Arama sonuçlarınız

1. Y

Duster Hiz Sabİtleme - Gİzlİ Özellİk Aktİvasyonu

Tatilde olduğumdan daha bakmadık. 400 ü bulmak kolay da 250 zor. Son çare Direnç.net ten bulunabilir. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Y

Ayarlanabilen tuşlar + - ve R (recall). Yani üç tane. Direksiyonun arkasındaki soket sadece tuşlar için. Cruise ve Limit için ya uyumlu düğme alacaksınız veya radyonun altında kalan soketten hat çekeceksiniz. Bu soket 5 hatlı 2 si ışık için. Düğmesinin şemasını görmüştüm sanki. Bulursam...
  3. Y

Çalışıyorum. Kimse paylaşmıyor. Bitince yazacağım. Dirençleri hazırlayın. 400 900 1800 Çin'den 70 -80 liraya aldıkları kola 5 liralık direnç lehimleyip 350 liraya satan insafsızlar var.

4. Y

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

Ben siparişi iptal ettim arkadaşlar. Gümrük vergilerindeki artış ve aracı satma düşüncem iptalde etkili oldu. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Y

İlk yardım çantasının durduğu yere düşünüyorum. Sabitleme de yandaki kısma yapılabilir. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Y

Çinliler abartırlar ama %70 doğrudur. Bir yerde 2500m gördüm diğerinde 5000. Ortası 3000 diyelim. :) Fakat anladığım kadarıyla olay LCD kontrol ünitesinde plato modunun olması. alırken dikkat etmek lazım. Evet Dusterde kullanacağım, önceliğim şehir içi, çocukları okula ben götürüyorum ve...

7. Y

Aliexpressten yıllardır alışveriş yaparım. Genellikle satışı ve yorumu çok olanları tercih ederim. Bu aralar en erken 20 günde geliyor. Virüs o kadar yaşamaz. Gelince bilgi veririm.
  8. Y

Ben çanta şeklinde olandan sipariş verdim. Bagajda uygun bir yer bulup altına giriş çıkış için delik açıp kullanmayı düşünüyorum (Duster 4x4). Sökülüp diğerleri gibi araca monte edilmesi de mümkün olabilir. Bunlarda plateau mode diye bir özellik geçiyor, 2500-5000 m arası çalıştığı iddiası...
  9. Y

Fdoğanay'a katılıyorum ve iki ekleme daha yapıyorum. 1. Hava giriş menfezini çıkıştan uzak bir yerden açın ki sirkülasyon daha geniş alanda olsun. Örneğin videoya bakınca cihaz solda kaldığına göre sağ tarafta bir yere. 2. Cihazı yine sol köşede kalsın fakat biraz daha öne alarak ortalayın...

10. Y

Ben de motor suyunu ısıtanlara bakıyorum. Türkiye de üretimi yok. Yurtdışında ise bir hayli pahalı. Örneğin #Aliexpress TRY 1,880.15 20%OFF | 5KW 12V Diesel Air Car Heater Kit Diesel/ Gasoline universal water heater with Remote Control LCD Monitor for Motor Trucks Buy Products Online from...

11. Y

Telsiz Problemi (teknik)

Hoparlöre ses veremeyen cihazın ses çıkış kartı bozulmuş. Değiştirildi ve normale döndü.
  12. Y

Telsiz Problemi (teknik)

İstanbul'da değilim malesef. Keşke kulaklık girişinden olsa diyeceğim. Fakat arızalanmadan önce kulaklık girişi hiç kullanılmadı. Bu beni şüphelendiriyor. Burada elektronikten anlayan bir arkadaş var öncelikle ona göstereceğim. Şöyle bir video çekip arkadaşıma yüklettim. Soldaki arızalı olan...

13. Y

Telsiz Problemi (teknik)

Cihaz ile konuşurlarken arıza oluşmuş yani çocukların kulaklık takması söz konusu değil. Ben daha sonra 2.5-3.5 dönüştürücüsü ile normal stereo kulaklık takıp deneme yaptım (mikrofonlu telsiz kulaklığı değil). Ses kısma - açma düğmesi de dahil bütün özellikler normal çalışıyor. Hoparlörün...
  14. Y

Telsiz Problemi (teknik)

WLN marka bir çift telsiz var. İkisi de birbirlerine ses gönderme yapabiliyor. Fakat birinin hoparlöründen ses çıkmıyor, kulaklık ile ses alınabiliyor. Acaba arıza mıdır yoksa düğmelerle oynarken ayarları mı bozulmuştur? Telsiz şu linktekinden...
  15. Y

Megane 2 ayar tuşları ile deneme yaparken o arıza ışığını bolca gördüm. Tuşlar uyumsuz çıkmıştı. Ecu taraması yapın. Listeden seçmeyin. İkinci yol CC özelliği olan bir Dokkerin çıkma göstergesi ile deneme yapmak. Yine de kolun düzgün çalışıp çalışmadığını deneyebilirim. Redmi Note 6 Pro...

16. Y

DDT4all Dacia için son versiyon bu: Файл из Облака Mail.Ru Resimdeki beyinler Duster için örnek. Siz Duster seçeneğinin yanındaki bütüteç tuşuna basın kendisi sizin araç beynini otomatik tanısın. Fakat isabetli tarama için programın en alt satırında "refresh rate (ms)=2000" olsun. Kontak son...
  17. Y

Öyle diyorlar. Multimetre ile dirençleri ölçebilirsiniz. Şemada değerler var. Uygunsa ben de alabilirim. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Y

Evet airbag soketinin yanındaki iki soket CC için fakat boştur. CC bağlantısını Ecudan gelen erkek sokete yapıyoruz. Şu resimdeki soketin kablolarına denk gelecek. Yön önemli değil. CC tuşları anahtar görevi yapıyor. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Y

Aracı satacağım için fazla masrafa girmek istemedim. İnternetten orjinal düğmeyi aldım, Rus ve Romanya sitelerinden resimdeki devreyi bulup elektronikçiye yaptırdım. OBD ile CC özelliğini açtırdım. Sonuç: çalışıyor. Deneme amacıyla yaptım, pek kullanmıyorum. Ergonomik olarak direksiyondaki...
  20. Y

Duster 4x4 Michelİn Crossclİmate Suv Dört Mevsİm Lastİk

Hayırlı olsun. Kastamonu'da kış sert geçtiği için 4 mevsim lastikler tercih edilmiyor. Fakat Denizli için olur mu sizden göreceğiz. (Babam yılın çoğu Uşaktadır, kış gelince İstanbula gider)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri