Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3. DARKAY Uluslararası Bolkar Şenliği ve Medetsiz Tırmanışı (04 - 05 Temmuz 2009)
fotoğraflar hangi ayda çekilmiş?epey kar var...Bolkarlara gitmek isterim ama bu tarihlerde kabotaj ve denizcilik bayramı kutlamalarımız olacak.Başka sefere artık.Size iyi eğlenceler.
Ynt: Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009)
Geçmiş olsun Kerem, görünmez kaza bu olsa gerek.Ben de bi kere düşmeden ayağımı kırmayı başarmıştım.
Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....
james cook güzel seçim Alp...çok severim ben orayı eskiden sık giderdim...iyi eğlenceler.başka programım olmasa uğrardım.
Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak
Vali beyi tebrik etmek lazım, her spor dalında parmağı var...batıkta hayatının canlanması benim tahminime göre 2-3 yılı alır.dalışlar o zaman daha keyifli olur.Ama uçağı görmek için de şimdiden dalınabilir tabi ki.
Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?
Ek olarak fahri üyelik mekanizması ile üye olmadan kuralları kabul ettiğinizi bildirirseniz sorun hallolur.Demokrasilerde çare tükenmez :)
Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?
Emrah bey çok güzel açıklamış ancak kendisinin de belirttiği gibi her bir durum kendi öznel koşullarında değerlendirilir ve son noktayı hakim koyar.Resmi bir yarış varsa muhakkak o işin bir federasyonu vardır ve kurallar orada...
Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum
Kemal bey ben belge var demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım...telsizlerin ise biri hala bozuk yaptıramadım, haftaya yaptıracağım inşallah...Çiğdemcim benim belgeyi 11 kişi kullanmayalım bence de, belgesini usulsüz kullandıranın sorumluluğu var :)
Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz
Ben fıtık için söylemiştim ama sevindim etkilemediğine...7-8 haziranda dalışa gidiyoruz bekleriz...ben iyiyim oğlumun sbs sınavı var iki hafta yoğunuz...
Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz
Ferdane çok geçmiş olsun, aktivitelerin de senin sağlığını olumsuz etkiliyor.ağırlık taşıman da doğru değil...dalışa devam edebilecek misin?
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Ben geçen hafta sonu Bursaya gitmiştim, orada arkadaşlarıma hem geziden hem kirpicikten bahsettim...Demez mi bana e-maille geldi o foto diye...Çok hızlı yayılıyor çoook
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)
Biz Beynama geliriz, Baranın pazartesi sınavı olduğu için akşam erken ayrılmamız gerekebilir.Çiğdem sen de bizimle dönebilirsin...
1.Hülya- Freelander (4 kişi)
Ynt: Niğde Aladağlar Dağcılık Kampı (16-19 Mayıs 2009)
Murat benim hiç dağcılığım yoktur bu fotodaki yerde çığ tehlikesi yok mudur?bana biraz riskli gibi geldi de...
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)
Çiğdem yok senle alakası ben takılıyorum sana...daha önce de yapmıştı böyle şeyler, motoru arızalanmış o da senin ulaşamayacağın bir yerde zaten :)