Arama sonuçlarınız

1. iceman

Acil Durumlar İçin: PMR 8. Kanalı Boşaltalım

Ynt: Acil Durumlar İçin: PMR 8. Kanalı Boşaltalım Vay be hocam tebrik ederim. Çok mühim bir iş yapıyorsunuz. Ülkenin sizin gibi neferlere ihtiyacı var. Bir sivil olarak devletin tüm haberleşme altyapısını bir merkezde toplamak büyük güven, özveri ve tecrübe ister. Sizin bu hamleniz gerçekten...

2. iceman

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi orhan abimin bilgisayarı bomba zaten. herşeyi yapıyo ama cd yok olcak iş mi :)
  3. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi bülent son haftaki fotolardan var mı?

4. iceman

Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü?

Ynt: Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü? ben hiç böylesini görmedim. Fransızlar direk arak yapmış...
  5. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi itfaiye gönüllüsü kavramını unutalım. gönüllü itfaiyecilik için uğraşıyoruz biz. itfaiye gönüllüsü işini mag'cılar yapıyor.

6. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi geçen sene şubat eğitimi alanlarla bu senekiler ufak bi karma oldu, ama bu eğitimde gerçek gönüllüler belli oldu. kadro çok güzel. aynen devam edersek ilerleme kaydederiz.

7. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi çok fena çıkmış foto :)
  8. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi 2.kur eğitimleri son sürat devam ediyor.. febulent hocam yeni fotoları koysanız ya :)
  9. iceman

Arkadaşımız İbrahim'in (Iceman®) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız İbrahim'in (Iceman®) Doğum Günü Kutlu Olsun Nadir Abi, Vita, Niyazi Bey çok çok teşekkür ederim, sizin gibi dostların varlığı ile zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan... geçen sene 19du e hadi 20 olalım bu sene de ;D

10. iceman

Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk"

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" büyük arabam olsa alıcam şu tokat fırınında da arabaya şuan sığmıyom sorun orda :) ahh ahh afiyet olsun..

11. iceman

Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk"

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" Nadir Abi? ahh ahh geçen benimde içimden geçiyodu Nadir abinin orda bi oğlak mı döndürsek diye... demek malum olmuş... :)
  12. iceman

Kara Dev - Recue Team Toyota

Ynt: Kara Dev - Recue Team Toyota bişi sorucam panjur içi çakarlarda arabanın özellikleri arasında mı?

13. iceman

Amator olmak niye bu kadar zorlastiriliyor

Ynt: Amator olmak niye bu kadar zorlastiriliyor forumdaki başlıkları biraz karıştırırsanız sorunuza çokça detaylı yanıt bulabilirsiniz. amatör olmanın zorluğu göreceli bir kavram bence. ben 2002'de ilk sınavımda C lisansı A sınıfı puanıyla aldım ama üniversite eğitiminden dolayı morsu...
  14. iceman

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? daha önce size pm olarakta gerber'i uzun uzun anlatmıştım. multi plier 600 kullanıyorum ve çok memnunum. ama tavsiyem gidin yerinde görün, kurcalayın öyle beğenip alın.
  15. iceman

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? evet aslında eldiven işin güvenlik önlemi ama eldiven olmadanda en kötü elinize bir bez sararakta bu korumayı sağlayabilirsiniz acil durumda. zaten alma amacım da bu. acil durumda ihtiyacımı görecek malzeme...

16. iceman

ASELSAN 4021 TAKIM OLARAK SATILIKTIR

Ynt: ASELSAN 4021 TAKIM OLARAK SATILIKTIR cihazı herkes alabiliyor mu?
  17. iceman

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? mevcut yardımcı ekipman kadromda bulunan gerber mp600 ve maglite'a ek olarak yeni kontenjan açtım ve bu kontenjanı da victorinox rescue tool yazılı ve sözlü mülakatlar neticesinde hak kazarak elde etti. işte...
  18. iceman

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 Ahh ahh gözüme kestirdiydim onu Bağcılar Sanayi Sitesi'nde ilk gördüğümde.. hatta fotolarını dahi çektiydim de vakit bulup satılık mı değil mi diye soramamıştım. Hayrılısı olsun. Ben aracı gördüm az biraz kaporta bakımı ile cillop gibi olur. şasesi falan çok diri duruyordu. güle...

19. iceman

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı milletçenek çok önemli bir özelliğimiz var. Acı tecrübeler sonucu elde edilmiş deneyimlerden ortaya çıkan "KURALLARA" nedense saygı göstermeyi sevmiyoruz. Bireysel olarak herkes kırmızı ışıkta geçilmemesi gerektiğini bilir ama bu kural da en çok ihlal...
  20. iceman

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı şimdi daha iyi anlıyorum ki kuryeler her zaman 2 teker camiasının ordinaryuslarıdır.. zaten rossi'de bu işe öyle başlamış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri