Arama sonuçlarınız

1. penguen

Düzce'de Bir Yalancı Cennet

Olur da bir gün şehrin gürültüsünden bunalıp “Gidip en kısa zamanda bir köye yerleşeceğim. Kuş sesleri, su sesleri arasında yaşayacağım!” diye isyan ederseniz, sizlere öncelikle Düzce’deki Kartal Yuvasını görmenizi öneriyorum. Ve orada geçireceğiniz bir günün ardından ruhen ve bedenen inanılmaz...

2. penguen

Youtube Videolarını İzlemek İçin

Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin Size yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir link yolluyorum özelden... Eğer faydasını görürseniz haberim olsun, o ekran görüntülerini buradan da paylaşayım...
  3. penguen

Youtube Videolarını İzlemek İçin

Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin "Yeğlenen DNS sunucusu" bölümünü boş bırakarak mı denediniz? Yoksa ekran görüntüsündeki gibi iki yere de yazdınız mı? Boş bırakarak deneyin bir kez de... Ben yaptım. Oluyor...

4. penguen

Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi Ellerinize sağlık... İzlerken ve okurken müthiş bir keyif aldım.
  5. penguen

Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü Doğum gününü kutlarım :) Nice yaşlara sağlık ve mutlulukla erişebilmen dileğiyle... Herşey gönlünce olsun...

6. penguen

Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz?

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? Hasan Abi bu yazıyı görse da anlatsa yaşananları; Kanyonun şakası olmadığını...

7. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen)
  8. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

9. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

10. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) Bugün bir arkadaşımı ziyaret için İzmit – Seymen - Bahçecik ’e gittim. İzmit’e her gidişimde hatta otobüs yolculuklarında oradan geçerken bile içimi bir hüzün kaplar. Bugün de öyle oldu. Yıkılıp yeniden yapılan evleri, işyerlerini gördükçe, üstelik bunları...

11. penguen

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun İşte sözün bittiği an :)
  12. penguen

Atatürk'ün Malatya Ziyaretleri

Büyük Önder Atatürk, Ege Vapuru ile 12 Şubat 1931 günü Mersin ilimize gelmiş, aynı gün saat 18.00'de özel treni ile yeni hizmete açılan Fevzipaşa- Malatya demiryolunu takip ederek Malatya'ya gelmek üzere harekete geçmiştir. 13 Şubat 1931 günü saat 17.30'da Malatya garına gelen Atatürk, burada...

13. penguen

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Yapılacak en doğru hareket hiçbirşey yapmadan en yakın sağlık kuruluşuna gitmek ve kenenin orada bilinçli bir şekilde çıkartılmasını sağlamak...
  14. penguen

August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...

Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha... İlk fotoğrafta modelin netliği, arka planın fluluğu dikkatimi çekti. İkincide aklıma ilk gelen toplama kampları oldu. Ama askerin bakışlarında içten bir ifade yakaladım düşündüğüm ortamın tersine... Üçüncü fotoğrafta soldaki modelde zoraki bir...
  15. penguen

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Bırakın valla. Ciğerleriniz bayram etsin. O zaman sözüm söz, kocaman bir pasta ve kek yapacağım size ;) Annem tam 40 yıllık bir tiryakiydi ve doktorunun tek bir cümlesi ile bir anda bıraktıı sigarayı... Sadece isteyin yeter... Gerisi hep yalan...

16. penguen

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Bronşit rahatsızlığı geçirdiği için ömrünün büyük bir bölümünde, çoğu kafeteryaya, restauranta, pastaneye sırf sigara yüzünden gidememiş biriyim. Buz gibi havada sigara içenler oralarda keyif yaparken ben dışarıda oturarak tir tir titremiş biriyim. Sinemaya...
  17. penguen

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Seval... Allah rahmet eylesin...
  18. penguen

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Sevgili Esra (eftaLYa), Her ne kadar "Kimse sayıdan başka fotoğraf çekmesin. Geziden sonra tek tek kontrol edecek, çekilenleri sileceğim. " desen de olan oldu işte :)

19. penguen

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Ailemize hoşgeldiniz. Makine konusuna gelince böyle bir zorunluluk yok. Önemli olan o ortamı birlikte soluyabilmek, güzel vakit geçirebilmek, fotoğraf adına birşeyler paylaşabilmek... A520 benim eski makinemdi...
  20. penguen

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) İşte sır burada gizli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR