Arama sonuçlarınız

1. penguen

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Zaten gezi saat 14.00 gibi bitecek :) Bu arada telefon numaralarınızı ve maillerinizi rica edebilir miyim arkadaşlar?

2. penguen

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) 1- Zeynep Esra Tez
  3. penguen

Bu tura katılmak isteyenler isimlerini listeye ekledikten sonra bana özel mesajla telefon ve güncel maillerini bildirirlerse sevinirim. Toplanma yeri ve saati : 06 Aralık 2009 Pazar Galata Kulesi yanındaki çay bahçesi saat 10.00 Gezi ücretsizdir. Daha önceki gezi notları ve fotoğraflar için ...

4. penguen

Galata Yöresi Yahudi Kültürü Turu

Ynt: Galata Yöresi Yahudi Kültürü Turu Çok teşekkür ederim Kemal Bey, Keşke böylesi dostluklar herkese örnek olsa...
  5. penguen

Ynt: Galata Yöresi Yahudi Kültürü Turu

6. penguen

7. penguen

8. penguen

Dostluğa... İki ayrı kültür, iki farklı inanç... Ama aslında birbirine bir o kadar yakın iki kültür... Birbirine bir o kadar yakın iki inanç... Her şey, Kuledibi’ndeki bir restorana öğle yemeğine gittiğimizde başladı. Bize dağıtılan broşürlerde yıllarca ekmeğini yediğim Avram Bey’in...
  9. penguen

Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice mutlu yıllara :) Tüm mutluluklar seninle olsun...

10. penguen

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününüz kutlu olsun...

11. penguen

Yeni Gezginimiz, ADA

Ynt: Yeni Gezginimiz, ADA Gözünüz aydın :) Şansı, bahtı açık olsun :) Hayat gülsün ona...
  12. penguen

Sevginin Gücü

Ynt: Sevginin Gücü :'( Müthiş...

13. penguen

İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... Keşke bakmasaydım :'( İçim cız etti resmen :(
  14. penguen

Sultanahmet'te Ramazan

Ynt: Sultanahmet'te Ramazan Bu akşam ben de gittim. Çok fazla kalamadığımız için sadece birkaç kare çekebildim...
  15. penguen

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

16. penguen

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) İki saatliğine gelip, sahurdan sonraya kadar kalan biri olarak dün geceden inanılmaz bir zevk aldığımı belirtmeden geçemeyeceğim. Özellikle grubumuzdaki güzel insanlarla tanıştığım için çok mutluyum. Off-roadcu...
  17. penguen

Donanmamız İstanbul Boğazı'nda "Zafer Bayramı" Geçidi Yaptı

Ynt: Donanmamız İstanbul Boğazı'nda "Zafer Bayramı" Geçidi Yaptı
  18. penguen

Donanmamız İstanbul Boğazı'nda "Zafer Bayramı" Geçidi Yaptı

Donanma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 87. yıldönümü dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda geçit töreni düzenledi. Resmi geçite Türk donanmasına bağlı 5 firkateyn, 4 denizaltı, 4 mayın avlama gemisi, 4 hücum bot, 4 Sahil Güvenlik gemisi, 3 eğitim uçağı, 9 helikopter ve 2...

19. penguen

Kıyıköy (06 Haziran 2009)

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) :) Teşekkürler kardeş... Fotoğraf çekerken düpedüz kendimi kaybetmiştim... Birlikte de kaybolabiliriz oralarda birgün ;) Ne dersin :)
  20. penguen

Sultanahmet'te Ramazan

Ynt: Sultanahmet'te Ramazan Çok güzel fotoğraflarınız :) Paylaştığınız için teşekkürler... Tüm kalabalığına rağmen bana her zaman büyük bir zevk vermiştir orada dolaşmak, havasını solumak... Kısmetse bu yıl gene gideceğim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR