s lt83 olacaktir. Besinci vitesin aksi yonunde ise cogu binek araba gibi rn380. Lt 77 olsa gerek.

19. LRTD5

Defender 2010 model Izgara

Ynt: Defender 2010 model Izgara e hadi bir işaret de benden o halde :)
  20. LRTD5

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Üretilmiş araçların %90'ı için bu kadar variasyonu olan araç yoktur. Sonuçta bir Defender ilanına bakıldığında sadece şasi ve genel silueti birbirine benzemesine rağmen yüzlerce farklı amaç için üretilmiş yüzlerce farklı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri