Arama sonuçlarınız

1. T

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz birkaç foto daha...

2. T

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

arkadaşlar gezimizden bir kaç fotoyu paylaşmak istedim... 3150 rakıma ulaştığımız yerler oldu. milli park olduğu için dağ keçiside gördük. bir tarafımızda demirkazık diğer tarafta erciyes... öyle bir zirveye çıktık ki 5 ilin sınırlarını görebiliyorduk; adana, Konya, Niğde, Kayseri ve k.maraş...
  3. T

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri fotoğraflarınız çok güzel çıkmış... ben yahyalı da yaşıyorum. şelalemiz çok güzeldir ve dünyaca ünlüdür... buralara gelmek isteyenlere tavsiye ederim. arazi taşıtınız var ise devamındaki hacer ormanları mükemmel yerlerdir... yakın zamanda gezi düzenleyeceğiz...

4. T

samurai için hub (porya kilidi)

Ynt: samurai için hub (porya kilidi) sendeki sıfır mı? birde hangi şehirdesin? karta taksit olurmu?
  5. T

samurai için hub (porya kilidi)

arkadaşlar bende 95 samurai var. önlere porya kilidi almayı düşünüyorum. türkiyede sıfır satan yerler varsa bilgi alabilirmiyim. antalyada dün bir ustayla görüştüm 400tl ikinci ele diyor. ebayda amazonda 150-200 $ civarı maximum sıfırı 350 tl ye falan geliyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

6. T

Marmaris/Datca ve sonra Ege'de cadir kampi rotasi tavsiyeleri

Ynt: Marmaris/Datca ve sonra Ege'de cadir kampi rotasi tavsiyeleri merhabalar; ben dün o bölgeden geldim. çadır kampı bize biraz zor geldi. bir gece kaldık mahvolduk. sıcak, sinek, gürültü, pislik gökova akyaka orman kampı var burada bir kaç kişinin güzel güzel anlatmasıyla hayallerimde...

7. T

Satılık 94 model 5 kapı vitara

Ynt: Satılık 94 model 5 kapı vitara arkadaşım hayırlı satışlar... aracın çok güzeldi... kısmet artık... alacak arkadaşlara tavsiye ederim...
  8. T

95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme arkadaşlar 30/9,5/15 marshall m/t lastik aldım. dursun ustam makas küpeside aldım. lastiklerin gelmesini bekliyorum. 7-8cm küpe uzatıyor. bakacam yeter li olursa makaslara dokunmayacam. bu lastikler takılınca difarensiyel dönüşlerinde sorun...
  9. T

marshall m/t lastikler yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar hafta sonu bir arkadaştan çıkma marshall venture 30/9,5/15 m/t lastik aldım. samurai me 4 tanede makas küpesi aldım bakalım küpe ile yükseltme yeterse makasları eğdirmiyeceğim. şimd,i arkadaşlar bu marka lastikler hakkında bilginiz varsa yorumlarınızı alayım. arkadaş lastiklerle yarış...

10. T

31-10,5-15 lastik ile takaslı veya satılık federal 30-9,5-15

Ynt: 31-10,5-15 lastik ile takaslı veya satılık federal 30-9,5-15 gökhan bey özelden mesaj atmıştım ama cevap vermediniz. lastikler hangi şehirde acaba?

11. T

acil yedek parça yardım

Ynt: acil yedek parça yardım İiginiz e teşekkürler. ön sağ bilya ve keçesi. istanbulda bir serviste buldum ama burada hemen hemen aynı ölçülerdeki keçe ve bilya nın iki katı fiyat verdiler. bende şimdilik buralardan veya daha uygunun araştıryorum. keçenin kodu: 50x68x8 bily anın: lm 300848...
  12. T

acil yedek parça yardım

arkadaşlar; 95 model samuraim için acilen sağ bilya ve keçesi gerekli. tamircime söktürdüm keçenin üstündeki numarasını yedek parçacıya verdim getittirecektim fakat numarayı kaybetmiş arkadaş. şimdi tekrardan tekeri söktürmek istemiyorum. arkadaşlar bu keçe ve bilye yi bulabilacağim yer...

13. T

Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

1. Mehmet Bayramoğlu. Suzuki Samurai 92. Mod. Pendik, istanbul.(Elazığ) 2. Bilge Kaan Bilgin - Suzuki Samurai Long 92. Model, Söke - Aydın 3. Dursun Yıldırım (Reis Usta ) 1987 Samurayi Özelve diger iki adet daha samurayi 4. Tarık AYDIN- SAMURAİ 95 KAYSERİ- YAHYALI
  14. T

SATILIK suzuki samurai 1990 model

Ynt: SATILIK suzuki samurai 1990 model teşekkürler bilginize bende kinde yok çubuk. bir tane yaptırayım bende...
  15. T

SATILIK suzuki samurai 1990 model

Ynt: SATILIK suzuki samurai 1990 model özer bey hayırlı satışlar. birşey soracam. bendede samurai var sis farı taktıracam. sizinkini görünce kafama takılan şeyi sorayım. kaput açılınca sis farına değmiyormu? kaput olayını nasıl yapıyorsunuz? aynı yere bende sis farı taktıracamda.

16. T

ayvalık sarımsaklı cunda otel tavsiyesi!!!

Ynt: ayvalık sarımsaklı cunda otel tavsiyesi!!! evet bugün aradım oteli ismail beyle görüştüm. apart günlük 350 tl- oda ise 200 tl imiş. şimdi sarımsaklıda erken rezervasyonla ben herşey dahil günlük kişi başı 90 tl civarında rezerve yaptırdım. otel güzel gözüküyor ama yemeği içkisi suyu falan...
  17. T

Ynt: ayvalık sarımsaklı cunda otel tavsiyesi!!! sığ,kumluk,ama deniz buz gibi,brrrrr cundada beyaz balina motelden bahsediyoruz değilm mi?
  18. T

Ynt: ayvalık sarımsaklı cunda otel tavsiyesi!!! ilgine teşekkürler. peki cunda da deniz sarımsaklı gibi sığ mı? biz kumu ve denizi için oraya gidiyoruz. ilk defa gidecem o bölgeye. akdeniz ve güney egeyi kısmen bitirdim. yorumlarınız için teşekkürler.

19. T

Ynt: ayvalık sarımsaklı cunda otel tavsiyesi!!! ayvalık sarımsaklıda otel mare den rezervasyon yaptırdım. şimdi bana bölgede gezilecek yerler kaldı.
  20. T

kişisel Galeri (tarık01)

Ynt: kişisel galerim(tarık01) bu arada bu fotoğrafları yaklaşık 50-60 km uzaktan çekiyorum... birazda arazideki hayvanlardan birkaç kare koyayım..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri