Arama sonuçlarınız

1. LRTD5

Defender 2500 dizel motor

Ynt: Defender 2500 dizel motor Fren vakum pompasına talip olurum. :)

2. LRTD5

Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu

Ynt: Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu Saolasin, Anlattigindan onun da uzun olacagini, Tahmin ediyorum. Bakalim. Omur saft ile tanistim. Birseyler onerdiler. Ozellikle standart yaya, yukseklige donme, Tavsiyeleri kafamda bayagi yer etti... Bakalim...
  3. LRTD5

235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Birdgestone'ları 650 TL'ye vereceğim ama fotoğrafı yok malesef. Maslak'ta görmek isteyen bakabilir. Selamlar,

4. LRTD5

Ynt: Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu Ozgur merhaba, Saft su an 61 cm ve yukseltilmis aracta kayici tam kapali, Bu durumda yaylar sert ancak esnediginde arazi sanzimanini İleriye dogru itecek gibi geliyor bana... Series 88' safti boyu kac cm ve uygulanabiliyor mu onu...
  5. LRTD5

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı Bayağı alan kullanan olur. Örnek olarak bu camiada 1 yıllık lastikleri diğerlerine göre küçük göründüğü için bir üst set ile değiştiren insan çoktur. Hatta öncelikli olarak hep arazideki faydasından konuşulur bu malzemelerin ama asıl sebep bir çeşit...

6. LRTD5

Herkese Merhaba, Detay teknik bir konu ve gerçekleşebilecek kombinasyon ihtimali düşük ama benim aklımda şimdi bu mevzu var. Araç orijinal 90 kasa, arkada disk frenli Salisbury diferansiyel var. Şanzımanı LT77. Arka diferansiyel burnu biraz uzun olduğu için araya konulacak şaft boyu kaç...

7. LRTD5

235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Ek resimler Aracın İnsa'lı halinin fotosunu da koydum
  8. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Yeni Resimler.
  9. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Mail adresinize atabilirim.

10. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Resimleri yolladim. Selamlar,

11. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Merhaba, Jant ebatlari farkli oldugundan takas Yapmayi mumkun gormuyorum. Selamlar,
  12. LRTD5

2,30 m bot için 5 HP motor uygun mudur?

Ynt: 2,30 m bot için 5 HP motor uygun mudur? Genelde kısa şaft ile kullanılması uygun olan teknelerde(genelde şişme botlar böyle) uzun şaftlı makinalar pek performans vermiyor. Trim ayarı uygun biçimde yapılamadığından sürekli deplasman seyir şeklinde ilerliyor bot. Benim şahsi kanaatim...

13. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Jantlar normal Defender standart sac janti. İnsa + jantlar icin; İnsalar 900 Tl + jantlarin sifirinin 2 tanesi Bedeli seklinde dusunebilirsiniz. Jantlarin malesef resmi yok. Ustundeki aluminyum jantlari...
  14. LRTD5

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Belki de sahip olmak için hangi tekne, kiralamak için hangi tekne diye düşünmek gerekebilir. Benim gözlemim, haftasonu seyirleri için ortalama sınıf, minimum şekilde lükse yönelik bozulma potansiyeli taşıyan donanıma sahip, daha çok yelkenin spor...
  15. LRTD5

Hangi Land'i almalıyım?

Ynt: Hangi Land'i almalıyım? Land Rover araçların hepsi farklı bir amaç için üretilmiş, ortak paydaları bazı arazide yol alabilmek. Yıllarca Discovery TD5 kullandım, Defender sahibiyim, Bir de Freelander'ım var. Hangi birini kullanır olursam olayım diğerin bir özelliğine ihtiyaç...

16. LRTD5

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

Nadir Abinin Acmat küçük bir arıza yapmıştı da arazi de :-) 2 Dicovery, bilmem kaç tane Defender... Piknik yapıp Nadir Abinin Mog'u alıp gelmesini beklemiştik. Bu sınıfta off-road bambaşka bir klasman, başbaşka bir lig....
  17. LRTD5

Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtulmak

Ynt: Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtulmak Zaruri hallerde de çözümler mevcuttur. 40 KG ağırlığında bir Elektrikli Vinci edinemiyor veya aracınıza monte etmenizde mani olduğunu düşünürsek, 3 Cm kalınlığında petek doku ile hazırlanmış metal iki adet 2 metre uzunluklu Waffle Board ve...
  18. LRTD5

Defender 90 Lastik seçimi

Ynt: Defender 90 Lastik seçimi Hafif ıslak bir yolda aracın bıraktığı lastik izine öncelikle bakmak lazım. Tam ortadan temas ediyor olabilir. Doğru hava basıncında lastik izi tam profil kadar genişlikte olmalı. Aracın üreticisinin önerdiği lastik basıncı her tip lastik için geçerli...

19. LRTD5

Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtulmak

Ynt: Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtulmak Hiç kalmamak mantığı üzerine off-road yapmaktansa, hiç yapmamayı deneyebilirsiniz mesela... Yol dışı ortamlarda araç kullanmanın ana amaçlarından biri, hedefe ulaşmak için aracın bazı noktalarda sadece motor gücü ile değil, bazen birlikte...
  20. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Yolladim birkac foto, Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri