Arama sonuçlarınız

1. N

3. DARKAY Uluslararası Bolkar Şenliği ve Medetsiz Tırmanışı (04 - 05 Temmuz 2009)

Ynt: 3. DARKAY Uluslararası Bolkar Şenliği ve Medetsiz Tırmanışı (04 - 05 Temmuz 2009) fotoğraflar hangi ayda çekilmiş?epey kar var...Bolkarlara gitmek isterim ama bu tarihlerde kabotaj ve denizcilik bayramı kutlamalarımız olacak.Başka sefere artık.Size iyi eğlenceler.

2. N

Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009)

Ynt: Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009) Geçmiş olsun Kerem, görünmez kaza bu olsa gerek.Ben de bi kere düşmeden ayağımı kırmayı başarmıştım.
  3. N

Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!.... james cook güzel seçim Alp...çok severim ben orayı eskiden sık giderdim...iyi eğlenceler.başka programım olmasa uğrardım.

4. N

Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Ferdane aynı şeyi düşünmüşüz ben yazmamıştım adını...
  5. N

Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Vali beyi tebrik etmek lazım, her spor dalında parmağı var...batıkta hayatının canlanması benim tahminime göre 2-3 yılı alır.dalışlar o zaman daha keyifli olur.Ama uçağı görmek için de şimdiden dalınabilir tabi ki.

6. N

PMR Telsiz Almak İstiyorum

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum Telsiz güzel, fiyatı da güzel...ben alamam ama :(

7. N

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Ek olarak fahri üyelik mekanizması ile üye olmadan kuralları kabul ettiğinizi bildirirseniz sorun hallolur.Demokrasilerde çare tükenmez :)
  8. N

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Benim bildiğim 19 yıl oldu ama...en son 89-90 sezonunda çifte kupa almıştık.
  9. N

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Mutluyuz gururluyuz Beşiktaşlıyız, ŞAMPİYONUZ...

10. N

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Emrah bey çok güzel açıklamış ancak kendisinin de belirttiği gibi her bir durum kendi öznel koşullarında değerlendirilir ve son noktayı hakim koyar.Resmi bir yarış varsa muhakkak o işin bir federasyonu vardır ve kurallar orada...

11. N

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum Kemal bey ben belge var demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım...telsizlerin ise biri hala bozuk yaptıramadım, haftaya yaptıracağım inşallah...Çiğdemcim benim belgeyi 11 kişi kullanmayalım bence de, belgesini usulsüz kullandıranın sorumluluğu var :)
  12. N

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz Ben fıtık için söylemiştim ama sevindim etkilemediğine...7-8 haziranda dalışa gidiyoruz bekleriz...ben iyiyim oğlumun sbs sınavı var iki hafta yoğunuz...

13. N

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz Ferdane çok geçmiş olsun, aktivitelerin de senin sağlığını olumsuz etkiliyor.ağırlık taşıman da doğru değil...dalışa devam edebilecek misin?
  14. N

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum Çiğdem benim var beraber kullanırız :)
  15. N

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Ben geçen hafta sonu Bursaya gitmiştim, orada arkadaşlarıma hem geziden hem kirpicikten bahsettim...Demez mi bana e-maille geldi o foto diye...Çok hızlı yayılıyor çoook

16. N

Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009) Biz Beynama geliriz, Baranın pazartesi sınavı olduğu için akşam erken ayrılmamız gerekebilir.Çiğdem sen de bizimle dönebilirsin... 1.Hülya- Freelander (4 kişi)
  17. N

Niğde Aladağlar Dağcılık Kampı (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: Niğde Aladağlar Dağcılık Kampı (16-19 Mayıs 2009) Murat benim hiç dağcılığım yoktur bu fotodaki yerde çığ tehlikesi yok mudur?bana biraz riskli gibi geldi de...
  18. N

Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun Ufuk abi doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...

19. N

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009) Çiğdem yok senle alakası ben takılıyorum sana...daha önce de yapmıştı böyle şeyler, motoru arızalanmış o da senin ulaşamayacağın bir yerde zaten :)
  20. N

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009) Çiğdem sıkışan şey çıkmış baksana hiç susmuyor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri