Arama sonuçlarınız

1. T

95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme şimdilik pek birşey yapmadım. aracımı bu siteden bir arkadaştan aldım. sis lambaları aldım onları monte edecem. birde lastik ve yükseltme düşünüyorum. şimdiki halini göndereyim değiştikçe yollarım.

2. T

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme anladım ustam; aks ı söküp keçeyi elime alacam ardından bilyacıları dolanacam. teşekkürler...
  3. T

Alınık 30-9.5-15 lastik

Ynt: Alınık 30-9.5-15 lastik iyigünler; aynı ebatlarda bende lastik arıyorum. sende samurai var sanırım. bende makaslı samurai var bu lastiği takmak için makasları biraz eğmek yeterli olurmu? acaba...

4. T

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme ustam samurai için yedek parçaları temin edeceğim yer var mı? bildiğin. mesela şimdi sağ aks keçesine acil ihtiyacım var bulunduğum yer kayserini yahyalı ilçesi burada bulunmuyor. kayseri buraya 110 km. yani anlayacağın biraz zorlanacak...
  5. T

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme dursun ustam teşekkür ediyorum... sitede bir yerde senin elimde bu dediğin lastikten var demişsin. abicim halen duruyormu? duruyorsa bir görüşelim...

6. T

30x9.5x15 Maxxis Bravo 753 M/T Lastik

Ynt: 30x9.5x15 Maxxis Bravo 753 M/T Lastik hayırlı satışlar; bende samurai var acaba samurai jantına olurmu? birde kargo ne kadar turtar acaba ben kayseri de yim. lastiğin üretim yılı nedir acaba?

7. T

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme evet ustam dediğiniz gibi makascıya gittim bugün biraz kavis veririm dedi. 3-5 cm artar dedi. 120 tl ye anlaştık fiyatı nasıl sizce çekiçle falan bayağı uğraşacam dedi. lastik konusuna gelince ben çamurda ve karda beni bırakmayacak derin...
  8. T

arkadaşlar mehaba; sitemizdeki bir arkadaştan aldığım 95 model samurai için yukarda belirttiğim gibi çamur ve karda performansı iyi ama çok pahalı olmayan lastik düşünüyorum. ayrıca bu lastiği taktığımda biraz yükseltmede yapsam diyorum. aracım makaslıdır. makaslı olunca nasıl oluyor iyi mi...
  9. T

samurai için yardım.

Ynt: samurai için yardım. merhabalar; bende samurai arayanlardanım. arkadaşların belirttiği sıkıntları bende yaşıyorum. fiyatlar çok dengesiz. sanırım 4x4 almak için çok iyi anlamak gerekiyor. ben ilk defa 4x4 alacam bu yüzden neye bakacağımı bilmiyordum. bir arkadaşa danıştım (görüntü malzeme...

10. T

Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai aracın satışı için acele ediyorum.. fiyatınınıda indirdim... kesin düşünüyorum senin aracı. kısmet bugünlerde bakan çokta hep alım satımcılar. piyasadan 500 1000 tl aşağı istiyorlar. kısmet artık.. satıldığı gün telefonun çalacaktır. fotolar için...

11. T

bu vitara harika

Ynt: bu vitara harika micomico hemşerim merhaba; sendeki suzuki duruyormu acaba? bi ara satıyordun da...
  12. T

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai iyi günler; aracınız duruyor mu acaba? bende 94 brodway var şimdilik satılık ettim. aracınızı düşünüyorum. takas düşünürseniz olabilir. bende ikinci araç olarak kullanıyorum. eşim kullanıyor. şimdi sizinki gibi bir jeep düşünüyoruz. kısmetse olur...

13. T

Satılık - Arazi Canavarı Suzuki Samurai

Ynt: Satılık - Arazi Canavarı Suzuki Samurai hayırlı satışlar; aracın modeli kaç acaba? araç nerede ? içinin resimlerini de görürsek sevinirim..
  14. T

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai öncelikle hayırlı satışlar. aracın muayenesi na zaman kadar ve araç hangi ilde acaba?
  15. T

akdeniz ve ege turunda tavsiyelerinizi bekliyorum...

Ynt: akdeniz ve ege turunda tavsiyelerinizi bekliyorum... evet arkadaşlar çıktım geziye...kemerde 5 gün kaldıktan sonra... fethiye ye kadar sahil boyu gezdim. kemer in denizi hiç hoşuma gitmedi... biz mersin sahillerinde ince kuma alışmışız... taşdan giremedik... çocuklar içinde uygun değildi...

16. T

Ynt: akdeniz ve ege turunda tavsiyelerinizi bekliyorum... cevabınız için teşekkür ederim. ben kemerde 4 gün erken rezervasyonla otel ayarladım. sonrasında senin ggittiğin yollardan gidcem. fethiye, marmaris ,datça ve didim kalacağım yerler.buralarada yer ayarlamadım acaba yer sıkıntısı olur...
  17. T

Fujifilm HS10

merhaba arkadaşlar; ben bugün internette gördüm, fujifilm finepıx hs10 model makine+ 8gb kart çanta 680 tl 'ye yurt dışından geliyormuş. sizce nasıl? hem makine hem fiyat? ayrıca Refurbished (yenilenmiş) ürün değilmiş. acil yorumlarınızı bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler...
  18. T

selam arkadaşlar; bu yaz alanya dan başlayarak antalya kemer, kaş, fethiye, datça, marmaris, didim, kuşadası, seferihisar ve son olarakta balıkesir ayvalıkta son bulan bir gezi planlıyoruz. (evliyim ve iki çocuğum(1-6 yaş) var). (temmuz ayında) biz kayseriden yola çıkacağız. denizi güzel sakin...

19. T

Alınık Suzuki Vitara

Ynt: Alınık Suzuki Vitara selam kaça aldığını merak ettim birde 2000 motor vergi ve yakıt konusunda bilgi verebilirmisin....
  20. T

Satılık - 1994 Model Suzuki Vitara

Ynt: Satılık - 1994 Model Suzuki Vitara alpay bey internete giremediğim için mesajınızı yeni okudum. kesin almaya kararlıyım. sağlık sorunlarımdan dolayı bir hafta sonraya gelebilirim. telefonum 0505 652 3236... detaylı görüşürüz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri