Arama sonuçlarınız

1. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) www.gezenbilir.com/galeri de hepsine tek tek cevap yazdım :)

2. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) Hepinize çok teşekkür ederim. Ben bu çekimleri yaparken evdeki ışıldaktan yardım aldım. Flaş açık, makine süper makro modunda, ISO 100, enstantane 1/200 ve diyafram ise 2,7 değerlerindeydi. Işıldak içi su dolu kaseyi hedef almıştı. Arkada görünen kırmızı fon tepsi...
  3. penguen

Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası)

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası) İçtenlikle katılıyorum :)

4. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen)
  5. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) Ben duymadım. Belki bilen başka arkadaşlarımız vardır.

6. penguen

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası) Üstad fahri Bodrum tanıtım elçisi oldunuz :) İnsanın yaşadığı yeri böylesi sevmesi ne güzel... Paylaşım için teşekkürler...

7. penguen

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası) Paylaşım için teşekkürler Üstad... Kabak çiçeği dolmasını Cunda Adası' nda tatmıştım. Usta ellerden çıkınca gerçekten tadına doyulmayan nefis bir lezzet...
  8. penguen

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Gene nefis kareler izlemeye devam ediyoruz sizden efendim :) Ellerinize sağlık... Ben de bahar dalına bayıldım...
  9. penguen

Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Hakan Bey çok güzel çalışmalarınız... Puanlar tarafımdan da verilmiştir :)

10. penguen

Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Ben de verdim :)

11. penguen

Türkan Saylan'ı Kaybettik

Ynt: Türkan Saylan'ı Kaybettik Fatih Altaylı'nın Kaleminden Prof. Türkan Saylan'ı kaybettik. Bugün yayınlanacak bazı gazetelerin manşetlerini tahmin edebiliyorum. Zil takıp oynayacaklardır. Hakaretin boyutunu nereye kadar vardırabileceklerini tahmin etmek ise güç. Çünkü bunun için o tıyneti...
  12. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

13. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) Çok teşekkür ederim Üstad... Sağolun...
  14. penguen

Kişisel Galeri (ays)

Ynt: Kişisel Galeri (ays) Çok güzeller... Ellerinize sağlık...
  15. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) Evet :) Hepsi bizim bahçe ve balkondan. Al makineni (tabi Face' i de) gel en kısa zamanda canım :)

16. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

17. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

18. penguen

Türkan Saylan'ı Kaybettik

Ynt: Türkan Saylan'ı Kaybettik Uğur Dündar'ın kaleminden Türkan Saylan Hiç unutmuyorum, 1977 baharıydı. Doğanın gelinlik kızlar gibi renklendiği günlerin birinde, Profesör Dr. Türkan Saylan ile, onun, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi”ndeki odasında buluştuk. Türkan Hoca, Türk...

19. penguen

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası) Üstad gene harika çalışmalar paylaşmışsınız... Birgün yolumuz Gerişaltı'na düşerse uğrayacağımız mekan belli oldu şimdiden :)
  20. penguen

Kaderini Sev

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır. Güneş onu yakıp kavurur. O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye... "Ol" der Tanrı... Güneş oluverir. Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz. Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı... Bulut olur. Rüzgar alır götürür bulutu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR