Arama sonuçlarınız

1. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... scuba

2. N

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Tavşan çok tatlı, özellikle çocuklar bayılıyorlar ama böyle kitabevlerinde falan oluyor ya çok rahatsız ediyorlar...
  3. N

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II kibar feyzo

4. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kırmızı
  5. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Şaban

6. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ekonomik kriz

7. N

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi ileri gidecek kadar yolum yoktu, o şekilde şarampole girseydim devirir ya da takla atardım diye düşünüyorum.ama dediğiniz gibi ben kayma yönünün tersine direksiyonu çevirince araç tamamen kontrolden çıktı, hiçbir tekerin yolu tutmadığını hissedebiliyordum...
  8. N

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi benim başıma bir kayma olayı geldi de onu anlatırsam daha iyi olacak sanırım.Niğde-Aksaray yolunda kar yağmış üzerine de dolu yağıyor, hızım 50-60 km civarı yol dümdüz, direksiyonu hiç kırmadım ama gaza dokundum mu hatırlamıyorum kaymaya başladığımda...sağ şeritte...
  9. N

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi aracın arkası sol tarafa kaydığında önü de sağa kayıyor demektir.direksiyonu sağa çevirirsek kayma yönünde çevirmiş olmaz mıyız?aracın önü sağa kayarken direksiyonu sola mı çevirmemiz gerekiyor?sola çevirirsek kayma yönünde çevirmiş oluruz, kaymanın ters yönünde...

10. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... özveriye geri geldik...

11. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... şahit
  12. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ümit besen

13. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... evett severim teomanı
  14. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... sinek valesi
  15. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... balıkadam

16. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... bülbül
  17. N

Satılık Bigfoot K5

Ynt: Satılık Bigfoot K5 çok güzelmiş güle güle kullanın
  18. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... bayılana

19. N

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. bu da bizim pati.patileri çok şirin olduğu için oğlum bu adı koydu.1 yaşını geçti ve 1 yıldır bizim şımarık çocuğumuz oldu.
  20. N

Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009) 01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Polo 02- Ozan Yurdakul (2 kişi) CJ 5 03- Nazif Ayvazoğlu (2 kişi) Vitara (şehir dışına çıkmazsa katılacak) 04- Kerim Alöç (?) pajero ( katılmaya çalışacağım ekinlikleri özledim ya.)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri