Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker… Harika kareler ...İçim gitti ....

2. Ebru Yetim

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Gezi yazı dizimiz bu .. ;D ;D ;D Bu yıl özet geçiyoruz .:))
  3. Ebru Yetim

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik İlk çıkışa rutin 20 gün kalış veriyorlar .Genelde son üç yıl için vizeye bakıyorlar .Annemin eski olunca direkt 20 vermişler .Zaten Paskalyaları vardı ve o yüzden tatil girince yoğunlu olmuştu .Belkide anneminki ayri değerlendirilmiş bile...

4. Ebru Yetim

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan- Vize slırken annemin ilk vizesi 2007'de olduğu için ve Yunanistan'dan ilk olduğu için ona 20 gün kalışlı verdiler .Biz telefon edip durumu izah ettik.Konsolosluğa gittik.Sonuçta vizesi yeniden düzenlendi .Konsoloslukta görevli bayan...
  5. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Hoşbulduk .Birkaç gün yorgunluğu devam ediyor.Sonrası zaten özlediğimiz için çok kolay adapte oluyoruz .Hele çocuklar çok mutlu oluyorlar dönüşte :)))

6. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Hoşbulduk

7. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Prag dünyanın en güzel şehirlerinden biri .Vaktiniz olursa 2 ,3 saatlik mesafelerde Karlovy Vary ve Cesky Krumlov'u da görün derim .gezebilmek seven için bulunmaz nimet .Rabbim maddi manevi imkan versin de inşallah fotolardan videolardan gördüğümüz yerleri...
  8. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Sevgili arkadaşım ,kulaklarınızı çınlattık.Hatiralarınızı dört gözle bekliyorum .Sizden cesaretle bakarsınız bizde rotamızı oralara kaydırıvermişiz .yazına başlayınca haber vermeyi unutma lütfen .Tatilimiz plansızlığa ve yolda verilen kararlara rağmen gayet...
  9. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Enver abi sticker kapıda yoktu

10. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Adaya giderken en güzeli martıları el ile beslemek

11. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Resepsiyon camına mı? Kamping gündüz hareketli idi ama akşam çok sakindi. Biz partiye henüz denk gelmedik
  12. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Kavala Batis'teyiz. Haşmet bey, bu sefer gürültücü bir çocuk gurubuna denk geldik. Sayelerinde sabah erken kalkınca manzarayı yakaladık. Ayrıca Feribotla Venedik'e giriş ve çıkışta çok güzel oluyor

13. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Yorumlarınız için teşekkürler. Arnavutluk açıklarında seyrediyor feribot. Akşamüstü varacağız inşallah. Yolda biryerlerde konaklayacağız. Sabah güneşin doğuşu harikaydı
  14. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Fotoğraf değişikliği oldu ama sayıları çok az. Siteden olabilir. Enver abi, bizdekalabalığı çok sevmiyoruz. Ama alan çok büyük ve sezon henüz full olmadığından tolere edilebilir. Ve aileletin çoğu küçük çocuklu. İtalyada zaten kalabalık olnayan yer nadir. Bize...
  15. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Yarın akşam 6 da feribotumuz var. Ertesi akşam aynı saatlerde inşallah Igoumenitsa'da olacağız. Liman ya da yolda konaklayacağız ve hedef Kavala Terra kamping

16. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Valllahi az daha sıkın dişinizi , Kavala'daa'da buluşuruz o zaman. Bu kampingte ilk kez bu kadar çok büyük çekme karavan ve gördüm. Gerçi motokaravanlarda küçük sayılmaz. Uzun kalanlar olduğu gibi hemen yanımızdakiler ve bir yan alanda kalanlar gibi kısa...
  17. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)
  18. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)

19. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Kamping
  20. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız İtalya Fransa sınırı Alpler Briançon