Youtube Videolarını İzlemek İçin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,654

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Masaüstündeki AĞ BAĞLANTILARIM'a tıklayın, açılan pencerede herhangi bir bağlantı ikonu görünmüyorsa soldaki menüden AĞ BAĞLANTILARINI GÖRÜNTÜLE tıklayınız.

Var olan internet bağlantınızı tıklayınız...

[attachment=1]

"Özellikler"i tıklayınız...

[attachment=2]

"İnternet iletişim kuralları"nı tıklayınız...

[attachment=3]

"Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" tıklayarak üstteki kutucuklara 4.2.2.2 alttaki kutucuklaraysa 4.2.2.3 IP adreslerini yazınız ve tüm açık pencerelere "Tamam" diyerek kapatınız.

[attachment=4]

Artık Youtube'a girebilirsiniz :smiley:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Etiketler
Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin

Ben ekran görüntülerinden yola çıkarak denedim ama olmadı.Vista kullanmamla mı ilgili acaba ???

"Yeğlenen DNS sunucusu" bölümünü boş bırakarak mı denediniz? Yoksa ekran görüntüsündeki gibi iki yere de yazdınız mı?
Boş bırakarak deneyin bir kez de...
Ben yaptım. Oluyor...

O aşamaya gelemedim.Çünkü 3.ekran görüntüsündeki yerel ag bağlantısı seçenekleri benim bilgisayarımdaki ile aynı değil. Menü farklı.Internet iletişim kuralları seçeneği yok.

Size yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir link yolluyorum özelden...
Eğer faydasını görürseniz haberim olsun, o ekran görüntülerini buradan da paylaşayım...

3. ekran görüntüsünün Vista'da nasıl olduğu çok önemli değil. Önemli olan 4. ekran görüntüsüdür, onu bulmaya çalışın. Vista kullanmadığım için yardımcı olamıyorum. Yada bana 2. ekrandaki Özellikler'e tıkladığınızda karşınıza çıkan pencere görüntüsünü gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım?.

Bende Youtube Jacker programı olmasına rağmen, son dönemlerde videolar açılmıyordu. Hata veriyordu. Yukarıda yazılanları uyguladım, sorun çözüldü..
Çok teşekkürler..

Benim gibi yukarıda verilmiş olan DNS'lerde sorun yaşayanlar varsa şu dns'leri de yazabilirler:

208.67.222.222
208.67.220.220

www.opendns.com

opendns güzelmiş. Hemen her işletim sistemi için ayarlar ayrı ayrı anlatılmış.

yol' Alıntı:
OpenDNS güzel ve bence en güvenlisi ama hesap açmak gerekiyor.

nasıl hesap? ??? ben az önce yazdığım dns adreslerini kullanıyorum (opendns'in verdiği dns'ler onlar) ve sıkıntı yok. Bir sayfa bulunamadığında openDNS hata sayfası geliyor.

yol' Alıntı:
3. ekran görüntüsünün Vista'da nasıl olduğu çok önemli değil. Önemli olan 4. ekran görüntüsüdür, onu bulmaya çalışın. Vista kullanmadığım için yardımcı olamıyorum. Yada bana 2. ekrandaki Özellikler'e tıkladığınızda karşınıza çıkan pencere görüntüsünü gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım?.
Sedat bey çok teşekkür ederim. Söylediğiniz şekilde uyguladım ve oldu :D Benim gibi erişemeyenlere yardımcı olması için ekran görüntüsünü de ekliyorum. Esra hn.size de çok teşekkürler ilginiz ve yardımlarınız için :smiley:

"TCP/IPv4" ve "TCP/IPv6" yazan yerlere tıklayarak yukarıda verdiğiniz IP adreslerini yazdım.

ffff.jpg

yol' Alıntı:
OpenDNS hiç kullanmadım ama kullanılması için hesap açmak gerektiğini biliyorum. Doğrudan DNS adreslerini kullanmana izin veriyorlarsa daha da güzelmiş :smiley:

veriyorlar veriyorlar :smiley: o yazdığım dns'ler OPENDNS adresleri zaten :smiley:

ben yapıyorum bunu ama bu seferde canı istediği zaman istediği siteye girmiyor.gezenbilire bile.eski dns lere dönünce sorunkalmıyor ama bu sefer de youtube'a girilmiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR