Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan LRTD5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,593

LRTD5

One Life, Live It!
Herkese Merhaba,

Detay teknik bir konu ve gerçekleşebilecek kombinasyon ihtimali düşük ama benim aklımda şimdi bu mevzu var.

Araç orijinal 90 kasa, arkada disk frenli Salisbury diferansiyel var. Şanzımanı LT77.
Arka diferansiyel burnu biraz uzun olduğu için araya konulacak şaft boyu kaç olmalı,
61 CM mevcut botu 1-2 cm kısaltmak için ne yapmalı :smiley:

He he maliyeti el yapımı değişim ile ne olur? Series 88'' arka şaftı uymaz mı aslında?
Filan gibi yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu

Serdar abi merhabalar,

Series şaftı ile kıyaslama şansım olmadı ama şaftı kayıcısından ayırdıktan sonra şaftın frezelerinin olduğu yerden 1 2 cm talaş kaldırarak kısaltabilirsiniz. Yalnız aracı yükseltirseniz 1- 2 cm uzun şaft sıkıntı yaratmaz sanırım

Selamlar

Ozgur merhaba,

Saft su an 61 cm ve yukseltilmis aracta kayici tam kapali,
Bu durumda yaylar sert ancak esnediginde arazi sanzimanini
İleriye dogru itecek gibi geliyor bana...

Series 88' safti boyu kac cm ve uygulanabiliyor mu onu merak
Ettim. Oynanmamis lr parcasi kestirmekten safti iyidir.

Selam Serdar abi, araç yükseltilince şaftın boyunun kısa geleceğini düşünmüştüm. Arabamı İzmir'de bırakmasaydım mevcut şaftı ölçer gönderirdim.Şaft boyunu kıyaslayamıyorum çünkü şanzımanlar da farklı. 2 şeyden eminim. Series ön şaftı arka şafttan daha uzun.Defenderdeki arazi şanzımanın boyu daha uzun. O yüzden Series şaftı çözüm olmayabilir.
Selamlar

Saolasin,

Anlattigindan onun da uzun olacagini,
Tahmin ediyorum. Bakalim.

Omur saft ile tanistim. Birseyler onerdiler.
Ozellikle standart yaya, yukseklige donme,
Tavsiyeleri kafamda bayagi yer etti...
Bakalim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri