Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,819
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Ertürk teknik tırmanışı sen yapacaktın, Murat senin durumun nedir katılabiliyormusun, Adnan Abi katılıyor mu, son duruma karar vereceğim ?

Etiketler
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Ufuk, çok teşekkürler :smiley: sen gözünü karartmadan rahat rahat katılabilirsin hiç merak etme son derece kolay yürüyüşler yapıyoruz...

ufukozkan' Alıntı:
Zerrin hanim bi gun bende gozumu karartip yuruyuslere katilicam ama ne zaman bilemiyorum :D Sizlere iyi eglenceler diliyorum...

ceranus' Alıntı:
Ertürk teknik tırmanışı sen yapacaktın, Murat senin durumun nedir katılabiliyormusun, Adnan Abi katılıyor mu, son duruma karar vereceğim ?

Zerrin programın değişme durumu varsa Ankaraya yakın biryerlere gidelim, içinde off-road ve yürüyüş olsun.Günübirlik olursa biz de gelebiliriz.

Hülya, burasıda çok yakın Ankara'ya, arkadaşların durumlarını öğreneyim, günübirlik olarak yine Sivrihisar yapacağım konuyu o zaman hepiniz katılırsınız, saatini biraz daha öne çekeceğim sadece :smiley:

hülyaaa aracının tepesine sıkışan şeyi çıkardınmı :D puhaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zerrin biliyorum yakın da Baran'ın sınavı var pazartesi o nedenle iki günlük program yapamıyorum.sabah gidiş saati sorun değil, akşam dönüş saati önemli olacak bizim için...olmazsa biz erken ayrılırız.

Çiğdem sıkışan şey çıkmış baksana hiç susmuyor :smiley:

ya ben ogün arabanın tepesinden hiç inmedim bendenmi olduki acaba ogün

Çiğdem yok senle alakası ben takılıyorum sana...daha önce de yapmıştı böyle şeyler, motoru arızalanmış o da senin ulaşamayacağın bir yerde zaten :smiley:

iyi sevindim bak o zaman ben buna :D benden olsaydı üzülürdüm gerçi ödeşirdik ücreti öderdimde sana zaten borçluyum bi hayli :D nasıl öderim bilmem

evet ertürk haftsa sonu istanbula gidiyor

Cevapları bekliyorum...

ceranus' Alıntı:

ohhooo ben dün başka bi kamp vardı onda kızları ektim bu etknilik için şimdide burda gelen yok :D umarım uygun bi etkinlik olur :D

Bu program da güzelmiş. Fakat üstüste iki hafta kamp etkinliğine yetişemem. Size iyi eğlenceler.

Selam bu gezi için fazla bir katılım olmadı sanırım benim için de tabiki zaman ama günübirlik kısa mesafe piknik offrood tabiki zerrin hanım SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR